Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SamsungHDJ50
csendes tag
Sziasztok elég kellemetlen problémám adódott, lehet már valaki irt ilyet de sajnos nem volt időm végig olvasni ezt a reggeteg komentett igy ne haragudjatok leirom mégegyszer.
Szóval a történet a következő... adott egy Samsung 500GB vinyó2 részre particionálva, egy 50 és egy 450 es részre... a 450esem megtelt és az 50esből elvettem 25 GB ét hogy majd idővel hozzá adom a 450es particiómhoz. Igen ám elvenni sikerült de a nyomi progi már nem emlékszem a nevére talán egy particio menegment volt a végére tette a törölt particiót a partici kiosztási táblának ennek köszönhetöen a 450esen minden elszáltt... Fizikailag láthatóak a fájlok de használni képtelen vagyok öket.. ilyen esetben mit csináljak? Ezt a GetDataBack progit régóta használom több kevesebb sikerrel, eltünt particiórol letörölt fájlokat vissza tudtam hozni de most fogalmam sincs mit tegyek, mert lefoglalják azt a 450 Gb méretett az adatok de nem tudom használni öket...

Ha letörlöm a particiót akkor szerintettek visszanyerem az eredeti fájlokat? Vagy csak a hibásakat? 420Gb filmem van sajnos a vinyón a többi nem lenne fontos de a filmek nagyon... Ha valaki tudna segíteni ebben a problémában szívesen megköszönném...
A getdataback ben eljutottm addig hogy step 3 de semmi tovább lépési menü ez a 3.32es NTFS verzió lenne és egy nyomi jogtiszta beszart Vista van rajta...
http://kepfeltoltes.hu/view/080628/mentet_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Egy link hogy innen tovább nem tudok haladni nagyon sűrgős lenne a válaszotok rá...
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ! BONTATLAN! Samsung 860 EVO 1TB SSD,2.5
- ÚJ! BONTATALAN! CRUCIAL S700 2.5 SSD 1TB sata
- Western Digital WD Purple 8TB - WD82PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- Western Digital WD Purple 4TB - WD43PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- ÚJ! BONTATLAN! ADATA SE 760 512GB ULTRA FAST USB-c,ÚJ! Verbatim VX500SSD 480GBusbcÚJADATA SD700512GB
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3910, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3932, 100% Akkumulátor
- Motorola Edge 40 / 8/256 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Xiaomi Redmi Note 13 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest