- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Tökéletes töketlenség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Már megbocsássatok, de már hogy lenne jobb az a HannStar szemét!
-
SimS
senior tag
válasz
Dareiosss #7187 üzenetére
Üdv
Igen, jobban utánaolvasva valóban a 751 lenne a jobb konstrukció. Persze megfordult a fejemben, hogy megvárjam-e a 752-t.
A portabilitás külföldi kiköltözés miatt lenne szempont (nice to have, mivel még semmi sem biztos).Még körülnézek a Clevo és a MSI háza táján is.
Boltok szempontjából, melyikek ajánlottak ár / felszerelés / ügyintézés szempontjából?
Köszi,
SimS
-
NTonee
veterán
válasz
marci12345 #7189 üzenetére
Ez a gt920, gt720, meg a radeon förmedvény kb egyenlő a prociban lévő igp-k teljesítményével. Abszolút pénzkidobás, ne vegyél ilyesmit! Játékra 950m vga-tól 1366x768-ban medium - high beállításokkal.
-
capulet75
addikt
válasz
marci12345 #7192 üzenetére
Nem mindegy hogy CS1.6-ot akarsz vagy BF4-et.
-
Dareiosss
senior tag
válasz
marci12345 #7192 üzenetére
A 920 assal még low beállítás mellett is 15 fps ed lesz...
[link]
Itt nézd meg a teljesítményeket. Ebből leszűröd melyik kell neked. -
x_o_n
veterán
válasz
marci12345 #7189 üzenetére
Szia
játékra ezek alkalmatlanok.Valami olyat keress amiben minimum 960 van erős kompromisszumokkal egy 940,950 is alkalmas persze játszani -
marci12345
csendes tag
Üdv mindenkinek. Tegnap kinéztem magamnak 3 laptopot játékra 200 000 Huf alatti összegben.
Az alábbi versenyzők vannak:
Dell 180725/726/7../ i3-4005u, 4gb ram, geforce gt920
Asus x550-169 -i7 3537, -6gb memoria, -geforce gt720
Lenovo 59432569 i7 4702MQ ,4gb ram ,radeon a260Ha tudtok mást ajánlani akkor azt is szívesen meghallgatom. Előre is köszi a segítségeteket.
Megjegyzés: szeretnék 200 000 Huf alatt maradni. De fontos hogy jó vga és cpu páros legyen az adott laptopban. -
alces
tag
Honnan tölthetném le a 358.91 driverhez a módositott verziót AW-hez??
Arról van vmi hir, hogy ha kötelező lesz a Geforce Experience, ennek lesz e vmi hátránya?? Jelenleg nem használom, inkább én molyolok a beállitásokkal, a többi funkciója pedig számomra érdektelen... -
SimS
senior tag
Üdv
Dilemmában vagyok: nem tudom eldönteni, hogy az asztali gépemet fejlesszem, vagy cseréljem az egészet egy combos notebookra.
Az asztali irány ez lenne: i5-6500, mITX lap, 16GB DDR4 RAM, GTX960, SSD ~ 150k (mínusz az eladható jelenlegi alkatrészek).
A mobil pedig pl. G771JW? A lényeg szintén a 16GB RAM és kb. 960m, meg az SSD bővíthetőség. Főleg Blizzard címekkel játszom, de tartalék sosem árt, pl. dolgozni. (Az árból itt a teljes asztali konfig ára lejön)Mennyivel gyengébb a mobil konfig az asztalihoz képest, illetve milyen egyéb gép javasolt, vagy lehet opció még?
A teljes csere költség mondjuk, ha kijön 300k alatt az oké.SimS
-
Muerte
Topikgazda
válasz
capulet75 #7181 üzenetére
Jelentősen el,akár 40-60%-kal is.Mindazonáltal jobb döntés lehet egy erős GPU mint az SLI,szerintem tavasszal meg fogják még azt utoljára lépni Maxwell vonalon hogy beledobnak egy 980Ti-t és az már tényleg kompromisszummentes cucc lesz,asztali 980-ból 100% hogy nem fognak SLI-t építeni.
Óvatos tuningal szépen megy ott a sima desktop 980 isA 6700K viszont nem egy nagy durranás,max. ha van +10% pl. az én 3920XM-emhez képest és az 3.gen emez meg már 6...
