Aktív témák
-
Racecam
nagyúr
A topic megtelt, folytatás itt: [link]
-
Messa
tag
Sziasztok!
Nem értem ezt a folyamatos problémázást a hangerővel.
Nem mind1,hogy milyen állásban szólal meg? Üvöltetni meg mi értelme?
30évesen már hallókészülékkel akartok rohangászni?
Engem pl halál nem érdekel,hogy 3/4 en vagy 1/1000-en szólal-e meg az a lényeg hogy szól nem?
Vagy nagyon el lennék tájolva
Lehet lemaradtam arról a részről amikor menő lett a master volume a legkisebb álláson,akkor mindenképp bocs -
törölt tag
Nem tudom, mi lehet a probléma. Nálam itt a gép belül minden maxra van állítva, és ha félig feltekerem a master hangerőt kint, már akkor hangos pl. winampban, ha ott is feltekerem a volumét, ami alatt értsd azt, hogy egy panelból simán kihallatszik a folyosóra, a szomszéd meg gondolom idegbajt kap.
Teljes hangerőn még egyáltalán nem is próbáltam. -
mahoo
csendes tag
Hi All,
en is megvettem az uj Genius 5.1-es szettet...
ami szamomra zavaro, hogy hangosabbra szamitottam. ez kb azt jelenti, hogy sztereo cuccnal, windows hangero maxon, ez erosito csatorna potijai 3/4-es allasban, hangero poti felallason, es itt kezd el hangosodni, de itt meg csak kezd, semmi extra, s majd kb 3/4-nel tenyleg hangos de... szoval ezzel nem is lenne olyan nagy gondom. de 5.1-es ac3-as filmnel ill. dvd-nel szamomra elmarad a kivant hatas. 1-2 divx-es film csutka hangeron is, ac3 gain is max, lazan turheto, talaltam ''hangosabbat'' is de nem kozeliti meg a 2 csatornas mp3 hangjat. tudom, hogy ez nagyon szubjektiv, nehez erre reagalni, de kivancsi lennek a velemenyetekre.
(egy cimboramnak a korabbi verzioja van meg, es O arrol aradozott, hogy milyen jol szol, mar felhangeron is..., persze en azt nem hallottam)
itt jegyeznem meg, hogy visszavittem az uzletbe (EHD) ezen okbol kifolyolag, es ott nagyon korekten egy masik cuccost felbontva, cserelgetve teszteltuk le, de mintha a masik se lett volna hangosabb. -
Fulmi
senior tag
nah fiuk, holnap van a nagy nap.
megveszem a dht510emet.
-
Newlocal
aktív tag
válasz
Bandus99 #4992 üzenetére
Nem mondtak semmi konkrét dolgot, csak annyit, h tesztelték audigyivel de nem a 4essel és nem olyan jo. NEmtudom mit értettek ezen. Nekem az alaplapi Nvidia SOundStormmal nagyon frankó. Sztem várok még az AU 4-el. Visszavenni
nemhiszem h sikerül az sb live-ot, mert nővérem nem adja
Ő is használja 4 hangszórós rendszerben
Max ráveszem, h adjon lét és veszek au 4-etD
Szerk: Xfi-t se ajánlottak, meg az marha drága. mondjuk én nem gémelek sokat nekem csak zenére kéne.
[Szerkesztve] -
Newlocal
aktív tag
Ezt vettem: [link]
-
törölt tag
A régebbi/kisebb típusban az tetszik nekem, hogy az egyutas hátsó hangfalaknak köszönhetően hátulról más hangtartományokat hallani erősebben, épp azokat, amelyeket különben hiányolnák.
Egyrészt ezért nem váltok. Másrészt pénz.
Harmadrészt meg így is olyan durvák a basszus mélyei..., nem kell ide több magasabb amplitúdójú alacsony frekvencia...És én feketét vettem 24990 ft-ért.
