- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
FőDudu #96544 üzenetére
Portokra nem tudok reagálni. Én ezen nem tudok kiakadni. Mindenki megtudja találni a számára kényelmes használati módot.
Hány olyat látni, hogy asztal szélén, sarokba egy állványon van használva mint egy asztali.Igen az AWnál valami sajátos megoldás van. Tuti, hogy nem mezei műanyag.
Kill is egyszer mondta, hogy mi az eljárás neve.Tuti, hogy valami masszív szerkezete van, mert amikor csak megfogod, forgatod, kinyitod érzed, hogy nem nyeklik-nyaklik.
Igen, a Razer valóban adja azt az érzést, hogy úgy érzed egy kimunkált fémlap van a kezedben olyan feszesre van építve.
Nekem is tetszenek a Razer gépek, de nem véletlen nem szoktam megvenni őket, ha látom.
Még kint sem lehet jó áron kifogni. Túlárazott, like Apple.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban hirdetni TILOS!
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- Bemutatkozott az ASUS ROG Crosshair X870E Apex alaplap
- Bundle topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- PlayStation 5
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Külpolitika
- Tényleg megbüntette az Apple-t és a Metát az EU, jön a megtorlás?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Air 13,6 M4 10CPU/10GPU 16GB/512GB SSD TOUCH ID - Magyar Azonnal Deák tér
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 48GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- KIVÉTELES áron eladó HP ZBOOK STUDIO 15 G7 WORKSTATION! 7-10850H/32GB/256 SSD/NVIDIA T2000 4GB/GARI
- Üzletből, gyártói garanciával, bontatlan dobozában, Macbook Pro Retina 14" 2022, M2 Space gray
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Már 25 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés.Gamer szék noblechairs EPIC Mercedes-AMG Petronas
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD ROG RX VEGA 56 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 530W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest