Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Samus: Atomic Heart - Egy kis nyafogás
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Volband
tag
válasz
Semin
üzenetére
Bocsánat, az AHP-s amd proci valóban nem gyengébb, én szerintem megragadtam a 7535HS-nél (TUF), amiket verték az intelesek, de ezt már nem.
Én konkrétan telefonon kérdeztem rá erre a levélre, és csak pislogott a manus, hogy ő ilyenről nem hallott. Inkább hiszek neki, főleg, mivel ingyen kiküldtek egy erősebb tápot, amihez csak annyit kértek, hogy futtassak le egy ellenőrzést, hogy nem-e hibás maga az akksi. Arról nem is kértek bizonyítékot, hogy tényleg fogy az akksi töltés alatt. (Más kérdés, hogy elég bénák voltak a részek küldésében, de végig elismerték, hogy ők ügyetlenkedtek, és végül csak összelegózták a megfelelő töltő és kábel kombót, a rosszakat meg vissza se kérték).
A 4070-es pedig kerek perec nem éri meg a jelenlegi (magyar) piaci árain. 400 alatt kapsz már stabil 4060-as gépet, de induljunk ki 400-ról. Még az MSI-s hulladékok is 40%-kal drágábbak, egy normálisabb gép meg már 50-60% között van legalább. Az szerintem redundáns információ, hogy ha valaki egy giga-deal keretében bármit is meg tud venni, hiszen az természetesen megéri. 600+-ért nem ér annyit, de ettől még ha valakinek mondjuk 700 a keret, és nem érdekli, hogy nem "optimális" vásárlás (mert pl. ő azt a pénzt gépre akarja költeni, nem akar belőle semmi esetre félretenni), akkor természetesen vegye azt, de ez egy elég szűk vásárlói réteg.
-
imre687
tag
válasz
Semin
üzenetére
Igen tudom. De a lényeg hogy "Linus" is el mondta az RTX 4000 széria laptop változata hibás. 1V felett instabil lehet ezért lettek limitelve. Rengetek fórum, megannyi "szak" videót néztem erről és mindenhol mindenki azt írja/mondja hogy ez a gyengesége. Dynamic boost ide vagy ide, az nem segít ezen. hiába engedi ki 95w-ig 28mp-ig utána úgyis vissza esik de a VGA teljesítménye akkor se megy 70W+ fölé. Ha van valakinek 5lete, hallgatom
-
kory24
őstag
válasz
Semin
üzenetére
Konkrét levélben válaszolta a Lenovo, hogy ha SSD vagy RAM bővítés miatt megbontja a gépet ugrott a gari. Ez azért nem kis negatívum.
Nem a Lenovo válaszolta ezt, hanem a 4iG szervíz, aki átvette hazánkban a Lenovo termékek garanciális szervizelését.
Egy képet tett be KH, amin a Lenovó hivatalos fórumon még azt válaszolták engedélyezett a csere (3éve).
-
törölt tag
válasz
Semin
üzenetére
Én mindig bontással kezdek minden gépnél, hogy nem-e csesztek el valamit. Olcsóbb notebookoknál meg alap a gyári gitt csere..
Ez a "gyártói" hozzáállás számomra is no pasarán, csak arra akartam felhívni a figyelmet, hogy idehaza nincs túl sok választásod.. Marad a Razer a robbanó akksival meg a tönkremenő hűtéssel.. Ja, meg a hatalmas extra felárral.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Nekem is valószínűleg egy ASUS lesz a következő, a Zephyrus G széria az utóbbi időben komolyan fejlődésen ment át (főleg amióta vettek pár CNC gépet
). -
törölt tag
válasz
Semin
üzenetére
Azért a Lenovonak vannak nagyon jó ajánlatai, nehéz lesz őket ignorálni. Az MSI-nél csak ritkán van bestbuy, a DELL játékos gépe, a böhöm nagy G széria szerintem nem versenyképes, Alienware nálunk csak csillagászati áron van (ha van egyáltalán..), Acer véleményes, HP alig képviselteti magát nálunk, még Európa szerencsésebb részeit sem árasztják el a gépeikkel..
Mindenki ASUS-t fog venni ?
Azért ilyenkor felértékelődik az XMG 2 éves garanciája, ahol még újra is pasztázhatsz, ha nem cseszed el.. -
baro32
aktív tag
válasz
Semin
üzenetére
Igazából az volt a jelenség hogy mikor elindítottam a játékot akkor a RAM-ot feltöltötte 18-19GB-ig persze ebben benne a windows is MSI Afterburner ugye kiírta a V-RAM meg 7-8GB-tól indult és mikor ment a játék ez felment 11GB fölé a RAM pedig 20-22GB-on és 3-5perc futás után össze omlott a játék KIFAGYOTT

Másnap próbáltam VIRTUÁLIS RAM-al na avval 3óra játék időig tök faszán ment utánna ugyanúgy összeomlott a játék és alig tért magához a laptop
Ott is figyeltem mit ír az Aterburner indulásnál felment 18-19GB-ig a RAM és mikor ezen a szinten megált akkor elkezdett csökkenni gondolom akkor írta ki a RAM-ot a VIRTUÁLIS RAM-ba azaz az SSD-re amin 16-tól 32GB ig adtam meg az értékeket és így lement 9GB környékére a RAM használat ami olyan 3óra játék után ismét felment 18-19GB-ra és utána elkezdett beremegni a kép nagyon zavaró volt meg is ijedtem.
Azt nem is értem ez miért jött elő mikor utána mérgemből folytattam a WARHAMMER SPACE MARINE 2-őt mert előtte evvel játszottam és itt is több órákat nyomtam bele nagyon szépen vitte.
Akkor ugye megjött a 64GB-t beleraktam játék indít és itt is 18-19GB-al indult vagy 6óra játék után ment 26GB-fölé a V-RAM itt is 11GB felett és nagyon szépen ment a játék.
Akkor most azt mondod hogy a RAM-ok hibásak lehetnek mégis? mert látni hogy a 32GB-os határt ugye el sem érték. -
baro32
aktív tag
válasz
Semin
üzenetére
Szerintem nem lehetett rossz a RAM mert a HP-nak van Rendszerellenőrzője ami még rendszer betöltés előtt UEFI -ből HP PC Hardware Diagnostics-ot futtattam és alaposan végig ellenőriztem ezeket a fő alkatrészeket vele:
-Ram
-V-Ram
-Alaplap
Minden rendben találtatott ezért is adtam a fejem a RAM bővítésre.
Elhiszem aszt is hogy nálad jól mert mert nézegettem a YOUTUBE-n videókat és láttam is amit több ember felrakott különböző gépeken és a RAM hiány egyiknél sem látszódott pedig láttam sokkal gyengébb gépeket mint az enyém és úgy láttam ment nekik a játék a maguk szintjén.
Ja és csak ennél a játéknál jött ez elő eddig mindennél elég volt a 32gb-t de tényleg. -
válasz
Semin
üzenetére
Hihetetlen, hogy ebben a qrvaországban jön egy ner-es cég amivel ez a maffiaállam felvásároltatta az eddig jól üzemelő szervizhálózatot, majd önhatalmúlag (ugyanmár mi lehet, hisz a fogyasztóvédelem a zsebünkben) felülírja a gyártó általi garanciális feltételeit, ezzel teljesen ellehetetlenítve a brand által felépített imidzset; mivelhogy eddig nyugodtan mertük ajánlani a Legion-okat, de ezek után olyan aknamező lesz az ügyfélnek, mert merem feltételezni, hogy ilyen hozzáállás után simán kitalálhatnak bármit (fiktív folyadékkár, leejtés táskástúl, pokrócon használás) amivel egyszerűen elutasítják a garanciát, ha már nekik kényelmetlen az alkatrész megrendelése, vagy éppen a gyártónál backorder-es (készelthiányos és vissza kellene venni a gépet)
Úgyegyébként a Lenovo hivatalos fórumán ez van:
Még a régi alkatrészeket sem megtartani!!
