- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
Aktív témák
-
csizzah
aktív tag
Na, hát ez tipikus probléma, én majdnem két évig szoptam ezzel az integrált ratyival, a zenék és a divx filmek nagyon szarul szóltak, (mármint a mély) a játékok és a dvd filmek tűrhetően, aztán ugy egy évvel ezelőtt meguntam dolgot és egy kicsit megtuningoltam, a ''fekete dobozt'' kitömtem hangcsillapító vattával, vettem bele professzionális hangfalszivacsot, +egy aranyozott audighy1-et, azóta más az élet, úgy szól ahogy kell, a mélyet az óta visszafele kell csavargatni, + a szateleitek is szebben szólnak.
-
csizzah
aktív tag
válasz
aviator17 #4538 üzenetére
Hááát, ha nagyon cifrázni akarod a dolgot, akkor veszel egy ilyen elosztót [link], + 2db Scart-Scartot, + 1db RCA-RCA kábelt, de szerintem anyagilag nem éri meg a dolog, jobban jársz, ha marad a koax, plusz veszel 2 db Scart-RCA audio kábelt[link], aztán azokkal megy a TV meg a video a hangrendszerre.
Vagy nézz körül valamelyik bevásárlóközpontban, elég sok féle kábelt lehet kapni, lehet h van egyszerűbb és olcsóbb megoldás, a teszkóban általában hama-t, az osanban meg asszem thomson-t árulnak.
[Szerkesztve] -
csizzah
aktív tag
Ha jól emlékszem akkor a chip magazin valamelyik 2003-as számában teszteltek hangkartyákat, és köztük volt genus-os is, ár érték arányban elég jól teljesített kb 3000Ft-volt akkor.
Én amúgy egy audigy1-aranyozott+firewire-t, használok, tavaly vettem 5000huf bruttóért, szerintem ez tökéletes hangkártya ehhez a rendszerhez. -
csizzah
aktív tag
Ilyet nekem is szokott néha csinálni, izomból mozgasd meg a kábelt a csatlakozóban, vedd ki a kábelt, sodord meg a végét aztán mehet vissza, ezt eljátszhatod többször is.
Nekem volt hogy így sem javult meg, éjszaka volt, fáradt voltam aztán hagytam az egészet, másnap a gép bekapcs, és megint szólt rendesen.
Ha igy sem javul, akkor marad a garancia... -
csizzah
aktív tag
Úgy látom a csehákoknál már lehet kapni az újat kb 28000 ft ért+ postaköltség[link]
Ennyiért meg is venném kapásból. -
csizzah
aktív tag
válasz
Dufresne #4362 üzenetére
Hát hogy mennyivel fog szebben szólni, azt majd meglátjuk, elvileg a subot emelik 45W-ról 75W-ra, a hátsók is kapntak csipogót, és ugy hallottam-olvastam valahol hogy a csipogók minősége is jobb lesz. A design is szebb lett szerintem, de ez szubjektív, és ahogy említetted a távirányító már valamivel használhatóbb lett. Nagyjából ennyi.
-
csizzah
aktív tag
válasz
horvathkrisz #4357 üzenetére
Jó kis cucc az bizonyos, én már kb 2,5 éve nyúzom, még semmi baja nem volt, igaz h egy kicsit meg kellett tuningolni, hogy a mély igazán jól szóljon, de ugy hallottam, az újakkal már nincs gond.
Nem tudom mennyire sürgős a dolog, de én a helyedben inkább kivárnám ezt[link], bár attól függ milyen ára lesz, és mikor érkezik Magyarországra. Itt a topikban valamelyik kolléga az írta, hogy információi szerint csak szeptemberben lesz nálunk, de a környező országokban már lehet kapni, u h szerintem hamarosan hozzánk is megérkezik. -
csizzah
aktív tag
Nem tudja valaki hogy SW-HF5.1 5000-t lehet már kapni?
-
csizzah
aktív tag
Hát igen, ízlés dolga, a bútoraimhoz nekem is jobban megy a világos, de ebbe a sötétbe rögtön beleszerettem, olyan Yamahás
.
Ja a mélynyomó kicsit nagyobb lett, reméljük a szigetelését nem szúrták el nagyon.
Nem tudod lehet már nálunk kapni, egy román oldalon már láttam 540lejért-kb 40000Ft. -
csizzah
aktív tag
Vazzeg! Itt az új genius rendszer, még nem is láttam, sötétbarnában egyszerűen gyönyörű,[link]
Ugy nézem ebbe már egy kis kakaót is pakoltak, biztos nagyon f@szán szól, megint van mire gyűjteni, mert h lecserélem egy ilyenre az biztos -
csizzah
aktív tag
1. Kis hangfalak alatt a hátsókat érted, mert az természetes, h nem szólnak akkorát mint a frontok. Eredeti rendeltetésük a kül effektek, háttérzajok megszólaltatása.
2. A rendszerhangok nem szólnak 5.1-ben, ez normális.
3. Mi az h a ''kis hangszórókat jelöli meg ''elöl'' lévő hangszórónak''? Tesztelés során amikor a forntoknak kéne szólni a rear-ek szólnak? Mert ha igen, akkor rosszul kötötted össze.
Javaslom mielőbb szerezz be egy igazi hangkártyát, anélkül nem is hallottad hogyan szól igazán. Javaslom az Audigy1-et vagy e felett.
Aktív témák
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Bittorrent topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Mérlegeli a csúcstechnológiás chipgyártásból való kilépést is az Intel
- Milyen processzort vegyek?
- World of Tanks - MMO
- BestBuy topik
- E-roller topik
- További aktív témák...
- BONTATLAN Devialet Phantom II 95 db Iconic White - 2 év gari!
- BONTATLAN DJI Osmo Pocket 3 - 1 év garanciával ELADÓ!
- BONTATLAN Google Pixel Pro 9 XL 512 GB Obsidian
- BONTATLAN MSI GeForce RTX 5070 Ti INSPIRE 3X OC 16GB GDDR7 (gari: 2028/7)
- ROG STRIX X870-F + AMD Ryzen 7 9800X3D + 32GB DDR5 + Sapphire 7900 XTX Pulse 24GB + Win11 PRO
- Gombászkönyvek egyben
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-G5 I 8GB I 128SSD I 12,5" Foltos FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari