- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- bambano: Bambanő háza tája
- Klaus Duran: RCS
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
adalbert1
veterán
válasz
_Morpheus_
üzenetére
Az egész GDF-ben nekem leginkább az iskolán belüli információáramlás nem tetszik (pl. a TO-t, meg az évfolyamfelelősök nagy részét nyugodtan kirughatták volna már évekkel ezelőtt), a többi viszonylag rendben van (na meg néha a saját lusta hozzáállásom se, de az más tészta
)
Szerk: Jön valaki ma szociológiából, vagy virtuális valóság modellezéséből?
[Szerkesztve] -
KrAt
veterán
válasz
_Morpheus_
üzenetére
Egyetértek

(egyébként nem épp webprogon ülsz?
) -
Terapeuta
őstag
válasz
_Morpheus_
üzenetére
Egyetértek. Nekem a Közgázról és AVF-ről vannak tapasztalataim. Elméletben szinte ugyanazt adja. Tehát ha valaki azt mondja hogy ezek jobb iskolák, az inkább azt jelenti, hogy ott jobban szivatnak. Itt megkaptam mindent, anyagot, könyvet, sose ért meglepi. A matekot egy kicsit leépítették, talán nem kellett volna...
Az informatikát taníthatnák gyakorlatcentrikusabban, bár én nem mérnöki szakon mentem, ez volt az egyetlen hiányérzetem a sulival kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Prémium kategória kompromisszum nélkül Honor Magic 5 pro Pro eladó
- Samsung Galaxy Watch 5 Pro
- Erős Gamer PC i7-9700K RTX 3060 12GB 16GB Trident Z 850W Gold NZXT H510 Flow
- iPad Pro 11" 2018 256GB Wifi 92% akku Csere is
- Apple iMac 21,5" 2015 Late / 8GB DDR3 / 1TB HDD / Bill+Egér 6 hó garancia, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitedesk 800 G4 SFF brand számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD UHD630 250W WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4373, 100% Akkumulátor
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Dobozos Új Dell Xps 15 9530 i7 13620h 16gb ram 1tb ssd intel uhd graphics+ Intel Arc A370M
- Kingston SNV3S 1 TB NVMe SSD VADIÚJ, 3 év NÉVRE SZÓLÓ GARANCIA!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)
)