Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
echterion
nagyúr
válasz FőDudu #70742 üzenetére
Mi a Legion-t a ryzen masterrel piszkálgattuk, azt vettük észre, hogy nem szabad nagyon visszafogni a procit, mert leejti a ventifordulatot és elkezd elmelegedni a gép. Viszont ha konstans magasabbra húzott tdp-vel megy a gép, akkor nem dobja le a ventifordulatot és a gpu se melegszik túl, így magasabb boost órajelet is tud és a proci se melegszik el.
-
-
FőDudu
veterán
válasz FőDudu #70787 üzenetére
Amugy ezek szallitanak valami pikkpakk pontokra amivel Magyarorszag is tele van szorva...
Zoznam výdajných a podacích miest Packety vrátane Z-BOXov - Packeta.sk
Transport outside the Slovak Republic is valued individually based on the demand for obchod@datacomp.sk.
[ Szerkesztve ]
FőDudu
-
echterion
nagyúr
válasz FőDudu #70797 üzenetére
Nyilván az a legolcsóbb. De nem a legjobb, ez a hófehérke sokkal jobb lenne, annyit extrában még rá is fizetnék a mostanira. Még az is lehet, hogy többet bírna ki, mint fél év nálam. A szlovák cím sztem megoldható lenne nekem, csak a gari a kérdés. Én nem akarok kimenni, azt se tudom, miféle szabályok vannak a határon most.
Kint vajon szokott lenni normális BF, lehet, érdemes lenne azt megvárni.******
-
addikt
válasz FőDudu #70837 üzenetére
2 óra zenéléssel gyakorlatilag semmit. Fizut kapok, órában nem mérjük, ha mérném akkor nagyon keveset.
Nem láttad még KH-t dolgozni, nála nem 2 óra. Ha nem találok senkit szétkapom és megpróbálom csipeszes megoldással. Beszarok ha sikerül.
u: Megtaláltam tocsics16 fórumtársat, megbeszélem vele....már folyamatban van.
[ Szerkesztve ]
Clevo P751TM1 i9-9900K, DDR4 96GB 3200Mhz, 1TB M.2 Sata + 2TB M.2 NVME, 2TB HDD, Nvidia Geforce Zotac Trinity RTX 4080 Super (desktop 320W)
-
DonDragonka
őstag
válasz FőDudu #70862 üzenetére
Háááááát azért van itt olyan teszteset ahol bizony 28fps-t odarak a Win11, ebben a totyikban meg ez mindennek a non plus ultrája... Ammá majdnem egy 130W vs. 150W különbség... Azééé az mááá milyen, csak egy xaros OS frissítéssel...
Érezd az iróniát...A döntésképtelenség legnagyobb akadálya, ha túlságosan nagy a tudásbázis...
-
tag
válasz FőDudu #70861 üzenetére
Fujitsu ad helyszíni garanciát. Berakok neked képet arról, hogy mit látok a Fujitsu rendszerében a laptopom garanciájáról.
Fujitsu LifeBook U7411; Samsung Galaxy S23 Ultra; Apple iPhone SE (2020); Nokia 105 4G (2023); EVOLVEO StrongPhone Z6; Xiaomi Redmi Note 12; Nokia 105 (2019)
-
MaxxDamage
félisten
válasz FőDudu #70895 üzenetére
Garanciális feltétel téren a PCS megfelelő, csak a távolság ami nem épp jó.
Attól függetlenül, hogy én tettem tönkre az alkatrészt (hűtés csavarhelyek), gond nélkül cserélték újra, csak a felküldés összege volt kicsit sok így hírtelen, de a leküldést és és minden költségét ők állták.
Amúgy le a kalappal a PCS felé!Arra lennék kíváncsi, hogy ha az egész gépet küldeni kellene, akkor is nekem kéne intéznem/fizetnem az oda juttatást? /Brexit/
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
nagyúr
válasz FőDudu #70908 üzenetére
Mivel eszik cén is, ezért egy pár ezres powerbankról, maratonfutó lehet ez is, ha elmegy az áram az Orient expresszen.... Mert nem találok más szitut, ahol kellhet a noti, de ott éppen nincsen áram
Én az enyémet úgy szoktam, hogy van a hátizsákban a powerbank és amikor megyek egyik munkahelyemről a másikra addig töltöm onnét a fehéret:
[ Szerkesztve ]
Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
-
tag
válasz FőDudu #70890 üzenetére
Szerintem nem küldenek futárt, ha futárt akarnának küldeni, akkor csinálhatnának ajtótól ajtóig szállításos garanciát. Találtam több mondatos leírást a Fujitsu helyszíni garanciájáról. Beteszem neked a talált információt.
Fujitsu LifeBook U7411; Samsung Galaxy S23 Ultra; Apple iPhone SE (2020); Nokia 105 4G (2023); EVOLVEO StrongPhone Z6; Xiaomi Redmi Note 12; Nokia 105 (2019)
-
Speedy007
őstag
válasz FőDudu #70980 üzenetére
akkor azóta lett múlthétvégén néztem akkor még jövő márciust írtak. Már akkor a fejemt a falba vertem mikor kézhez kaptam a phantom blue sima Legion5-t ami így se piskóta és nézek fel a szlovák webshopba és jön szembe a fehér verzió.. Ha tudtm volna hogy van ilyen is és lesz akkor vártam volna egy picit és azt vettem volna
[ Szerkesztve ]
-
Speedy007
őstag
-
-
Ubul86
őstag
válasz FőDudu #71033 üzenetére
na majd jövőre ha valaki megteszi hogy kimegy szlovákba és behozza nekem, megköszönöm (egy délalföldi )
viccet félretéve , egyre több külföldi oldalt mutogattok ahonnét jóval jobban megéri. Más kérdés, hogy volt -e már probléma az ilyen oldalakkal, nem láttam csendes-olvasgatásom közepette itt
-
echterion
nagyúr
válasz FőDudu #71074 üzenetére
Inkább egy százast maximum, mert ha hozzánk rendeli, még az áfakülönbözetet ki kell fizetnie. De alapvetően egyetértek veled, annyit árnyala a dolgon, hogy azért akinek kell a magyar bill, mert nem tud/akar vakon gépelni, az azért nem kell, hogy leszóvlva legyen. Nem vagyunk egyformák. Illetve annak utána kell menni, hogy a gari a kintiekkel hogy működik itthonról. Pl. Acernél csak egy év van nemzetközi, utána saját számlára megy a futár. Az áfatrükközőkről nem nyilatkozom, mindenki úgy boldogul, ahogy tud.
-
Evil Snowman
őstag
-
-
addikt
válasz FőDudu #71190 üzenetére
Van képem intel hd, csak nagyon pörgeti a ventilátort mert úgy érzékeli helyesen hogy nincs benne dedikált vga kártya. Jelenleg kártya hiányában azt a portot akartam volna, vagyis akarnám lekapcsolni, kikapcsolni, ez a nyitott bios esetén egyszerűen megoldható.Ha a külső monitoromra mondod mihez kell az erősebb vga, köszi, meggondolom.
Clevo P751TM1 i9-9900K, DDR4 96GB 3200Mhz, 1TB M.2 Sata + 2TB M.2 NVME, 2TB HDD, Nvidia Geforce Zotac Trinity RTX 4080 Super (desktop 320W)
-
-
DonDragonka
őstag
válasz FőDudu #71225 üzenetére
Nem biztos, hogy értem mire mit írtál...
nekem 80W-on van oszt csá, de ez nem azt jelenti, hogy ha ha kell ha nem 80W-on fut, hanem azt, hogy ha valami CPU igényes meló van akkor mennyit kapjon max...
Mutatom (előre is bocs a sok képért de csak így látszanak az aktuális értékek és így jön ki az mire gondoltam én):A rendszer nem csinál semmit SPL/SPPT 80W:
A rendszer terhelést kap SPL/SPPT 80W (aminek kb semmi jelentősége mert 4Ghz-nél akkor sem engedi feljebb ha a fene fenét eszik, mármint tartós többszálú terhelésnél, és itt jelezném, hogy KillHates kolléga munkája milyen minőség, ha megnézed a hőmérsékletet...):
A rendszer nem csinál semmit SPL/SPPT 15W (itt már 15W beállítva, menet közben):
A rendszer terhelést kap SPL/SPPT 15W:
Terhelés Off, azonnal magasabb órajel, pedig SPL/SPPT 15W:
Én ezért kérdeztem, hogy ennek a SPL/SPPT 15W-nak mi értelme így ebben a formában...
Csak akkor aktiválódik(módosítja az alap, Turbó profilt) ha terhelés van akkor viszont useless lesz a rendszer...[ Szerkesztve ]
A döntésképtelenség legnagyobb akadálya, ha túlságosan nagy a tudásbázis...
-
addikt
válasz FőDudu #71226 üzenetére
Rendben retrozom, és sajnos a korral is haladok, nem vagyok már fiatal, ha valakinek nem tűnne fel.
Az avatart is talán cserélnem kellene nekem is egy sárkányra és lenne a topikban 3.... A sárkányok mint látom okosak, bölcsek, tekintélyt parancsolóak, tudnak mindent a témában.Clevo P751TM1 i9-9900K, DDR4 96GB 3200Mhz, 1TB M.2 Sata + 2TB M.2 NVME, 2TB HDD, Nvidia Geforce Zotac Trinity RTX 4080 Super (desktop 320W)
-
aktív tag
-
echterion
nagyúr
válasz FőDudu #71350 üzenetére
Az én korábban birtokolt 2070-es A51m-em lenyomta a sima L5 RTX 3060-as gép, közel 2080-as pontszámokat hoz, QHD monitorom hibátlanul hajtja meg, így nekem megfelelő lesz fehérke is. Meg aztán nálam egy évnél tovább ritkán marad meg gép, az A51m is csodaszámba ment, hogy másfél évig nálam lakott.
Igen, ennyiért nem tudtam otthagyni, mert ugye hardverileg egy centivel sem leszek vele bentebb, de lesz egy még jobb kijelzőm, meg egy nekem sokkal jobban bejövős ház.
És hogy hogy került többe? Mint sok műszaki cikk, többek közt a vga-k is: a disztri meg a nagyker sokkal nagyobb árrést pakolnak rá. Egy 3080-ast kint megveszel 500ezer körül, itthon megy százötvennel többet kell leszurkolni érte. Az okát ne kérdezd, biztos nagyon feltört már itthon az életszínvonal...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban hirdetni TILOS!
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Asus VivoBook Max X541UVK , i5-7200U, 8GB DDR4, 120 GB SSD, Intel + NVIDIA GeForce GPU
- HP 15s-fq2000 laptop 15.6", i5-1165G7/16GB/512GB SSD, WIN11 Pro
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest