Aktív témák
-
mahoo
csendes tag
Hi All,
en is megvettem az uj Genius 5.1-es szettet...
ami szamomra zavaro, hogy hangosabbra szamitottam. ez kb azt jelenti, hogy sztereo cuccnal, windows hangero maxon, ez erosito csatorna potijai 3/4-es allasban, hangero poti felallason, es itt kezd el hangosodni, de itt meg csak kezd, semmi extra, s majd kb 3/4-nel tenyleg hangos de... szoval ezzel nem is lenne olyan nagy gondom. de 5.1-es ac3-as filmnel ill. dvd-nel szamomra elmarad a kivant hatas. 1-2 divx-es film csutka hangeron is, ac3 gain is max, lazan turheto, talaltam ''hangosabbat'' is de nem kozeliti meg a 2 csatornas mp3 hangjat. tudom, hogy ez nagyon szubjektiv, nehez erre reagalni, de kivancsi lennek a velemenyetekre.
(egy cimboramnak a korabbi verzioja van meg, es O arrol aradozott, hogy milyen jol szol, mar felhangeron is..., persze en azt nem hallottam)
itt jegyeznem meg, hogy visszavittem az uzletbe (EHD) ezen okbol kifolyolag, es ott nagyon korekten egy masik cuccost felbontva, cserelgetve teszteltuk le, de mintha a masik se lett volna hangosabb.
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Synology NAS
- Apple asztali gépek
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HDMI 2.1 8K 60Hz - 10 méter hosszú
- Samsung Galaxy A05s 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest