Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
-
bazsimano
őstag
válasz Timyyy #29600 üzenetére
annyi szokott lenni a sima videos reviewra...es annyinak is orulni kell...
aztan fugg a termek aratol is. (ha ez meg hatalyba van).
es vegul a sok sok pontot, azok szrintem azok kapnak akik olyan videot keszitenek amik bekerulnek a gb altal alasztott faxa termekvideok koze...azaz kuytubolondok akik magas szinten keszitenek reviewt es nem csak 1-2 perces70 pont az 1,2 usd. ami nem rossz persze kar hogy mar aliug lehet pontozni...
#29605) tobias40 altalaba dobnak rola emailt is. csekkoljad a postafiokod ha nem szoktad torolni
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz Timyyy #33674 üzenetére
PayPal 180nap
Lehet ők a feladástól számolják a 60napot,De ajánlott 60 napon túl várni
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
havri1
félisten
válasz Timyyy #33677 üzenetére
Nem releváns, hogy feladástól számolnák, kivéve, ha előrendelés.
Amennyiben vásárláskor ez nincs lefixálva, feltüntetve, azaz in stock, abban az esetben a feladónak 60 nap áll rendelkezésére, hogy a címzetthez eljuttassa a terméket. Ez egy íratlan szabály, de PP ezt tartja szem előtt.[ Szerkesztve ]
havri
-
Flexy90
senior tag
válasz Timyyy #33674 üzenetére
Nekem is ilyesmit írtak ma.
Furcsáltam is, hogy itt azt mondtátok, hogy fizetéstől 60 nap, nekem a feladástól számítva lenne logikus, és úgy néz ki ők is ezt gondolják:November 18-án rendeltem, és Dec. 8-án adták fel (hiába írnak Dec 10-et..)
3) We shipped your parcel on Dec 10, 2018. Therefore your delivery deadline will expire on Feb 8, 2019.
Once we receive all the above details, we will offer you a solution for your case once we reach this date.2018-12-08 17:14:00
The instruction data for this shipment have been provided by the sender to DHL electronicallyXiaomi Fan
-
dugesz77
őstag
válasz Timyyy #33677 üzenetére
Rég leálltam a kollégáknak vagy ismerősöknek a "megnemérkezős" Mérnincsmáritt" magyarázkodós cuccok rendelésével. Komolyan még én maradtam sz@rban a végén. Felnőtt emberek, intézzék maguknak ,engem meg már nem érdekel mit gondolnak rólam amikor nyíltan azt mondom hogy "rendelj magadnak, én is így tettem".
Kell tudni húzni egy vonalat. Ha kell segítség azt adok a mit-honnan-kitől érdemes esetleg segítek utánanézni de a többit rájuk bízom. Elég a saját bajommal foglalkozni .[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz Timyyy #33740 üzenetére
Nem lehet hogy Silent77 közbenjárása reagálva nyitottak ők
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Lomas
tag
válasz Timyyy #33740 üzenetére
Velem is ez történt... Csak nem pontosan így. A régi ticketben kérték az adatok megerősítését, amit elküldtem, erre délután nyitottak egy másikat, amelyben azt kérik, hogy előfordulhat, hogy nekem kell begyüjteni a "helyi DHL"-nél... Írtam nekik, hogy ne kezdjük már el mégegyszer ezt a kört, különben sincs semmi közöm a "helyi DHL"-hez, mer EU Priority Line-val rendeltem, azt a DHL Deutce Post szállítja magyarországra, onnét meg a magyar posta - ami nem helyi DHL - hozza, hozná házhoz. De gondolom, ezt nem nekem kellene ismertetni velük...
Vicc ez a cég, szerintem annyi problémás ügyük van, hogy már azt sem tudják hol vannak...[ Szerkesztve ]
-
Lomas
tag
válasz Timyyy #33909 üzenetére
Örülök neki, hogy neked rendeződött, remélem mindenkinek sikerül. Én egyenlőre "büntiben vagyok" nekem a feladástól számolják, tegnap előtt járt volna le a 60 nap, de szerencsére nem sok idővel később, nov 20-án feladták a nov 11. rendelésemet. A Winteres ticket nekem is nyitva van, bízom benne, hogy nálam is jelentkezni fognak. Biztosításom volt.
Remélem a kamerám nem kallódik el... Azt november 23-án rendeltem, de elvileg dec 27-én, izibe' "már" el is indult "osztott csomagként" ami csak jan 5-én váltott shipped-re. Na, ha az is elkallódik, és szintúgy a feladástól akarják számolni, akkor megőszülök, míg lerendezzük. Szintén biztosítottam, bár ez "csak" egy 65 dodós csomag volt.
Neked biztosítva jött a csomagod?[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz Timyyy #33944 üzenetére
Nem gondoltál a OnePlus 6T-re, mintha most ez lenne a felkapott
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs