Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sordoran
Topikgazda
A story quest volt 2-2,5 óra, igazából ezt kellett volna első héten letolni csak. A terület felfedezése már mellékes, egyedül a heti boss feloldása a fontos, hogy ne bukjon el egy loot-ot az ember. Semmi nem kényszerít rá, hogy rush-old végig mindazt ami bejött most.
Az hogy végig tudsz szaladni rajta, intenzív pár nap alatt megszerzel mindent, és utána hetekig csak malmozol már játék stílus függő. Van aki végig se ér rajta mire jön kövi patch, neki bőven elég ez a tempó. Ha ez kevés, akkor nézni kell más játékot (is), nem csak genshin létezik. Persze lehet ez már korral is jár nálam, régebben én is belemerültem így játékba, hogy azzal keltem és feküdtem (szabadidőm 140%-át töltöttem vele), most azért jó ha másra is futja az időmből.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP ProDesk 600 G2,G3 Mini és 600 G2 MT , félkonfig, bővítési opció, mini PC/NAS/HTPC alap
- Apple iPad 2025 (A16) 128GB & 256GB Wi-fi Bontatlan Összes Szín / 27% áfás ár
- Gyári DELL, HP, LENOVO,Asus,Fujitsu laptop töltők, 27% ÁFA
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook Air 13" M2 16gb ram/256gb ssd 27% Áfás (0357AB)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Az hogy végig tudsz szaladni rajta, intenzív pár nap alatt megszerzel mindent, és utána hetekig csak malmozol már játék stílus függő. Van aki végig se ér rajta mire jön kövi patch, neki bőven elég ez a tempó. Ha ez kevés, akkor nézni kell más játékot (is), nem csak genshin létezik. Persze lehet ez már korral is jár nálam, régebben én is belemerültem így játékba, hogy azzal keltem és feküdtem (szabadidőm 140%-át töltöttem vele), most azért jó ha másra is futja az időmből.
Sordoran