Aktív témák
-
ZakRob
senior tag
válasz
kisgyerek85 #4973 üzenetére
Nekem a front kimenet ketté van osztva és előre van vezetve. Ide dughatom a fejhallgatót és innen tudom stereo-ban meghajtani a Genius-t, avi filmnél így természetesen szól a mélyláda is.
-
ZakRob
senior tag
válasz
-FreaK- #4971 üzenetére
Nekem épp most sikerült összehozni foobar-ral, hogy normálisan szóljon 5.1-ben. Eddig csak a stereo bementről ment a zene, de szerintem maradok ennél, úgyis stereo a zene.
Már csak a DVD filmeknél kellene megoldanom, hogy legyen elég mély, mert némelyik filmnél elég gyatra, szinte nincs is. Ti milyen DVD lejátszó programot ajánlotok? -
ZakRob
senior tag
A sorround poti nektek is csak a hátsó hangszórók hangerejét állítja?
-
ZakRob
senior tag
ÁÁÁ megvan a hiba, eddig legtöbbet fejhallgatóval hallgattam zenét és le kellett venne a wave hangerőt, persze most is így maradt, már annyira megszoktam, hogy fel sem tűnt.
Most már dübörög, még szerencse, hogy kertes házban lakok és nem kell a szomszédokra tekintettel lenni.
[Szerkesztve] -
ZakRob
senior tag
Bár az is lehet, hogy rossz a szoba akusztikája most arrébb mentem és sokkal jobban hallani a mélyet.
-
ZakRob
senior tag
Megjött az én 5000-esem is, próbálgatom, de valahogy még nem az igazi. Nekem is fel kell tekerni a hangerőt (még 12 óránál is halk), a frontok szólnak, de a sub elég gyenge. Most próbáltam egy DVD-vel de alig hallani még teljesen feltekert potival sem. Nem bírok rájönni mi lehet a baj.
-
ZakRob
senior tag
Rájöttem mikor van a sub kimeneten is jel: [link], ha ezt bekapcsolom akkor szól winamp alatt is, akárhova van állítva a kimenet.
Valaki megnézné, hogy milyen hangos ez a kimenet a többihez viszonyítva, mert eléggé zavar, hogy nálam ilyen halk. -
ZakRob
senior tag
A héten lehet meglesz az 5000-es és tegnap próbálgattam, hogyan lehet winamp alatt a center/sub kimenetet életre kelteni, ezt egy fejhallgató segítségével végeztem. A center szól a wav és dircetsound kimenetnél is, de a sub-ot nem sikerült szóra bírni. Betettem egy DVD-t (power dvd-vel néztem), ezzel szólt minden, eztuán próbáltam újra a winampot és most már szólt a sub is. Azt észrevettem, hogy a sub kimenet sokkal halkabb mint a többi, ez jól van így?
-
ZakRob
senior tag
Ezt az 5000-est E.H.D.-n kívűl lehet még valahol kapni?
35K-ért tudnának nekem hozni ahol lakom.
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Synology NAS
- Apple asztali gépek
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- 16TB 0 nap Seagate Exos X16 Enterprise HDD több db.
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Turbózd fel a gaming élményt most! Rèszletre is! 0% THM
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest