Aktív témák
-
törölt tag
Nem tudom, mi lehet a probléma. Nálam itt a gép belül minden maxra van állítva, és ha félig feltekerem a master hangerőt kint, már akkor hangos pl. winampban, ha ott is feltekerem a volumét, ami alatt értsd azt, hogy egy panelból simán kihallatszik a folyosóra, a szomszéd meg gondolom idegbajt kap.
Teljes hangerőn még egyáltalán nem is próbáltam. -
törölt tag
A régebbi/kisebb típusban az tetszik nekem, hogy az egyutas hátsó hangfalaknak köszönhetően hátulról más hangtartományokat hallani erősebben, épp azokat, amelyeket különben hiányolnák.
Egyrészt ezért nem váltok. Másrészt pénz.
Harmadrészt meg így is olyan durvák a basszus mélyei..., nem kell ide több magasabb amplitúdójú alacsony frekvencia...És én feketét vettem 24990 ft-ért.
-
törölt tag
válasz
-FreaK- #4957 üzenetére
Ezt most nem egészen értem, lehet félre is értelmezem.
Miért csak a zöld csatlakozót dugod be? Az szoftveresen nem fogja neked 5.1-re kikeverni. Az erősítő maga ki tudná egy bizonyos módban, de sok értelme nem lenne, mert az nem valós 5.1 lenne. Tehát pl. DVD-knél nem lenne az igazi.
3 csatlakozónak kell bedugva lennie a valódi 5.1-es hangzáshoz.
[Szerkesztve] -
törölt tag
Ezt sajnos hiába mondok. Nálam itt a gépben például minden max-ra föl van véve. És egészen más így, mint pl. a régebbi alaplapi hangkarimmal.
Szomszédügybe nem tudok én sem tuti tippet, mert pont ilyentől szenvedek én is. Pluszba még ott van a Marshallom is.
De ha annyit megteszel, hogy mialatt szól a zene, kimész a folyosóra, bezárod az ajtót, és megnézed mennyire ''vészes'', az bőven elég.
Persze azt is meg lehet figyelni, mikor megy el a szomszéd, és akkor... -
törölt tag
Nekem is ilyen kis hangszórórendszerem van. Időnként elég durva mély van benne. Nekem pl. Antimatter - Expire c. számánál olyan félelmetes basszus van, hogy itthon beledermed minden.
Ez most nem túlzás. És nem a nagy hangerőtől, sem pedig valami különleges eq-tól vagy effekttől. A legalapabb alaplapi integrált hangkártyával.
Tényleg félelmetes ennél a számnál.
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Synology NAS
- Apple asztali gépek
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- iking.Hu - Apple iPhone 11 - White - 100% - Használt, megkímélt állapotban
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest