Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
-
LOGOUT
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
válasz
bazsimano
üzenetére
ezaz, most éppen nem rendelnék semmit. nyilván el tudom tapsolni valamikor azért walletről is.
a walleten levő összeg nem törlődik soha, ugye? (nem úgy mint a pontok)(#14887) lllama
posta/csomagpontot nem vágom, de az biztos, hogy a szállítási cím lehet más, mint a paypalon.
illetve a paypalon tudsz beállítani alternatív címeket. nekem 3 cím van felvéve a paypalra, az egyik az alapértelmezett. de pl vettem már paypallal cuccot úgy hogy kapásból a tesómnak küldettem (a címen kévül még a név is más ugye) -
Lepeke
csendes újonc
válasz
bazsimano
üzenetére
Úgy rémlik, 17-20-ra ígérték a szállítást. Van valami gomb, hogy sürgessék meg a csomagolást, azt megnyomtam. Ki is van írva, hogy tudomásul vették. Ha hamarabb észrevettem volna, hogy mától megáll az élet, biztosan írtam volna levelet is.
Ezek szerint ez rendkívüli helyzet? Elkeveredhetett a rendelés? -
maestro87
őstag
válasz
bazsimano
üzenetére
Próbálta már esetleg valaki úgy kijátszani a pontok törlését, hogy március 31 előtt elhasználja az összes pontját egy rendelésre (nem fizeti ki), majd március 31 után meg törli azt? Rendelés törlésekor ugye visszakapod az felhasznált pontokat és a Points Gained oszlopban jelenik meg mintha most szerezted volna őket. Próbálta már valaki ezt?

-
2thletme2day
őstag
válasz
bazsimano
üzenetére
Na ez nagyon jó hír. Egy másik csomagom most "custom clearence" státuszban van. Kezdtem megijedni, hogy ez is benézhet még a vámra. Még sosem volt vámeljárás alatt egy csomagom sem. Örülök, hogy épp egy vámhatár alatti csomaggal történik ez.
Köszönöm a választ neked is és Silent77 kollégának is.
-
Taktoj
aktív tag
válasz
bazsimano
üzenetére
Az első lehetőség tetszik leginkább főleg ha visszautalják a pénzt vagy belső pénztárcára teszik... ezt vajon lehet választani... vagy ők döntik el hogy utalnak vagy másik készüléket kapok?
angol raktárból kaptam... akkor oda is kell visszaküldenem vajon?
a paypales visszaküldésnek utánajárok.
-
-
hevizms
addikt
-
bazsimano
őstag
válasz
bazsimano
üzenetére
na folytatodik a viccsorozat!

elobb Lis felajanlott 2 dollart! erre ment valasz,hogy ne hulyeskedjenek mert ok rontottak el...most jott a szokasos rizsa, hoyg egyszeri alkalom, mert en olyan jo vasarlo vagyok es csak most egyszer...mondja hogy akkor utalnak 4,56 USDt!Na ment a valasz, hogy akkor most Lis beszelje meg a managerevel es legyen kedves vagy a jo termeket kuldeni vagy a teljes arat visszautalni! es, hoyg ezt ok irtak le a sajat szabalyzatukba ...na kivancsi vagyok mi lesz a kovetkezo lepese Lisnek...
-
Imi1981
veterán
válasz
bazsimano
üzenetére
Ja félreértettem az előbb .Szóval mindennel együtt áfa+ vám + költségeg kb 15 ezer lesz öszesen a termék árával együtt? remélem
mert a a termék árán kivűl +15 ezer akkor szívrohamot kapok
!
Jött email és ott rákattintottam szerintem a rendelési számra és ez jött be
gondolom feldolgozás alatt van ? Amúgy kb 1 hónap mire ide ér általában ugye? Aliexpress is kb úgy szokott lenni . Addig úgyis kapok fizut úgyhogy nem érdekel már az a plusz 5 ezer ft mert ma már rengeteget szenvedtem a rendeléssel (Eu raktárból akartam előszőr de kevés volt a pénz a kártyán ) és úgy voltam vele jó lesz kínából is .
-
beg
veterán
válasz
bazsimano
üzenetére
Ez úgy működik, hogy minden csomagot átnéznek. Vagy kutyával, vagy röntgennel vagy mindkettővel (drog/bomba/illegális bármi/ vámolható drága cucc). Azért, hogy véletlenül ne kendertövet, antik koronaékszert vagy dúsított uránt rendelj. Ebből kifolyólag az eu-s csomagokat is vizsgálják. Mindegyiket.
-
hevizms
addikt
válasz
bazsimano
üzenetére
Megvoltam elégedve és ezért elöször üresen hagytam,de akkor nem fogadta el az egész értékelést.
Halványan meg ott van hogy minimum 30 karakter kell,akkor hogyan elég egy szó?Na ezért nem foglalkoztam eddig ezzel

Fotókkal mi a helyzet?Mi kell nekik?
Csomagról még bontatlanul,vagy csak a termékről már kibontva?Gondolom működés közben ha az fotón mutatható.Vagy mi?
-
2thletme2day
őstag
-
trebrona
nagyúr
-
debcamp
aktív tag
válasz
bazsimano
üzenetére
Nekem is így volt. benne vagyok az első 5 értékelésben de csak 50et adtak.
Amugy ez az új rendszer oldala is butus, mert írja egyszerre az 50pontot és a 70et is (értékelés kép+videó).Szóval nyitottam tickettet, jött a sablon válasz, max 50. Írtam hogy túróst, és egyébként is duplázás elmaradt.. szóval javítsa. Jött ugyan az a sablon kamu értetlenkedés hogy ennyi az új rendszer és lezárta a ticketet vagy vmi mert nem tudtam neki válaszolni. Jól le is értékeltem 1 csilaggal ezt a hozzáállást Lanni-nek. Tökfej.

Majd, nyitottam egy új tickettet, ahol Sammi ugyancsak a sablon új rendszerről nyomta a rizsát.
Leírtam neki is hogy értem és látom, de akkor ő is lássa amit én írok, 70 és dupla az 140.
valamint leírtam hogy ez az új rendszer nem al egjobb nekik és nekünk sem, jó lenne valamit csinálni ezzel, vagy ha ragaszkodnak hozzá, akkor javítsák azt az oldalt/leírást ahol erre hivatkoznak, mert nem egyértelmű.Most várok Sammi válaszára.. Elvagyok velük, nem probléma

A követklező vajon szintén valami i-re végződő nevű kis kínai lesz.. ?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
NORBl
aktív tag
válasz
bazsimano
üzenetére
Felajánlottak egy bizniszt, hogy külsős oldalakra írjak + értékelést. Igazából lelkiismeretfurdalásom sincs mivel tényleg meg vagyok velük elégedve, ha valami probléma volt, egyből meg tudtuk oldani. 3 oldalra ment 3 értékelés, fejenként 300 pontért. Szerintem az egészre akartam adni 300-at de közben írtam, hogy úgy emlékszem, hogy értékelésenként beszéltük a 300-at, és rábólintottak.

-
vandor01
senior tag
válasz
bazsimano
üzenetére
nekem van az is meg ez is: [link]
ez a masodik fixen benne van BlitzWolfban...
ezt jobban szeretem 2db USB bene, jobban lathato...
6 honapja folyamatosan mukodik... mennyire pontos? gozom nincs!
de az latszik ha vmi anomalia van az eszkozok tablet/telcsi toltesevel...
pl szar telefont veszek: Oukitel 4000 hol 0,15A vesz fel hol 0,75A dugastol fuggoen
De osszehasonlitasi alapot ad... latszik hogy fos a telefon aksi-toltes managelese.. -
cidalain
veterán
válasz
bazsimano
üzenetére
de előjön az ikon.
sőt inferno meg is nyomta, mert azt írta. és erre nem kapott pontot. erre javasoltad a ticket nyitást (tök feleslegesen).order review: eleve ha nem nyomod meg azt a gombot ("ami ugye elő sem jön"), nem írhatsz termék review-t sem, és order review-t sem.
szóval visszavehetek, de attól nem lesz jobb
olyan termék:
bizonyos termékekből simán tudsz értékelni többet is, amennyiben mondjuk színben különbözik.
veszel zöldet, és pirosat. és mindegyikre megadják a pontot (a linken lévő két értékelést én követtem el. ugyanaz a termék. ráadásul mivel akkor még számított az első ötben levés, mindegyik duplapontos volt) -
cidalain
veterán
válasz
bazsimano
üzenetére
ne terjesszünk már hülyeségeket.
1 hónapja azt beszéljük itt a topicban, hogy a megérkezés visszaigazolásra kapott pontokat eltörölték.
ne nyisson ticketet mert felesleges.
az új pontrendszer oldalon sincs erről szó természetesen. (nekem az új rendszer jön ezen a linken egyébként, nem a régi. próbálj nyomni egy CTRL+frissítést) -
xy2003
tag
válasz
bazsimano
üzenetére
Szia!
Kösz,akkor tulajdonképpen semmire nem jó,ezek a termékek kb ezeken az árakon szoktak futni.kipróbáltam.
pl a kameránál most az ár 57.71$ benyomom a 15,45$os kupont lesz belőle 52,99(ahogy a képen) de az alapárat felrakja 68,44$ ra mintha onnan engedne 15$-t
a telefonnál is ugyan ez,149,99öl leteszi 147,99re de a kosárnál 176,64$os egységárat ír.
órát meg 31,66 -ról(54,89) engedi 19,99reszóval megvannak azok az összeg elengedések csak nem mindegy honnan

-
wentworth
tag
válasz
bazsimano
üzenetére
Igy irtam én is nem?

Egyébként meg lassan megszünik az EU raktáruk, nem hogy örültek volna, hogy vásárolunk tőlük ameddig lehet. Ezekután, én is negyed ennyit se fogok vásárolni

De egyébként a 10 pontot sem adják meg megint automatikusan. Nem tudom mit kell gecizni ezen is

Új hozzászólás Aktív témák
- Ha nem növelnéd feleslegesen a villanyszámlád, a Chieftecnek van pár új ajánlata
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Formula-1 humoros
- Elemlámpa, zseblámpa
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Apple asztali gépek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Horgász topik
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- Dell LAtitude 7490 FHD, TOUCH, i7-8565U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- Üzletből, Lenovo garanciával ThinkPad E14 Gen 5/ Intel Core i5-1335u/16GRAM/512SSD/FULL HD +kijelző
- HP Elitebook 840 G6 FHD, i7-8565U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- HP Elitebook 840 G5 FHD, i7-8550U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Mondjuk gondolkodoban vagyok, mert minden rendben volt, viszont a termek adatainal borszijat irnak, ez viszont nem borszij. Mindegy, leirom es adok neki 4 pontot.

Egyébként nem a hölggyel van a bajom,hanem ezzel az egész komikus helyzettel.. na mindegy kipuffogtam magam és igyekszem lepörögni..
!
mindegy értékelni addig ugyse fogok, illetve tickettet zárni, szar tételre...

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)