Aktív témák
-
Newlocal
aktív tag
válasz
Bandus99 #4992 üzenetére
Nem mondtak semmi konkrét dolgot, csak annyit, h tesztelték audigyivel de nem a 4essel és nem olyan jo. NEmtudom mit értettek ezen. Nekem az alaplapi Nvidia SOundStormmal nagyon frankó. Sztem várok még az AU 4-el. Visszavenni
nemhiszem h sikerül az sb live-ot, mert nővérem nem adja
Ő is használja 4 hangszórós rendszerben
Max ráveszem, h adjon lét és veszek au 4-etD
Szerk: Xfi-t se ajánlottak, meg az marha drága. mondjuk én nem gémelek sokat nekem csak zenére kéne.
[Szerkesztve] -
Newlocal
aktív tag
Ezt vettem: [link]
-
Newlocal
aktív tag
Sziasztok!
Tegnap elhoztam az E.H.D.-től a várva várt hangfalszettet sötétebb szinben. Hazaér, doboz kibont, cucc összerak.. és vááááááNagyon király
Most egy nvidia soundstorm alaplapi 5.1-es hangkarim van hozzá.
Milyen hangkártyát érdemes hozzá venni? Nekem az ehd-nál nem ajánlották hozzá az audigy 4et. Volt még egy sb live 5.1em, de a nővérem elkunyerálta, szal az a végső esély. Egyébként ezzel is iszonyat jol szol.
Winapban viszont a sub és a center egyáltalán nem szól. Máshol pl. jetaudio, powerdvd igen. Ennek mi lehet az oka? -
Newlocal
aktív tag
Ez a poti dolog engem is beparáztatott 1 kicsit
, de már ugy vártam, h megvehessem. Remélem nem szivok be vele
-
Newlocal
aktív tag
Azért köszi! Még nem döntöttem el melyik legyen, de tuti nálatok veszem meg
-
Newlocal
aktív tag
Mostmár teljesen összekavarodtam
Néztem a kiskerarak.hu-t érdekességképpen és felfedeztem, h a régi sw 5.1 az EHD-nál kb. 30k viszont az uj meg 28.500. Ez ugyan miért van? Erre mondjon vki valami okosat
-
Newlocal
aktív tag
Már régóta tervezgetem a vásárlást és azért huzodott ilyen sokáig mert vártam, h nálunk is lehessen az 5000est kapni. Ezernyi szg boltban voltam és sehol se lehetett kapni nameg fogalmuk se volt az eladóknak miröl beszélek
Nekem nem kell, h hatalmasat szoljon, mert az albimba veszem szegedre. Igazábol az érdekelne, h jobban, szebben szól e minta régi. A régit kétszer volt alkalmam hallani, mindjétszer kissé alkoholos
állpotban egy házibuliban és akkor teccett meg
Akinek van, volt mindekettő az lécci irjon rola véleményt mert ha már veszek nem akarok csalódni benne
mod: a réginek ha jol emlékszem van akasztüja amivel falra lehet tenni, ugye?
[Szerkesztve] -
Newlocal
aktív tag
Sziasztok!
5.1 es hangfalszett vásárlásán töröm a fejem és persze genius lesz. Az a dilemmám,h érdemes e beruházni az ujabb sw-ht 5.1 5000-be vagy maradjak a ''régi'' jólbevált sw-ht 5.1 nél. Lécci segítsetek.
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Synology NAS
- Apple asztali gépek
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- PlayStation 5
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest