Hirdetés
- arden: Új robotos magazin építése – 1. rész: Miért hagytam ott a WordPresst?
- arden: Önjavító szoftver (Healing Agent) koncepció és demó
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Ha egy termék garanciális ügyintézésével kapcsolatban kérdezel, akkor a könnyebb segítségnyújtás érdekében adj meg minél többet a következő adatokból:
Új hozzászólás Aktív témák
-
net84
őstag
válasz
Gyuri27 #2968 üzenetére
Ha törvényileg mindent szabályosan csinálunk, akkor ez azt jelenti, hogy nincs lehetőség arra, hogy 1 évvel és mondjuk plusz 2.000.- Ft-al többért 3 évvel adjak el egy terméket, ugyanis a kereskedő nem csökkentheti a gyártó által adott garanciát (tudtommal). Ha pedig mégis így csinálnám, akkor azonos termékből 2 külömböző forrásból kellene egyszerre vásárolnom, hogy legyen egy olcsóbb és egy drágább (egy 1 és egy több éves garos) - ez viszont magaután vonja, hogy a normális termékekből (amiknek normális a garja és a garügyintézése) kevesebbet tudnánk raktáron tartani. Ezért inkább ilyen jellegű árversenyben nem veszünk részt. Ha az embernek az kell, hogy átverjék és a gyárilag 2-3 vagy élettartam garos terméket 1 év garral adják, mert 100-1.000.- Ft-al olcsóbb, akkor gratulálok. Nálunk mindenen fel van tüntetve, hogy mennyi a gar az adott termékre, illetve fel is hívjuk erre az ügyfelek figyelmét...
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook Air 15,3" M2 (2023) 23 Ciklus - 100% akku , 8GB, 256GB (MQKR3MG/A) Ezüst - MAGYAR
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest