- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
zacci
aktív tag
válasz
tknof1871 #36004 üzenetére
A Xiaomi alapvetoen jo minoseg! DE! A Gearbesten nem nagyon fogsz latni negativ ertekelest, mert azt nem engedik megjelenni!!! Ergo minden termek qrva jo !
Van, hogy kamu posztokat tesznek ki, majd eltuntetik, aztan megint elokerul meg tobb kamu poszt...ezeknel rendszerint nincs se kep, se video es kb. ugyan azaz egyen szoveg van mint a tobbinel.
Ezek utan azt gondolsz amit szeretnel a GB-rol...Igen! pontosan! -
faresz5
aktív tag
válasz
tknof1871 #34913 üzenetére
Én bizonyos dolgokat nem veszek gearbesten.(pl telefon, tablet, az utóbbi időben 2-ből 2 elveszett szállítás közben és átlag 1.5 hónap múlva nagy kínkeservesen a paypal adta vissza a pénzt.) Hozzá teszem,hogy rutinos vásárlónak számítok, ha azt vesszük,hogy mióta rendelek kintről magamnak , illetve barátoknak. Másik,hogy mostanában nincsenek (nagyon ritkák)jó akciók gearbesten, máshol olcsóbban meglehet venni akció nélkül ugyanazokat a portékákat. De ezt nem csak én figyeltem meg nagy valószínűség szerint.
Hogy mit és hol érdemes venni, az az ár, illetve a szállítás módja határozza meg számomra. Szóval azért az nem mondanám,hogy nem érdemes semmit venni gearbesten, csak tudatos vásáslóként kell működni. -
Beni2360
félisten
válasz
tknof1871 #34878 üzenetére
Hát már évek óta vásárolok a GB-től de már 10 $ felett mindenképpen választok nyomkövetést. Azért nem árt tudni, hogy melyik nyomkövetést lehet mettől-meddig követni. Na erre vagyunk itt és lehet ezután érdeklődni.
Ilyenkor nem a vétel hanem a szállítási időtől kell számolnia max 60 nap érkezési és reklamálási pontot.De nyomkövetés nélkül 25 $-s árut nehéz lesz (és még biztosítás sincs rá) rendezni ha elvész az éterben. De a remény hal meg utoljára. -
vegyszer
addikt
válasz
tknof1871 #30491 üzenetére
15 évvel az első netes vásárlás után hoztam meg a döntést: minden ékezetes karaktert kivettem a teljes címből. Egy két posta cég nyomtató szoftvere nem kezelte jól. És volt ebben minden áéöőü...
Most ez így jobb. Nekem biztosan.
A Pesti postás csak rájön, hogy a Peter az Péter. A többinek meg nem kell tudnia ezt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest