Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller
-
LOGOUT
Ha egy termék garanciális ügyintézésével kapcsolatban kérdezel, akkor a könnyebb segítségnyújtás érdekében adj meg minél többet a következő adatokból:
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
saw1114 #22625 üzenetére
Edigitalnál sajnos bevett szokás, hogy ha tehetik, akkor nem adnak garancialapot, csak számlát, a számlán pedig az van feltüntetve, hogy amennyiben nem kaptál garancialapot, akkor ennek hiányában csak 1 év garancia jár a termékhez. (Eközben az oldalukon több év garanciával hirdetik az adott termékeket. Ha kérsz garancialapot, akkor vagy megtagadják arra hivatkozva, hogy a rendszerükben úgyis annyi év van, amennyinek lennie kell, vagy ha nem hagyod annyiban, és mégis ragaszkodsz a garancialaphoz, akkor pedig másik sorozatszámot írnak rá, mint ami a terméken szerepel. Nem 1 és nem 2 esetben jártam már így náluk, és nem csak én, hanem az ismerőseim is. Lehet, hogy éppenséggel mind véletlen eset volt, de ennyi véletlent kicsit soknak tartok. Mióta az Emaggal szövetkeztek, azóta érdekes módon az Emag is kezdi ezt a szokást átvenni, vagy nincs garancialap az Emagos fiókodban, vagy éppenséggel másik sorozatszám szerepel rajta. Ha rájuk írsz, ugyanazt a szöveget nyomják be, mint előtte az Edigital, hogy jó ez így, ahogy van.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Szép Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- Eladó Konfig Pentium G4400 16GB DDR4 120GB SSD GTX1050Ti 4GB!
- Samsung Galaxy Watch 5 Pro LTE 45mm, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Watch5 Pro,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csomagfeladás Foxpost automataba XS/S/M/L/XL - 2390 Ft egységesen
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest