Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• RM007

addikt

válasz cs.zs. #85981 üzenetére

Én az MSI laptopomban a 2gb rendszer ssd mellett egy 4gb hdd lemezt is használok + még egy 1gb ssd-t a régi optikai meghajtó helyén. A hdd főleg tároló funkciót tölt be, de vannak rajta feltelepítve programok is. Van még egy 5GB hdd [link] laptopon kívül és az ugyancsak laptop hdd. A Clevo laptopomba is bele akartam tenni csak fordított helyzetben van a slot és így nem tudom rádugni, de beleférne a laptopba. Amúgy 2db m.2 sata és 2db mvme ssd mehet egyszerre a laptopomba, simán belefér több megoldás egyszerre. Nyáron még játszottam is hdd-ről komolyabb játékkal az MSI-nél és semmit nem érzékeltem ami miatt a használt játékot le kellett volna onnan szednem.Túlmisztifikáljátok ezt a dolgot. Persze az igazságot mindig csak az tudja aki használja is nem csak utána olvas. A lényeg a sok ram a laptopban a proci és a vga, a tároló esik utolsó helyre játék téren. A Clevom-ba ettől eltekintve csak akkor tennék hdd lemezt ha az legalább 4gb vagy több, mivel van még 3 lemez hely ssd-nek még király is lenne úgy együtt. :) Ezek a lehetőségek is kiemelik a Clevo laptopomat a mostani felhozatalakból nem csak a többi cserélhető elem.

[link] Egy ilyet külső adattárolónak de szeretnék egyszer. :K

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés