- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
Ha egy termék garanciális ügyintézésével kapcsolatban kérdezel, akkor a könnyebb segítségnyújtás érdekében adj meg minél többet a következő adatokból:
Új hozzászólás Aktív témák
-
arn
félisten
van egy ket es fel eves dell 2209 (ips, 22", 16:10) monitorom, amire harom ev a gar. fel eve vettem eszre, hogy fura foltok vannak a kijelzon, kb ugy nez ki, mintha vmi belefolyt volna, es megszaradt. ezt lefotoztam es elkuldtem a dell supportnak. erre azt valaszoltak, hogy be kell vizsgalni. mivel gyori vagyok illetve dolgozom (tam) rajta, nem tudtam elkuldeni, ugy gondoltam, hogy majd uborkaszezonban feljuttatom. mult heten az tunt fel, hogy teljesen mashol vannak a foltok... azt hittem vmi egyeb tenyezo miatt lehet, igy irtam is a dellnek ket foto tarsasagaban, akik elkertek a gyartasi szamot, es azt valaszoltak, hogy a dell csereli a monitort egy 2311re, a regit nem gyartjak.
ez szep es jo, csakhogy nekem nem jo 23as 16:9es monitor, plane ekkora felbontassal. tul aprok a betuk, kicsi a pixelmeret, munkahoz es netezeshez nem praktikus a keparany. legalabbis visszalepes lenne a mostanihoz kepest.
le is irtam nekik ezt, meg hogy rafizetnek egy 16:10es 24esre (epp 2408at hasznaltam elotte), de ok kerekperec kijelentettek, hogy:
A Dell felajánlott egy jobb monitort, ami szintén IPS panellel rendelkezik! Ráfizetési lehetőség nincs, más típust vagy márkát nem tudunk adni helyette!
nah ez a hozzaallas mar kevesbe szimpatikus... lenne par kerdesem:
1. koteles vagyok ezt elfogadni helyette?
2. az egy ev utan milyen jotalasi feltetelek vannak? a garanciapapiron fura, hogy kulon az 1 es a 3 ev is be van ikszelve.
3. en ugy tudom, hogy a jogszabaly azt irja elo, hogy csere eseten a regi keszulek eredeti aranak megfelelo keszulekre kell cserelniuk, ami joval tobb, mint a cserebe ajanlott monitor jelenlegi ara (56-62e ft vs 86), es szinten tobb, mint amit kineztem 2412es (70-80e vs 86e). arrol nem is beszelve, hogy felajanlottam, hogy kifizetem a cserebe ajanlott es kivant monitor kozotti kulonbseget.ragaszkodjak a sajat allaspontomhoz (vagy regi modell, vagy egy uj 24es 16:10es), vagy fogadjam el?
Új hozzászólás Aktív témák
- Android 4K TV okosítók / új állapotban / 12 hónap garanciával
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G733QS! 17.3 Col / 300HZ / RTX 3080 16GB / R9 5900HX / 32GB DDR4
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest