- sh4d0w: Tele a hócipőm
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- Barthezz2: Cím: Ismeretlen - Chapter 4
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cicero
őstag
Fejlemény a Stellar Phoenix látja mind a 3 partíciót, és ha visszakeresést kérek talál fájlokat is. A gond, hogy olyanokat amiket még amikor működőképes volt letöröltem és mellé még a logba beír pár csúnya szektorhibát
Valami szuper kis progitok nincs ami újra feltérképezi a vinyóm?
-
Cicero
őstag
Sziasztok! Ide is beszúrom, remélem nem gond. Szóval: Tegnap épp archiválom az animeokat, amikor egyszer csak leáll minden és újraindul a gép. Bejön a windows boot képernyője aztán felvillan egy kék képernyő (az a szokásos windows-halál). Gondolom jólvan, úgyis ideje volt hogy behaljon (már egy éves a win!!! már!!!
) Átdobom másik gépbe a vinyót hogy leszedjem a C:\-ről ami kell, erre csak tölt-tölt-tölt nem történik semmi. Azt kell tudni a vinyóról hogy 120 GB-os Maxtor winchester 3 partícióra osztva. A háromból csak egyet lát, (mellesleg azt amin a legkevesebbet dolgoztam) a többit "Helyi lemeznek" nevezi és 0 bájtosnak látja
Jó lenne valahogy ezeket az adatokat visszahívni, nem tudom mi történhetett, de nem fizikai hibának látszik. Mondtak valamilyen stella phoenix progit vagy valami ilyesmit, de gondoltam előbb megkérdezlek Titeket, itt úgyis van pár guru ^.^
Légyszíves segítsetek, nagyon hiányzik a zene!!!
Köszike előre!
Új hozzászólás Aktív témák
- Részletre elviheted akár 365 napra. Bankmentes. Gamer Laptopok , Gamer monitorok
- Apple iPhone 13 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ASUS TUF Dash F15 - 15.6"FHD 144Hz - i7-11370H - 16GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest