Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Syl: UPS - te áldott!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gorneck
legenda
Jártam Én már mindenhova...
3dik szakmám lenne... 
Ez a bajom, hogy német...a mostani rendszerbe mind1 is lenne, de nem abba kezdtem így nemtom mit hihetek el és mit nem, elég volt, hogy matekkal anno jó megszívattak...nem akarom, hogy ezzel is megszívasson a kedves igazgatónő...
Holnap már elviekben többet tudok (helyi kirendeltség vezetőjével fog ismerős csajszi beszélni, mert nekem már nincs idegem azzal az idióta nővel szenvedni...mivel minden évben ezzel kapcsolatban mást mond...úgy hívott be, hogy menjek iratkozni erre a félévre, mert az angolok nincsenek meg és ott közölte, hogy ez az angol 1-2-3-4 nemléte mivel is jár...kirahh nem?!
), de kezdem azt érezni, hogy fel kell hívnom BP-et, hogy biztosat tudjak meg... 
Kicsit kiborító a magyak oktatási rendszer...

Jahh tovább megyek...haver csajszinak sem órája, sem vizsgája nincs angolból nálunk Tbányán...kell egy alap C vizsga oszt csók...pedig ő is abban a rendszerben tanul amiben Én. Szal nem értem ezt az egészet...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- BestBuy topik
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Sweet.tv - internetes TV
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- Mozilla Firefox
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Napelem
- További aktív témák...
- Honor Magic8 lite 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Beszámítás! LG 32GQ850-B 32 240Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-F - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I BillSér I Cam I W11 I Gari!
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás!I5 6600 /GTX 1650 Super / 16GB DDR4 / 256 SSD + 1TB HDD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Green-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4169, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
3dik szakmám lenne... 
), de kezdem azt érezni, hogy fel kell hívnom BP-et, hogy biztosat tudjak meg...