Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: WELLPUR KVITA GF85 - JYSK - tapasztalatok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: MárkaLánc
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Helyes
csendes tag
Már megoldódott... próbáltam kölcsönkérni de senkinek sincs mindenkinek 3,5es rackje van(senkinek sincs laptopja). A progi meg hát sztem nem egyedül nekem van meg úgy. 3500at meghát úgy gondoltam nem ér pár telefonszám de jól is tettem h nem vettem meg. Felraktam az xp-t utána egyből a progit elsőre ntfs-eset azzal ne mentde rájöttem h fat kell mert a régi olyan volt, azzal tökéletesen ment. Megvan minden. pedig összesen volt egy elcseszett frissítés utána egy partícionálás utána xp telepítés formázással. A végénmárnem reménykedtem de összejött. Na mind1. Azért köszönöm h akartál segíteni.

-
Helyes
csendes tag
Helló!
Köszi a választ de 3500ot most ezért nem akarok kiadni mert másra nemtudnám használni. Portable verziót nemsikerült futtatni. Most van egy 2 partícióra osztott vinyó és semmi oprendszer rajta. Szted rack nélkül elveszne? főleg h az xp még ráis települhet esetleg a samsung progira ami tárolja a telszámokat. Még aztse tudom hogy az hol tárolja.
-
Helyes
csendes tag
Helló!
Egy iszonyat nagy kérésem lenne! Az a gond h van egy laptop azon a telefonszámaim. De a laptop befuccsolt, elvittem egy csákóhoz leszedtük az adatokat róla amik kellettek, de sajnos rosszat mivel nemtudtuk h a samsung pc sudio hol tárolja az adatokat ezért a program filesből kiszedtük a samsung mappát de mint kiderült most nem abba van. Mentés után partícionálta semmi más. Na most engem az érdekelne h hogyan tudnám megoldani hogy fusson rajta a getdataback vagy vmi hasonló de ne vesszen windows telepítéssel több adat. Most szedek vmi portable windowst de azzal tudom futtatni ezt?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- iPhone 12 Mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4211, 94% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Watch S4, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest