Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- juhi11: Karácsony esély, hogy észrevegyük: mások is valakik - még Isten is
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gorneck
legenda
Jártam Én már mindenhova...
3dik szakmám lenne... 
Ez a bajom, hogy német...a mostani rendszerbe mind1 is lenne, de nem abba kezdtem így nemtom mit hihetek el és mit nem, elég volt, hogy matekkal anno jó megszívattak...nem akarom, hogy ezzel is megszívasson a kedves igazgatónő...
Holnap már elviekben többet tudok (helyi kirendeltség vezetőjével fog ismerős csajszi beszélni, mert nekem már nincs idegem azzal az idióta nővel szenvedni...mivel minden évben ezzel kapcsolatban mást mond...úgy hívott be, hogy menjek iratkozni erre a félévre, mert az angolok nincsenek meg és ott közölte, hogy ez az angol 1-2-3-4 nemléte mivel is jár...kirahh nem?!
), de kezdem azt érezni, hogy fel kell hívnom BP-et, hogy biztosat tudjak meg... 
Kicsit kiborító a magyak oktatási rendszer...

Jahh tovább megyek...haver csajszinak sem órája, sem vizsgája nincs angolból nálunk Tbányán...kell egy alap C vizsga oszt csók...pedig ő is abban a rendszerben tanul amiben Én. Szal nem értem ezt az egészet...
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- ATEN Cat 5 KVM over IP Switch Altusen KH1508AI - Új ára 284.000Ft
- AirPort Extreme 802.11n (3rd Generation) Model A1301 -
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913
- Update 12.22. 16:00 - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- 0% THM 4 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
3dik szakmám lenne... 
), de kezdem azt érezni, hogy fel kell hívnom BP-et, hogy biztosat tudjak meg...