-
Raptus
tag
válasz
Newlocal #4989 üzenetére
Az alaplapi teljesen felejtős, még a fizikai memóriából is elvesz. X-fi amatőr felhasználásra szerintem kissé drága, hacsak nem vagy nagyon vájtfülű. SB Live teljesen jó, cseréld vissza, vagy egyszerűen vedd el (én oda sem adtam volna
) . Az Audigy 4 egyáltalán nem rossz választás, nem a boltosra kellene hallgatni, főleg ha valóban a X-fi-t akar rádsózni helyette. Olvasgass, van egy halom teszt a neten az Audigy 4-ről, szerintem jó kártya.
-
Newlocal
aktív tag
Sziasztok!
Tegnap elhoztam az E.H.D.-től a várva várt hangfalszettet sötétebb szinben. Hazaér, doboz kibont, cucc összerak.. és vááááááNagyon király
Most egy nvidia soundstorm alaplapi 5.1-es hangkarim van hozzá.
Milyen hangkártyát érdemes hozzá venni? Nekem az ehd-nál nem ajánlották hozzá az audigy 4et. Volt még egy sb live 5.1em, de a nővérem elkunyerálta, szal az a végső esély. Egyébként ezzel is iszonyat jol szol.
Winapban viszont a sub és a center egyáltalán nem szól. Máshol pl. jetaudio, powerdvd igen. Ennek mi lehet az oka? -
G.Zs.
senior tag
válasz
donmateo #4984 üzenetére
A Genius home theaternek alapból 2db analóg 5.1 bemenete van,és adnak hozzá kábelt is.Legalábbis nekem adtak. Én is külön használom a DVD-hez meg a számítógéphez is. Mindkettő be van kötve,és éppen az szól amelyik be van kapcsolva.
Vagy félreértettem volna a problémád? -
-FreaK-
veterán
válasz
dilipok #4982 üzenetére
Nincs rajta sajnos(senni hd555)
Olyasmi kéne ha a hangfal folyamatosan be legyen dugva a fülest meg vhogy előrevezetve csak akkor dugnám be amikor kellholnap talán meg is tudnám venni a hozzá kellő cuccot ha tudtok adni valami ötletet
Iiiillleeetveeee milyen hosszú egy ilyen 1 jackből kettő átalakító? mert akkor előrehoznám az asztalra és akkor ha fülesezni akarok akkor hangfal kikapcs-füles bedug. -
donmateo
csendes tag
helo. van nekem egy ilyen hangfalszettem már egy ideje. eddig csak pc-vel használtam. most viszont beszerzek úgy néz ki egy xbox 360at is. az volna a kérdés, h létezik-e vmi olyan elosztó, v control center, v akármi, amivel tudnám használni mind a 2höz az 5.1et. esetleg ez sztetek jó erre a célra: [link]?
-
donmateo
csendes tag
helo. van nekem egy ilyen hangfalszettem már egy ideje. eddig csak pc-vel használtam. most viszont beszerzek úgy néz ki egy xbox 360at is. az volna a kérdés, h létezik-e vmi olyan elosztó, v control center, v akármi, amivel tudnám használni mind a 2höz az 5.1et. esetleg ez sztetek jó erre a célra: [link]?
-
dilipok
veterán
válasz
-FreaK- #4981 üzenetére
pár forintért lehet venni olyan osztót ami 1 jack-ből kettőt csinál. . Ha akarod ide bedughatod direktbe is a fülest és akkor mindig szól mind a 2ő. Gondolom úgyis van a fülesen hangerőszabályzó és akkor amikor nem kell csak lehalkítod. Vagy ha előre akarod vezetni nem kell mást csinálnod csak venned/barkácsolnod 1 kábelt aminek az 1ik vége 1 anya a másik meg 1 apa Jack. És már kész is vagy
-
-FreaK-
veterán
Hali,
ez jól hangzik, pont azt akartam kérdezni hogy hogyan lehet a legegyszerűbben megoldani hogy gyorsan tudjak váltani fülhallgatóra, ne kelljen a gép hátulján turkálnom.
Le tudnád írni ezt egy kicsit részletesebben h mit hogyan kötöttél és mivel?
Mivel vezetted előre pl?