Azaz, nyugodtan bővítheted a memóriát, csak ebben az esetben tartsd meg a gyáriakat, nehogy kitalálják a sz@rháziak másfél év múlva, hogy a memória bővítés miatt ment tönkre 18 hónap után... -
Valkűr
addikt
válasz
Semin
üzenetére
Annyit elértem vele, h a játék már látja a 3050-kártyát, de továbbra is ugyan ugy szaggat az egész már a menüben is. Minden a legalacsonyabbon van. Ez azért is fura meg a Horizon simán fut, a Gost Of Tsushima simán fut, a Jedi is. De az hogy már a menüben is akad ilyennel nem találkoztam.
-
Rogiii
aktív tag
-
Rogiii
aktív tag
-
Csupati
őstag
válasz
Semin
üzenetére
GPU-z első oldalán ottvan az orajel, alap-boost: ha-
1396 -1695mhz akkor 80W
1560-1950mhz a 100W
1605-1980mhz a 105W
2070-2175mhz a 115W os VGA.
Ez a valóságban a dinamikus boost miatt változó valós orajelet jelent de a vbiosban tárolt alapértelmezett orajelet elől írja és onnan meg lehet mondani melyik TDP-s vga rol van szó.
Ezeket egy táblázatba osszeszedtem , 20 as szeriatol a 40esig (2050-4090 mobile, és maxq de ezt már nem tüntetik fel a gyártók hogy maxq) -
Csupati
őstag
-
válasz
Semin
üzenetére
És a további két nekifutás picit butítva.
MaxxDamage: A vga miatt egy olyan beállítást hozz ami pont ugyanaz mint az én legfelsőm, vagy a további kettő. Talán közelebb visz ahhoz a megállapításhoz mennyit vehet vissza itt a proci és a ram az esetemben.Persze látszani nem látszik a cpu-nál hogy döglődne, ha attól van akkor olyan belső dolog ami szabad szemmel nem látható. Pl nem olyan mikor már nem képes kiadni a feladatokat és 90-100% között karistol idegességében.
Láttam már olyat. -
-
válasz
Semin
üzenetére
Itt a tesztben nem auto, te magad tudod állítani. Mondjuk hogy 43 legyen ahhoz 44-re kellett tennem.
És így tovább.Még két mérés tőlem a régi, öreg vasammal. (a clevo a hónap végéig távol van) Ennél azért már nagyon látszik az előző gen lemaradása legyen az akár asztali kivitel. Csak az SR miatt.

Én jó magam ha játszom szeretek mindent kicsutkázni, a legjobb élménnyel futtatni és mikor ilyen tesztek jönnek azt is veszem alapul egy hardvernél mit ér. Aztán használatkor jön a kompromisszum ha muszáj, ami nálam eddig mindig ritka volt. Az is igaz mostanság egyáltalán nem játszom, várom hogy megjöjjön hozzá a kedvem.
-
echterion
nagyúr
válasz
Semin
üzenetére
Ez a te gépeden mért érték? Itt valóban 20% a difi, bár nálad Ryzen 9 van, míg nálam Ryzen 5, ami sokat számít manapság már.
De a laptopoknál nagyon sokat számít a hűtés is, lehet, hogy lionshamlet gépén akkor melegebb a 4070, mint kellene és visszaveszi az órajelet. Esetleg a cpu az, ami nem oké nála (akár az intel fiaskó miatt, akár más okból, bár annak a cpu-nak nem kellene visszafognia ilyen felbontás mellett a 4070-et), ezeket ki kellene mérnie, hogy lássuk, mi a gondja. -
válasz
Semin
üzenetére
Persze csak az a kérdés kinek mennyi az elfogadható fps szám. Ott van a kijelző frekvencia mihez mi passzol jól. Ha nem 60hz a kijelző hanem jóval több akkor oda illene annyi fps ami oda passzol, hogy minden lehető legjobb szinkronban legyen. Aztán egy olyan majmos játéknál állhatsz neki csontig butítani a kielégítő futtatásért.
-
Raymond
titán
válasz
Semin
üzenetére
"Ha bebizonyosodik, hogy érintettek a laptopok, akkor ezt is ki fogják terjeszteni rájuk.
Két évvel terjeszti ki az Intel a potenciálisan instabil CPU-inak garanciaidejét"Nem fogjak. Az csak a dobozos CPU-kra ervenyes, meg a boltokban kulon vasarolt tray CPU-kra se ervenyes. Ha egy PC vagy laptop reszekent vetted a CPU-t akkor a gyartohoz kell fordulnod:
For users who purchased systems from OEM/System Integrators – please reach out to your system manufacturer’s support team for further assistance.
Aztan hogy a laposokat hogy intezik majd az kesobb vagy inkabb hamarosan kiderul.
-
FőDudu
veterán
válasz
Semin
üzenetére
Ez valoszinuleg apropenz az Intelnek - nem kell meg temetni a vallalatot.
Minden normalis ceg igy reagalna a piacon megjeleno es a tortabol valoszinuleg jelentos szeletet kihasito versenytars megjelenesere.
Koltseg visszafogas, hatekonysag noveles, stb. Bevett modszerek.
Az, hogy a K/F reszlegtol is von el forrasokat kisse fura, de lehet van mar nekik olyan fejlesztes keszen ami valasz lesz az elkovetkezo 1-2 ev torteneseire.
Az teny, hogy kimaradtak az utobbi idok torteneseibol. Mobil piac, game konzolok, AI, handheld devices, stb. Autos berkekben is ha jol tudom az NV muzsikal jobban.
Ha ezt egy kulso szemlelokent nezzuk, akkor sok lehetoseget elpuskaztak - vagy meg sem leptek. De a ceg tul nagy es tul dominans ahhoz, hogy egy hibas szeria miatt komolyabb kart szenvedjen.
Szerintem.
-
Semin
őstag
válasz
Semin
üzenetére
Mondjuk Amerikában nem olyan könnyű megúszni a dolgot, mint az EU-ban:
Egy amerikai ügyvédi iroda a héten megkezdte az előkészületeket egy csoportos perhez az Intellel szemben annak 13. és 14. generációs Core processzorait érintő - immár a cég által is elismert - instabilitási problémák miatt
.
Forrás: [link] -
Dhampir
félisten
válasz
Semin
üzenetére
A stabilitási problémákkal kapcsolatban laptopokról is írtak egy helyen, már ha ez igaz:
Stability Issues in 13th and 14th Gen Intel CPUs Also Spotted With Laptops
-
biosamyc
csendes tag
válasz
Semin
üzenetére
Igen, ott kezdtem a kutakodást. Gyakorlatileg mindent próbáltam amit ott ajánlanak. A gamebar letiltás, windowed-borderless-full screen módok semmit nem segítettek.
Toltam benchmarkot is, semmi kiugro vagy gyanusan magas érték nincs. A vicc az, hogy maga a benchmark futás közben nem is produkálja a stutteringet. Majd mindjárt feltoltom a videot amit csináltam és belinkelem. -
Csupati
őstag
válasz
Semin
üzenetére
13-14 gennel fordul elő, de desktop vonalon az Asus lap + 7800X3D is eléggé vérzik. Az Asus lap tularam védelme hibás, 440W nyi áramot küld a prociba amikor a hűtés nem megy, ha bekapcsolod az EXPO-t az Asus lap érthetetlenül magas Vsoc feszültséget állít be ami ráadásul jóval magasabb (akár 1.450V az 1.35V max helyett.) Ami komoly degradációt okoz a procin és lassú zárlatba megy a proci.
Valszeg intelnel is degradacio van, de érthetetlen módon szerver környezetben OC nélkül is elojon intelen a hiba. -
Tiger.
nagyúr
válasz
Semin
üzenetére
Hibrid módban ott van az ati kartya is és a tesztek ki is jelzik őket. Gyengébb is lesz a gép emiatt. Ez már zavaró.
Azt sem értem, hogy pl amit tech Laci bemutatót a YouTuben ott a vintage appbsn volt billentyűzet világítás testreszabása. Nálam nincs pedig ugyan az a gép. Vagy talán a lenovo kivette belőle? -
Semin
őstag
válasz
Semin
üzenetére
Upsz most néztem, hogy 8GB RAM van benne, inkább a 16-os modell a nyerő
-
Semin
őstag
válasz
Semin
üzenetére
Megjött a Noctua pakk és minden passzolt, 15 perc alatt végeztem is a "beszereléssel". Nagy könnyebbség ez az 5V-os rendszer, mert 1 db USB-ről fut minden, nem kell külső táp. Max-on azért a levegő áramlását hallani, de szerencsére a PWM verzió mellett tettem le a voksom, ~70%-on már szinte hangtalan a cucc.
Az eredményekkel elégedett vagyok, hangban tovább sikerült javulni, mert Performance módban már csak ~3000rpm-et forognak a belső ventik, de még nem találtam meg a határvonalat. (ugye minél feljebb tekerem a Noctuákat annál halkabb a belső...) Ehhez még kell 1-2 nap

Teszthez most is a Hogwarts Legacy-t használtam, amit ezen Guide alapján állítottam be. (2560*1440 + DLSS Quality) A belső terekben a 120 FPS-es limitbe futok, de kültéren már szépen megdolgoztatja a gépet.
Most jutottam el oda, hogy ~95W GPU és 25-35W CPU mellett relatíve (önmagához képest) halk és hűvös a gép (~65°C-CPU/~70°C-GPU) játék közben. Anno optimálni akartam még a venti görbéken a hőfokok rovására, de ezt már nem kell megtennem, mert ezzel az eredménnyel már elégedett vagyok.
-
válasz
Semin
üzenetére
Echterion nevében nem tudok nyilatkozni, de a magam részéről van egy szerintem eléggé reális jövőképem arról, hogy a játék fejlesztők méginkább magasról fognak sz.rni az opzimalizásásra, mert majd a DLSS megoldja, hogy ugyanannyi FPS-ed legyen mint korábban - ahelyett hogy kétszer annyid lehetne.
Azt se szeretem ha hülyének néznek: egy skálázott kép nem nézhet ki jobban mint a natív. Ha így van, akkor ott hozzá adott tartalom van, amit a varázs algoritmus költ bele.
Anno a Last of Us PC portnál már kiszúrták, hogy a nativ játékból kikapcsoltak különböző Post process eljárásokat, ami persze a felskálázott képnél ott van, hogy jobban nézzen ki.
Na de ez nem laptopos téma, sorry. -
baro32
aktív tag
válasz
Semin
üzenetére
Próbáltam igen de csak rövid ideig Optimus-on is ott is Intel HD ment de a RTX -en akkor is 9000MHz-en ment a ram órajelen volt és INAKTÍV volt ezért nem is értem

Az Autómata mód volt aktív és most a napokban csak az Nvidia GPU only-t használom
és itt lecsökken 405MHz-re nyugalmi helyzetben.
Majd legközelebb megnézem az akku merítést Optimus módban is és tájékoztatlak róla.
Lehet hogy az az INTELIGENS KAPCSOLÓ rosszalkodna? pedig KATTAN mindig mikor aktiválódik és mikor lekapcsolt akkor is.
Megvagyok elégedve a laptoppal nehogy félre értsen itt valaki meg hozza a játékok futását is rendesen csak ez a GPU váltás-on variálok tök megörültem az i7-8750H után mert abban nem volt integrált HD graphics hogy most már választhatom aszt is ha nem játszom (nem vagyok már gyerek idén töltöm a 49-et
)
HP újraértékesítés keretén belül jutottam hozzá a laptophoz nyilván olcsóbban mint a teljes ár de leírom 2023.11-ben vettem 900ezeré itt az aprón. -
baro32
aktív tag
válasz
Semin
üzenetére
83Wh ami most jelenleg már csak 76.4Wh ez 7%.os elhasználódás mellett.
Amikor merült az akku az Aida64 érzékelőnél ~46-64W közt ugrált a fogyasztás.
Az rtx 4080 -al meg csak ~46-48w -ot mutatott.Raymond: Megnéztem mindent amit lehetett nem találtam semmi kirívót az RTX 4080 is INAKTÍV volt és nekem mindig BALANCE módban van az energia mód.
-
-
FőDudu
veterán
válasz
Semin
üzenetére
Feleskleges ilyen Notepal meg hasonlo szarokra kolteni.
Venni kell egy IKEA-s laptop tartot, dekopirral kivagni ahol kell es kesz.Egyszerubb azt csinalni amit szeretnel, nem kell az elozoleg kialakitott lukakhoz igazodni.
Van vagy 3-4e Ft. -
válasz
Semin
üzenetére
Egész gamer laptopos pályafutásom csak abból állt.
Persze majdnem mindig mással csináltattam. 
És megkezdtem a kb 1 hónapos szabimat egy régi felturbózott MSI GT70-es laptoppal.
Elsőnek holnap megszentelem az újrakezdett Starfield játékkal amit csak kicsit vittem az erősebb laptopommal. Itt az MSI-ben a proci nagyon izmos, így teljesen nyugodt vagyok.
Én ilyet vettem korábban. 1-es és 2 db 2-es kiszerelésben. [link] -
-
válasz
Semin
üzenetére
Erről beszélek én is. Miért olyan vékonyak a ami laptopok, azért hogy mehessen a sírás?
Nem csak a mérete miatt tudott, még használom csak más felállásban. Ránézésre megmondom csak a hűtésről melyik a biztosabb.
Van tapasztalatom vele 2016 decemberétől számolva.Maga a venti is jóval nagyobb és vastagabb.
(Mivel volt ott még hely így tuning is mehetett még a hűtéshez.)A lényeg semmi nem mindegy, minden számíthat.
-
válasz
Semin
üzenetére
"Ezt képtelenség lehűteni egy ventivel, így ezeket a modelleket kerülni kell."
De le lehet hűteni 1 ventivel is, csak nem mindegy azt hogyan építik fel, mi hogyan megy köré. [link] 57+W cpu és 100-130 gpu simán meg volt forráspont nélkül. A mai modellek egyszerűen érthetetlenek számomra.
-
válasz
Semin
üzenetére
Igen, azért van túlárazva, mert sufni bolt az "eladó" és nem az eMAG az...
Olyanoktól mindenki csak saját felelősségre vásároljon bármit is!
eMAG az eMAG, de nagyon sok a külsős cég és sok gond van velük.
Én személy szerint csak az eMAG-tól vásárolok és tutira nem átverés...de mindenki maga tudja!
Én úgy hallottam az U3 Plus kifutott darab és csak max. bennragadt készletről lehet hozzá jutni, de ha neked is van nagykeres ismerős, akkor kérdezz rá (látják online, hogy nem elérhető/rendelhető)
-
-
-
válasz
Semin
üzenetére
Arra ügyelj, hogy pont olyat vegyél ami a Chip mérete (amire teszed) és 100% takarja majd a hőátadó felületet!
Ezen a képen pl. A GPU Chip felületét láthatod, pont takarja a KryoSheet lapka!
/CPU felületén paszta van, az az i5-10400F proci/
Másik ugyanilyen gépen a procira (i9-10900K) a KryoSheet lapot tettem át, GPU (RTX 3080) meg pásztázva lett...) a képen még nem látszott.
Bal gépen a vizes blokk volt, de az átkerült a jobb oldali gépre. A balra meg egy polírozott "original" (csak lég) hűtő/heatsink került fel.(ott maradt a 4x2TB M.2 SSD is)
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban hirdetni TILOS!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin A15 B7VE Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4050 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! MSI Bravo 15 C7VF Gamer notebook - R7 7735HS 24GB DDR5 2TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG G531GV Gamer notebook - i7 9750H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB WIN11
- Újszerű HP 250 G10 - 15.6"FHD IPS - i5-1334U - 8GB - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin GF63 12VF-1279XHU Gamer notebook-i5 12450H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB W11
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASRockB450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD STRIX RTX 2070 SUPER 8GB GameMax Aero Mini 700W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3647
- Sanitas SBM 21 felkaros vérnyomás mérő / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Láttam már olyat.
És így tovább.

Muerte