Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• icon

senior tag

Aztán ma hajnalban újra gondoltam a dolgokat, mert nem sikerült a játékokat elindítanom, a Fluidmark 1.3.1 meg számomra kevés a szórakozáshoz..

A megoldás keresése okán jutottam el ehhez a topichoz: [link]

Elvégeztem a szükséges telepítéseket (pontosabban én csak a 301.42-es NV drivert és a 9.12.1613-as physx-et tettem fel a friss 12.8-as Catalyst mellé), majd reboot után felpatcheltem a topicban látott patchel (Hybridiz.exe)

Az érdekesség az, hogy az NVIDIA control centert így nem érem el, így nem tudom a PhysX-et ki-be kapcsolgatni, de mivel bekapcsolva van, ezért nagyon nem zavart a dolog.

No egy reboot után lepróbáltam a Fluidmark 1.3.1-et, sehogy sem akart futni, de az 1.4 és 1.5 simán megy...

Ezek után pl. a Batman 2-nél egy mappát csináltam
    ...steam\steamapps\common\batman2\Binaries\Win32-be, és átmozgattam ezeket a fájlokat:
    PhysXCooking.dll
    PhysXDevice.dll
    PhysXLoader.dll

Normal PhysX-el szépen megy a játék, minimumfps a játék alatt 35 volt (PhysX nélkül 45), pl. a pára effekt a rendőrség épületében leírhatatlan :D

Alice 2:
    ...\Game\Alice2\Binaries\Win32-ben egy mappába áttéve:
    PhysXCooking.dll
    PhysXDevice.dll

Itt lepróbáltam a "lóbunkó-t", szépen hátramaradnak a kődarabok az ütés után, illetve a Insidious Ruin-oknál a fekete "löttyben" szépen lehet gázolni (fluid-jellegű effekt)

A leírások szerint amúgy PhysXCore.dll-t és a PhysXExtensions-t nem szabad piszkálni, ott kell hagyni, ahol van...
    Ha egy kicsit több időm lesz, szerintem írásom lesz a témában...

Új hozzászólás Aktív témák