Eza cmss 3d-s stereo felkeverés megoldott minden egyéb problémát, így már winamp-al is megy minden ahogy kell
A hangja egyébként fantasztikus, kicsit féltem tőle h a mélynyomó túl domináns lesz mint néhány olcsóbb hangfalszettnél és elnyomja a szateliteket de úgy tűnik megfelelően ''szinkronban'' van minden
Ha lenne időm végíghallgatnék vagy 10000 számot, nagy élmény a régi zenéimet újra meghallgatni;)
[Szerkesztve] -
Száni
tag
Ha tudsz, kukázz egy zajszintmérőt, kapcsold be a zenét, kopogtass be a szomszédhoz, mérd meg a jelet (nappal max 45 decibel lehet, az éjjelit nem tudom sajnos, de általában a társasházak házszabályai közt ott szokott lenni) és hangosíts v. halkíts. Egyébként ha meg durrog a szomszéd, akkor hívjon hivatalos zajszintmérő-kocsit (természetesen annak a számláját ő állja).
-
ZakRob
senior tag
válasz
kisgyerek85 #4973 üzenetére
Nekem a front kimenet ketté van osztva és előre van vezetve. Ide dughatom a fejhallgatót és innen tudom stereo-ban meghajtani a Genius-t, avi filmnél így természetesen szól a mélyláda is.
-
kisgyerek85
senior tag
Én régen PowerDVD-t használtam, azzal jó ment. Viszon most Divx-es lejátszóval nézem a filmeket és az a bajom, hogy ha nem 5.1-es filmet nézek akkor stereoba szól, (ez rendben van) viszont nuku mélyládba. Megtudnám oldani, mert van rajta még 3 stereo kimenet, de az csak plussz kábel a már meglévő kábelrengetegben.
-
ZakRob
senior tag
válasz
-FreaK- #4971 üzenetére
Nekem épp most sikerült összehozni foobar-ral, hogy normálisan szóljon 5.1-ben. Eddig csak a stereo bementről ment a zene, de szerintem maradok ennél, úgyis stereo a zene.
Már csak a DVD filmeknél kellene megoldanom, hogy legyen elég mély, mert némelyik filmnél elég gyatra, szinte nincs is. Ti milyen DVD lejátszó programot ajánlotok? -
Raptus
tag
válasz
-FreaK- #4965 üzenetére
Én is ezzel a jelenséggel kezdtem az 5.1-es pályafutásomat. Nagy valószínűséggel dilipok kollégánál a pont, be kell pipálni a Bass redirectiont is a kártyához kapott driver programjában. Nekem SB Live 5.1-em van, ugyanez volt a gond. De két óra múlva már dübbent nagyot. Nem tudom, az audigy driverprogramja milyen, de feltételezem, hogy nem sokban különbözik az SB Live-tól. Így elég egyszerű a dolog. Megnyitod a mixer-t ott van asszem olyan, hogy settings, vagy EAX, már nem is emlékszem, de a kettő közül valamelyik. Vannak felette csúszkák, és ki kell pipálni a fentebb említett opciót. Elvileg ez a Te gondod is.
-
-FreaK-
veterán
-
-FreaK-
veterán
válasz
kisgyerek85 #4964 üzenetére
okés mindjárt töltöm is le, de közben van valami mély de csak alíg(subwoofer szintje feltolva), továbbra is az az érzésem h minden hangszóróra ráküldi a teljes freki tartományt.. persze lehet h csak tévedek mivel még nem volt dolgom 5.1el ezért kísérletezgetem tovább..
-
kisgyerek85
senior tag
Amikor megvettem én is akkor bajlódtam sokat a mélyládáva. Vagy a center szólt vagy a mély, de aztóa már megcsináltam valahogyan. Telepítsd fel a JetAudio-t ahoz szerintem nem kell plugin sem, megszólal 5.1-ben vis csak térhatásban.
-
törölt tag
válasz
-FreaK- #4957 üzenetére
Ezt most nem egészen értem, lehet félre is értelmezem.
Miért csak a zöld csatlakozót dugod be? Az szoftveresen nem fogja neked 5.1-re kikeverni. Az erősítő maga ki tudná egy bizonyos módban, de sok értelme nem lenne, mert az nem valós 5.1 lenne. Tehát pl. DVD-knél nem lenne az igazi.
3 csatlakozónak kell bedugva lennie a valódi 5.1-es hangzáshoz.
[Szerkesztve] -
-FreaK-
veterán
válasz
kisgyerek85 #4960 üzenetére
Nah alakul.. ac3-ban beállítottam az 5.1et így úgy néz ki h szólnak a szatelitek és center viszont a mélynyomó szerintem még megsem szólalt.. zenénél mit csináljak? szeretném kipróbálni mire képes a mélyláda
-
kisgyerek85
senior tag
Nyugi idővel meg fogod érteni
Nekem is hasonló szettem van csak nem Genius hanem Orion, de alapba tök ugyanaz viszont havernak olyan van mint neked. Ha divx-es filmet akarsz nézni 5.1-be akkor bizonyosodj meg arról, hogy tényleg 5.1-es a hangforrása és ha igen akkro az AC+ filterben kapcsold 5.1-es ha eddig nem úgy volt beállítva. Ha DVD-t nézel akkor is a programon belül bizonyosodjál meg arról, hogy 5.1-es hanzásra van állítva.
-
-FreaK-
veterán
válasz
kisgyerek85 #4958 üzenetére
Köszi a gyors választ, sajnos az van h egy 5.1es film sem szól 5.1ben, csak a két front.Viszont mikor az audigy programjában tesztelek akkor szépen végígmegy a szateliteken és azok szólnak is, a mélynyomó nem, de azt ne mis próbálja.Nemértem :'(
szerk: na most elvielg mennek a szatelitek film alatt de úgy hallom h rákeveri az összes csatornát a szatelitekre a mélyláda meg egy hangot ne madott ki...
[Szerkesztve] -
-FreaK-
veterán
Nah végre ittvan a készülék bekötve előttem.Annyi problémám akadt vele hogy most zenehallgatásnál hogy winampal jáccva le zenét nem szól csak a két első szatelit. Ez(zöld csatlakozó) oda va bedugva ahova eddíg a fejhallgató volt. Windowsbna és az audigy driverében beállítottam h 5.1 legyen de semmi
így még a mélyláda sem szól..
nem tudja valaki h hol lehet a problem?
5.1es filmnél is ezvan csak a két front szól
[Szerkesztve] -
etilin
aktív tag
Fél és negyed hangerő között lehet valahol ahol már idegesítő a zene.
Este tíz után már a negyed hangerő is sok lessz.
A jobb hangfalaknak (Marshal) jobb az iránykarakterisztikája (a hangfall mögött is jól szól a zene). Ezért van hogy a folyosón is úgy szól a zene mint a szobában. -
piqla
őstag
válasz
#56474624 #4948 üzenetére
Jah, egyebkent ejjelre vonatkozott a kerdes, mert en leginkabb akkor ulok a gep elott
No igen, a folyosos dologra en is gondoltam, de mas az, hogy egy ajto, legter, es a bejarati ajto van koztem es a hangforras kozott, es mas az, hogy a fal masik oldalan meg ok vannak -
törölt tag
Ezt sajnos hiába mondok. Nálam itt a gépben például minden max-ra föl van véve. És egészen más így, mint pl. a régebbi alaplapi hangkarimmal.
Szomszédügybe nem tudok én sem tuti tippet, mert pont ilyentől szenvedek én is. Pluszba még ott van a Marshallom is.
De ha annyit megteszel, hogy mialatt szól a zene, kimész a folyosóra, bezárod az ajtót, és megnézed mennyire ''vészes'', az bőven elég.
Persze azt is meg lehet figyelni, mikor megy el a szomszéd, és akkor... -
Chaser
legenda
Látom pesti vagy, a mistr@lnal van egy olyan rész, hogy leértékelt áruk..17.5kért van náluk azon a részlegen ez a kis szépség
ezt csak a pesti főhadiszállásukon lehet átvenni, lehet nem is kellene messzire menned érte
Szerk: jah bocs, ez off
[Szerkesztve] -
piqla
őstag
Lehet, hogy hulyen fog hangzani a kerdes, de hat evvan: winampban a zene 100%-on szol, egy tiz eves tarsashazban kb mikor lehet zavaro a szomszed szamara a zene? Mondjatok egy master volume szabalyzo allast
Atlagos zeneket hallgatok, szoval nem melynyomo-killer tucitucit. Surround es center max, woofer kozepen all.
Szerk.: kedves szomszed reggelente zongorazni szokott, az elegge hallatszik, ha csondbe maradok. De a masikkal nem akarok kibaszni feleslegesen, meg hat megis csak, rossz szomszedsag, torok atok...
[Szerkesztve] -
törölt tag
Nekem is ilyen kis hangszórórendszerem van. Időnként elég durva mély van benne. Nekem pl. Antimatter - Expire c. számánál olyan félelmetes basszus van, hogy itthon beledermed minden.
Ez most nem túlzás. És nem a nagy hangerőtől, sem pedig valami különleges eq-tól vagy effekttől. A legalapabb alaplapi integrált hangkártyával.
Tényleg félelmetes ennél a számnál.
-
Fulmi
senior tag
Lol, hát ha ez komoly akkor nem tudom hogy miért vannak ott azok az emberek a boltbanakik készítik az árlistát. szerintem azoknak az lenne a dolguk hogy normálisan tűntessék fel a típust stbt... a legegyszerűbb megoldás akkor az lesz ha holnap elmegyek a boltba és akkor mindenre fény fog derülni
-
bucus
csendes tag
Szerintem van egy óriási félreértés. Ez vélhetőleg nem az, amiről beszélünk. Ez 1200 W PMPO, a régi, amiről szó volt 3600 W PMPO. Úgy gondolom, hogy az általad említett helyen nem pontosan írták a nevét, ugyanis az nem tartalmazza a Home Theater kifejezést, így aki nem ismeri a teljesítményét, ill. nem tudja, hogy pofára hogy néz ki, megtévedhet.
[link]
Menj rá a linkre, ott látod, amit szeretnél venni. Gördíts le kettővel, ott látod, amit majdnem megvettél.
Ha tévednék, bocs, de a leírtak alpján szerintem félreértésben vagy, nézz utána, nehogy csalódás érjen. A régit úgy gondolom, nem tudod megvenni 18-ért, csak kb. 25 körül.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
bucus
csendes tag
Még egy dolgot észrevettem. Az újnál kisebbek lettek a center és az elsők külméretei, a sub kb. 2 centivel magasabb. Lehet, hogy ez a ''spórolás'' az oka annak, hogy hasonló az árfekvés. Ha egymás mellé teszem, a régiben ''több az anyag'', ezáltal szemre komolyabbnak, masszívabbnak tűnik. Szerintem. Az új talán kecsesebb, ha valakinek ez jön be.
-
bucus
csendes tag
A linkek stimmelnek.
Melyik a jobb? Azt hiszem, még nem tudom eldönteni. Olvasd el a korábbi hozzászólásaimat, ott látni fogod a bizonytalanságomat. Igazából nem szoktam üvöltetni, ezért a korábban leírt hangerő különbségek is inkább elvi probléma számomra. Az újnál szerencsésnek tartom, hogy a bemenetek távszabályzóval is válthatók, ill. a távszabályzó kultúráltabb működtetésű. -
Fulmi
senior tag
válasz
zsolesz8881 #4925 üzenetére
Szuper köszi, akkor minden info megvan hogy hétfőn vagy kedden meg is vegyem.
köszi a segítségeiteket.
[Szerkesztve] -
Fulmi
senior tag
Jah lenne még egy kérdés bocs, a hangfalakat fel lehet rakni falra, vagyis van olyan kis kialakítás amit rá lehet akasztani egy csavarra?
-
G.Zs.
senior tag
Igazából nekem csak egy hónapja van meg,még a régi fajta.Semmi pénzért nem válnék meg tőle
. Túl sok tapasztalatom nincs még vele kapcsolatban
. Esetleg az,hogy ne használjátok alaplapi hangkártyával.
Rengeteget ront a hangminőségen. Egy SB Live! 5.1-gyel(kb 3000Ft) viszont gyönyörűszép hangja van.
A tiéddel meg főleg frankó lesz.
[Szerkesztve] -
Fulmi
senior tag
Én most szeretnék venni hangcuccost, és két termék között vacilálok az egyik ez: Genius SW-5.1 Home Theater ''Fa'' 18 260 Ft, míg a másik: Creative INSpire 5.1 P5800 14 400 Ft. Szóval most próbálok mindkét termékről tapasztalatokat gyűjteni a kedves Tulajdonosoktól. Egyébként segíthetnétek hogy meik érné meg jobban.
Mod: A hangkarim egy Creative X-Fi Xtreme Music, ha ez számít vmit.
[Szerkesztve] -
Fulmi
senior tag
Csáósztok srácok, akinek van ilyen hangrendszere legyen oly kedves hogy ír pár szót a masinájáról. Gondolok itt a jó/rossztapasztalataira, meglátásaira, tanácsaira, stb... Előre is köszi a segítőkész embereknek.
-
-FreaK-
veterán
Én most rendeltem meg az újat egy helyi kiskernél(holnap hozom el) és 36500 az ára itt, ez igen soknak tűnt de nem tudtam mit csinálni mert BP-re nem tudtam volna lemenni érte belátható időn belül így meg a bolt lehozta... most már viszont kicsit értem h miért lett magasabb az áram mint amire számítottam, persze még így is nem kicsit több mint BP-en.. dehát evvan..
-
ehd
csendes tag
válasz
Whaskes #4904 üzenetére
Hello!
Nem a rendelések száma növelte az árat, hanem mint említettem, mi is beszállítóktól függünk. Aki sokallja az árat, vegye meg a Genius Network-től 40000 körül. Messze kihasználhatnánk azt, hogy szinte csak mi forgalmazzuk az országban, de abszolút nem élünk vissza ezzel. Sajnos ha a beszállítónk ismét emel, nekünk is kell. Ilyen a kereskedelem.
Válaszolva a másik kérdésre, jelenleg 2 db sötét színű van, a többi világos színű.
Üdvözlettel:
Kovács István
E.H.D. Hungary Informatikai KFT. -
Grillo
őstag
Ehe, kicsit zavar, hogy a régit vettem, persze ezt sem használom, ki, az 5000-t sem tudnám, de hát azért...
EHD, nálatok melyik szin kaphtó? -
bucus
csendes tag
válasz
Dictator^ #4897 üzenetére
A régit átvittem a hálószobába, azt asztali DVD-vel hajtom meg. Az újat a régi helyén üzemeltem be, ugyanarról a gépről és hangkártyáról hajtom meg (CREATIVE Sound Blaster Audigy 2ZS Platinum Pro), ugyanolyan beállításokkal. A régi már 9 óra környékén (master) kellő hangerővel szólt, az új ugyanitt éppen csak szól. A max. hangerőt a kultúrált együttélés íratlan szabályai miatt nem tudom összehasonlítani.
[Szerkesztve] -
ehd
csendes tag
Hello!
Sajnos árazási probléma következtében téves adatot írtam a fórumra, a hangfalszett jelenlegi ára 30000 forint bruttó árban, mivel a beszállítónk emelte az árat karácsony közeledte miatt... Sajnos ilyen az informatikai kereskedelem... Természetesen akik a múlt héten rendeltek, még a rendelt áron vehetik át a terméket!
Üdv:
Kovács István
E.H.D.
Aktív témák
Hirdetés
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit nem érdemes kihagyni! - Tech Percek #3
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Ismerős a CMF Phone 2 Pro kamerarendszere
- Politika
- Asztrofotózás
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- LG UltraGear 27GR95QE-B Gamer Oled Monitor!27"/2k/240hz/0,03ms/HDMI 2.1/Konzolhoz is
- Makulátlan! HP EliteBook x360 830 G8 Érintős Fémházas "Kis Gamer" Laptop 13,3" -50% i7-1185G7 16/512
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD HUN
- Akció! Dell Latitude 7410 Üzleti Strapabíró Profi Fémházas Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 4K
- AOC Gaming monitor 165Hz 1ms!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB AeroCool Shard Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 8100 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Bitfenix Neos 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X3D 64GB DDR4 500GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus GIGABYTE 850W
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" M3 2024 24GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest