- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Okos Otthon kezdőknek
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gurus
aktív tag
válasz
Djatis #50545 üzenetére
jó kijelző bár nekem kevés a fényerő csak , kb. 280 cd / m²-en.nap sütésben nem igazán jó.érdekes Helios 700-ban is ilyen gyenge fényerősségű kijelzőt raktak bele. Remélem nem ez lesz az új kiadásba .mobiloknál ilyen kijelzőt már az alsó kategóriában sem árulnak.alap a 300-380 nit minimum
-
echterion
nagyúr
válasz
Djatis #48965 üzenetére
Kicsit csalódtam benne, cuki kis masina, nekem is tetszik.
Na akkor uccu egy kis UV neki Afterburner-rel, hogy legyen szép hőfoka annak a vga-nak akkor is, ha a proci nem malmozik.
Sajna a procidnak se ártana szerintem, ha a vga ilyen meleg, játékok alatt az se lesz jobb. Hacsak nem kent erre is vasat. -
echterion
nagyúr
-
echterion
nagyúr
válasz
Djatis #47448 üzenetére
Ez jobban néz ki, mert a 7. genes procira tudsz TGC-t is rakni majd, azzal már jobb lesz a hőfokod is, viszont az 1070-et neccesen fogja lehűteni szerintem, de majd meglátod, milyen lesz. Azt szépen lehet skálázni UV közben, legfeljebb kicsit alacsonyabb órajelre lövöd be kisebb fesszel.
-
válasz
Djatis #47448 üzenetére
Milyenek a hőfokok játék alatt ? PUBG , Warzone , AC emelett van e power és thermal throttling . Utána ki derül hogy jó e
1070 en 280 ért nem hangzik rosszul amugy .Hito megkérdezhetem melyik gépet vetted mert itt mindenkinek annyira világos csak nem nekem
Amúgy ezért nem is ajánlgatok már nagyon senkinek semmit gaming Headset topikban sem ,felesleges
Vettem én is Mikulásbá vasárnap megyek érte 203 at fog váltani . -
Muerte
Topikgazda
válasz
Djatis #14424 üzenetére
A vbios verzió szám alapján az egy standard Clevo [link] aminek 1557-1771MHz között kellene dolgoznia.
Nálad valamiért eleve 1582MHz-ről indul,de attól még nem volna szabad 1885MHz-ig boostolnia... Ez valami szoftveres katyvasz lesz,lehet egy win reinstall,vagy az OC programok legyalulása kéne első körben. -
Muerte
Topikgazda
válasz
Djatis #14416 üzenetére
Akkor ez pedig GPU hiba lesz.A táphoz semmi köze,mert a Valley kizárólag GPU-t terhel,ha kimonitorozod láthatod hogy a CPU használat max.20% lesz a teszt alatt,tehát a tápod semmi esetre sem fogyhat el a teszt közben.Esetleg próbálj ki másik drivert is,hátha csak szoftveres a probléma.
-
RM007
addikt
válasz
Djatis #14394 üzenetére
Ok értem, igaz elírtad és nem javítottad(gondolom) akkor a cpu nálad is melegebb mint a gpu. Érdekes a dolog.
Folyton tanul az ember. Hát én mit is csinálnék a helyedben? Szóval ki kell szűrni. Új oprendszer vagy sem de, szerintem cpu-z sterss mód, meg külön gpu stress és meg lesz a pontos hibahely, mivel nem halott a dolog. -
RM007
addikt
válasz
Djatis #14392 üzenetére
Te nem monitorozol ebben a nagy melegben? Nem érdekel minyin izzik a vas akció közben? Én momentán vasamtól függően cpu tájékon tapasztaltam túlmelegedést, de meg tettem az óvintézkedést, levettem a frekvenciákból, a teljesítményből mert láttam muszáj. Elég drága volt a cucc. Milyen hőfokok mellett hal meg a laptop? Jaj ha nekem ilyen laposom volna most, be sem merném kapcsolni.
-
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban hirdetni TILOS!
- Battlefield 6
- Tőzsde és gazdaság
- Google Pixel topik
- Könyvajánló
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- OpenWRT topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Yettel topik
- További aktív témák...
- 5 DARAB ! GAMER TERVEZŐ VÁGÓ LAPTOP -20 -50% NVIDIA 4050 , 4060 , 3070 , 3080 , Quadro 1000-5000
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- HP ProBook 440 G5, 14" HD, I5-8250U CPU, 8GB DDR4, 128GB SSD, WIN 11, Számla, 1 év garancia
- Dell Latitude 5590, 15,6" FHD , I5-8350 CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( olvas
- MacBook Pro 16 2021 M1 Max 32GB 512GB 1 év garancia
- Asus ROG Strix G713QE - 17"3FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 5600H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R9 3900X / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest