Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- koxx: A bajnokok egere? Lamzu Maya Champions Edition 8K gamer egér
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
adalbert1
veterán
válasz
_Morpheus_
üzenetére
Az egész GDF-ben nekem leginkább az iskolán belüli információáramlás nem tetszik (pl. a TO-t, meg az évfolyamfelelősök nagy részét nyugodtan kirughatták volna már évekkel ezelőtt), a többi viszonylag rendben van (na meg néha a saját lusta hozzáállásom se, de az más tészta
)
Szerk: Jön valaki ma szociológiából, vagy virtuális valóság modellezéséből?
[Szerkesztve] -
KrAt
veterán
válasz
_Morpheus_
üzenetére
Egyetértek

(egyébként nem épp webprogon ülsz?
) -
Terapeuta
őstag
válasz
_Morpheus_
üzenetére
Egyetértek. Nekem a Közgázról és AVF-ről vannak tapasztalataim. Elméletben szinte ugyanazt adja. Tehát ha valaki azt mondja hogy ezek jobb iskolák, az inkább azt jelenti, hogy ott jobban szivatnak. Itt megkaptam mindent, anyagot, könyvet, sose ért meglepi. A matekot egy kicsit leépítették, talán nem kellett volna...
Az informatikát taníthatnák gyakorlatcentrikusabban, bár én nem mérnöki szakon mentem, ez volt az egyetlen hiányérzetem a sulival kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook Pro 16" M1 Max 64GB / 2TB / magyar / 27%-os ÁFÁS
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4088
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818
- Honor 200 Lite / 8/256GB/ Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)
)