Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rufusz
tag
Kozben sikerult nemi eredmenyt elernem, lefuttattam mas beallitasokkal a keresot es talalt rengeteg 'lost file'-t.
A baj csak az hogy mindnek random nevet general, igy az eredeti nev elveszik. Van valami mod kideriteni az eredeti fileneveket?
Keptelenseg lenne ennyi filet atnezni hogy rajojjek melyik kell... -
Rufusz
tag
Window$ helyere raktam fel Ubuntut a minap, es a telepitesnel az ebadta leformazott mindent... Volt 2 fat32-es particiom, amiket az ubuntuba be sem tudtam mountolni, aztan miutan visszatettem az XP-t, lattam hogy semmi adat nincs ezeken.

GetDataBack-el probalkoztam, de az elveszett adatok legnagyobb reszet nem latja, csupan kb 3GB szamomra haszontalan filet.
Kisse kinos az ugy mert volt par fontos doksim ami nem volt elmentve es jopar kepem is...Szerintetek erdemes massal probalkozni? Linuxos progival esetleg, merthogy ugye linux vagta haza vegulis...
Új hozzászólás Aktív témák
- Western Digital WD Purple 4TB - WD43PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- 1TB-os Western Digital 3,5-es HDD-k (állapot infók és árak a leírásban)
- ÚJ! BONTATLAN! WD Western Digital My Passport Külső 1TB HDD
- 2db Sony 128GB Uhs-II/U3/V90 és 1db Kingston 256GB Uhs-II/C10/V90
- ÚJ! BONTATLAN! ADATA Ultimate SU800 1TB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Huawei Watch 5 Titanium 46mm
- Eladó egy Clevo PA71HS-G i7 7700hq Gtx1070 Kérlek olvasd végig a hirdetést
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Jetblack Titán dizájn, 120 Hz AMOLED, AI Pro kamera
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest