Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
Új hozzászólás Aktív témák
-
alces
tag
Félreértés ne essék, de már az előttem szólók is mondták ennyiért ne várj csodát. Anno 2011-ben vettem az első "gamer" laposomat, y570-et, ma is csodásan működik, nagyon sok szép órát okozott nekem. Már akkor 210k volt a leggyengébb kiadásban. Abban a dedikált gt555m volt, ami már akkor sem volt acélos, de szerintem nagyon szépen teljesített. használtan még lehet látni 110-ért.
Ma 130ért kb annyit kapsz, hogy az office megy fullHdban, és a hd már inkább már csak az Intel megoldásainak jelent valamit is, akik még némi marketing fogással próbálják eladni a számukra combos milliónyi pixelrengeteget. Sajnos ez egy ilyen kategória, hogy vagy pénz vagy semmi. A tipikus magyar mentalitás, hogy kevésért bika hardvert, na az nem működik.
Sok szerencsét, és nézz végig a használtpiacon, mert nagyon jó dolgok vannak ám ott!
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban hirdetni TILOS!
- KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRA GIGA AKCIÓ! CTO 0perces SKY MacBook Air 15" M4 10C/10G 16GB 1000GB 1 év gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 10700 / 32GB DDR4 / RX 6700XT 12GB / 512 SSD + 1TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 550W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060
- Xiaomi 14T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Muerte