Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 12 – Ecetek és zsiradékok
- weiss: Autó költségek
- Personal notes '12
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ldave: New Game Blitz - 2026
Aktív témák
-
Raptus
tag
válasz
Newlocal
üzenetére
Az alaplapi teljesen felejtős, még a fizikai memóriából is elvesz. X-fi amatőr felhasználásra szerintem kissé drága, hacsak nem vagy nagyon vájtfülű. SB Live teljesen jó, cseréld vissza, vagy egyszerűen vedd el (én oda sem adtam volna
) . Az Audigy 4 egyáltalán nem rossz választás, nem a boltosra kellene hallgatni, főleg ha valóban a X-fi-t akar rádsózni helyette. Olvasgass, van egy halom teszt a neten az Audigy 4-ről, szerintem jó kártya. -
Messa
tag
válasz
Newlocal
üzenetére
Sziasztok!
Mivel még elég kevés itthoni tulaja van az 5000-esnek ezért hallasz róla kevesebb véleményt. Múlt hét szerdától énis az 5000 tulajdonosok(itthoni) maroknyi táborába tartozom.
Hétvégén volt alkalmam rendesen tesztelni a hangfalrendszert. Egy SoundBlaster Audigy 1SE-re kötöttem a dobozban mellékelt kábellel.
Külcsíny:
Bükk színben sikerült hozzájutnom(ami mellesleg jól megy a parkettámhoz
). 1.körben gondoltam kicserélem a kábeleit,mert rövidnek és vékonyak tűntek viszont miután összeraktam a rendszert szembesültem vele,hogy a kábelekkel semmi gond a Center és a front sugárzók kábelei egyaránt kb 2-2,5méter hosszúak a Rear(Surround) kábelek minimum 5-5,5 méteresre sikerültek. Tehát összedug,be a konektorba gép bekapcs és nem szól
3perc után rájöttem,hogy DVD-re kell álítanom a hangrendszert,mert ilyen megnevezésen fut a használt bemenet
.Távkapcs kibont(akkora mint egy cigis doboz és fele olyan vastag). A hangfal kéken világít kivéve a mute LED-et ami piros. Távkapcs 8 gombos(mute,hang fel,le,standby és a 4 kimenet kapcsolása).
Hangzás:
Kezdésnek indítottam egy pár MP3-al (System of a Down+Children of Bodom) a bassus tesztelése miadt. Fél hangerőn az üveg vitrinem elkezdett rezonálni
A mélynyomó a torzítás legapróbb jelét se mutatta. Kövezkeztek a Dolby intrók amiket Google segítségével találtam és láss csodát olyan volt a hangzás mint egy moziban. 5.1 tökéletesen vizsgázott. Hátsó sugárzók hátulján felfedeztem,hogy falra szerelhetőek. Következett pár DVD film:Aliens(rendezői változat),Katonák Voltunk,Gladiátor,Terminátor 2(extended edition).Teljesen megvoltam elégedve a szobám 32m2 körül van és a hangaszórókat is szétpakoltam,de még így is úgy éreztem,hogy pl A katonák voltunk -ból a golyók leszaggatják a fejem
. A mélysugárzó előlapján megtalálható még 3 hangerő szabályzó gomb amivel a Center-t,Surround(2front+2 hátsó) és a mélyláda hangerejét szabályozhatom. Ezekhez csak 1X nyúltam mikor a Bad Boys 2-t néztem DivXben a gépről(biztonsági mentés miadt DivX tudjátok
) itt fel kelett tekernem a mélyet,mert kicsit erőtlennnek tűnt az előbbi tesztekben tapasztaltakhoz képest,bár ezt betudtam a DivXbe való lekódolásnak,mert pl a Sziget című(DivX) film elején a zenénél olyan basszus volt felcsavarás nélkül,hogy a padlóban éreztem annak ellenére,hogy minden hangsugárzó gumi talpakon áll a rezonancia elkerülése végett.
Összefoglalás:
Én teljesen megvoltam elégedve és úgy éreztem,hogy többet kaptam,mint amennyit fizettem.Haver az 5000-es kistesójával rendelkezik(120RMS) és áthívtam,hogy nézze meg mit vettem,nem vett észre nagy külömbséget amíg meg nem szólat a mélyláda
attól teljesen lepadlózott.Neki lassan 3 éve megvan a ''kisebb'' és azt álította,hogy igazi külömbség a régi és az 5000-es között a mélynyomó,de az ''oda**sz'' ahogy ő fogalmazta 
Hétvégére talám meg tudom venni a Yamada 6800X Plus-os DivX lejátszómat és utána arról is írok bár sor,hogy az hogyan kezelte.
Aki most akar venni Genius 5.1-est annak ajállom,hogy irány az E.H.D. és rendelje,meg mivel 3000Ft-tal kevesebbért szerintem nem ére meg megvenni a ''Kisebbet'' erre az igazi érv a mélyláda.
U.I.:3-4 óra intenzív használat melett sem volt hajlandó különösebben felmelegedni a mélyláda hütőbordája
Remélem kielégítő volt az ''elemzésem'',bár kezdek elfogulttá válni

-
ehd
csendes tag
válasz
Newlocal
üzenetére
Hello!
Sajnos rossz hírem van! Egyrészt nem lehet kipróbálni egyiket sem, mivel főleg a régi nagyon frankón be van csomagolva külön egyesével a hangfalak, és abból nem áll módunkban kicsomagolni. Kicsomagolás nélkül meg zörög rajta a védőcsomagolás (tapasztalat). Másrészt meg mivel most mindenkinek az új kell, ezért raktáron nem is tartunk belőle, csak rendelésre hozzuk.
Üdv! -
ehd
csendes tag
válasz
Newlocal
üzenetére
Hello!
A kérdésedre a válasz nagyon egyszerű! A régiből jelenleg csak fekete van az árlistánkban (ez a kiskerarak.hu-n nincs feltüntetve), ami köztudottan kb. 5000 ft-al drágább, mint a sima barna színű! A régi fajtából a barnét 25000 ft-ért tudjuk beszerezni.
Remélem válaszom kielégítette a kíváncsiságod!
Üdvözlettel:
Kovács István
E.H.D. Hungary Informatikai Kft. -
Aktív témák
- iPhone 14 Pro / 128GB / Gold / Gyári kártyafüggetlen / eSIM only (205A)
- iPhone 14 Pro / 256GB / Deep Purple / Gyári kártyafüggetlen / eSIM only (207A)
- iPhone 14 Pro Max / 128GB / Silver / Gyári kártyafüggetlen / eSIM only (209A)
- Feliks Audio Echo csöves fejhallgató-erősítő / előerősítő több fajta prémium NOS csővel
- iPhone 13 Pro / 256GB / Sierra Blue / Gyári kártyafüggetlen (206A)
- Huawei P30 Lite / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- Új FULL HD webkamera + Számla
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 1000GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

). 1.körben gondoltam kicserélem a kábeleit,mert rövidnek és vékonyak tűntek viszont miután összeraktam a rendszert szembesültem vele,hogy a kábelekkel semmi gond a Center és a front sugárzók kábelei egyaránt kb 2-2,5méter hosszúak a Rear(Surround) kábelek minimum 5-5,5 méteresre sikerültek. Tehát összedug,be a konektorba gép bekapcs és nem szól
3perc után rájöttem,hogy DVD-re kell álítanom a hangrendszert,mert ilyen megnevezésen fut a használt bemenet
.Távkapcs kibont(akkora mint egy cigis doboz és fele olyan vastag). A hangfal kéken világít kivéve a mute LED-et ami piros. Távkapcs 8 gombos(mute,hang fel,le,standby és a 4 kimenet kapcsolása).
A mélynyomó a torzítás legapróbb jelét se mutatta. Kövezkeztek a Dolby intrók amiket Google segítségével találtam és láss csodát olyan volt a hangzás mint egy moziban. 5.1 tökéletesen vizsgázott. Hátsó sugárzók hátulján felfedeztem,hogy falra szerelhetőek. Következett pár DVD film:Aliens(rendezői változat),Katonák Voltunk,Gladiátor,Terminátor 2(extended edition).Teljesen megvoltam elégedve a szobám 32m2 körül van és a hangaszórókat is szétpakoltam,de még így is úgy éreztem,hogy pl A katonák voltunk -ból a golyók leszaggatják a fejem
. A mélysugárzó előlapján megtalálható még 3 hangerő szabályzó gomb amivel a Center-t,Surround(2front+2 hátsó) és a mélyláda hangerejét szabályozhatom. Ezekhez csak 1X nyúltam mikor a Bad Boys 2-t néztem DivXben a gépről(biztonsági mentés miadt DivX tudjátok