-
-
Muerte
Topikgazda
válasz
Pocok256 #7177 üzenetére
Mr.Fox már meg is küldte a 6700K-t egy kis folyékony fémmel,de szerintem lekerül ott a kupak is majd hamarosan ha komoly tuningot akarnak
[link]
Alapórajeles eredmények 6700K+ desktop GTX980 : [link]
3DMark 11 – Performance Preset Overall P15642
Graphics 18007
Physics 11505
Comb 10820
.
3DMark 11 – Extreme Preset Overall X6249
Graphics 5841
Physics 11526
Comb 6960
.
3DMark – Ice Storm Overall 107931
Graphics 155926
Physics 51957
.
3DMark – Cloud Gate Overall 28940
Graphics 79602
Physics 8967
.
3DMark – Sky Diver Overall 28832
Graphics 42914
Physics 11710
Comb 22742
.
3DMark – Fire Strike Overall 11318
Graphics 13266
Physics 12278
Combined 5102
.
3DMark Fire Strike Extreme Overall 5891
Graphics 6178
Physics 12268
Combined 2769
.
3DMark Fire Strike Ultra Overall 3117
Graphics 3048
Physics 12247
Combined 1601
.
3DMark Vantage – Performance Overall P40260
Graphics 44242
Physics 31700
.
3DMark Vantage – Extreme Overall X28839
Graphics 28710
Physics 31535 -
Kefe90
csendes tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni!
Használt laptopot szeretnék vásárolni cs:go-ra normál beállításokkal fix 100 fps-el. Remélem jó helyen járok és tud valaki segíteniVálaszotokat előre is köszönöm!
-
echterion
nagyúr
válasz
dvid1905 #7166 üzenetére
Az a 950m ddr3-as sajnos, ami a gtx750-esnél is gyengébb, én nem javaslom. Lehet vele játszani, de csak olyan 7770 körüli szintet hoz, ami elég lehet alacsonyabb felbontásban, kompromisszumokkal, de ugye az lcd nem nativon használva csúnya, plusz ugye az az i7-es melegszik, nem tudom, le tudná-e hűteni rendesen. Én inkább használtpiacon nézelődnék vagy egy ddr5-ös 950/960/850/860-ast néznék meg i5-ös procival.
-
dvid1905
csendes tag
Sziasztok.
Az Asus gl552jx-cn335t-ről mi a véleményetek? Vagy Ilyen áron találok erősebb gamer laptopot?
(Tudom hogy ennyiért nem nagyon van, de nálam ez a plafon) -
NTonee
veterán
Így van, az MSI bérgyártja, egyébként sokszor még dizájnbeli különbség sincs, vagy csak nagyon minimális.
(#7158) echterion: az a harmadik antenna, ha olyan kártyát tennél be, amin van hozzá csatlakozó. Nekem a killer volt 3 antennás, amíg ki nem hajítottam belőle. Ugyanez a 7260AC viszont nálam tökéletesen működik, nem dobál. Ezt vettem a killer helyett. Driver?
-
echterion
nagyúr
Igen, megvan, az F5-ön van, köszi.
A wifi-m meg ez jelenleg:
Killhates tippje alapján lehet, raknék rá egy bordát, csak van rajta ugye az a fém burkolat, arra nem látom értelmét rárakni. Hátha azzal megjavulna. De először sztem kiszedem párom Vaio-jából az övét és azzal próbálom ki. Remélem, abba nem ugyanez van.
Annak a 2250-nek pontosan mi a tipusszáma? Mert a 6300-ast megtaláltam, de 2250-est nem lelek.
U.I.: Amúgy az a műanyag burkolatos kábelvég szerinted mi lehet?
-
Muerte
Topikgazda
válasz
echterion #7156 üzenetére
Ha 17R5 akkor kizárt hogy ne lehetne váltani,felső gombsoron keress F5/6/7 környékén GFX feliratot.
A wifi kártya csatija mind ilyen szabvány szinte,két oldalról nyúlj alá kis csavarhúzóval és egyszerűen felfelé pattinsd le.Ha a kártyád Killer akkor érdemesebb becsukott szemmel hátra eldobni jó messzire,vegyél egy Intel 6300-at,vagy akár egy újabb Intel 2250-et és nem lesz több net problémád.Az Inteles szoftvert (My wifi Tecnology) sose rakd fel csak simán a drivert. -
echterion
nagyúr
Igen, M17 R5. Az Nv vezérlőpanelen tudok állitani, ez tény. Végül is mindegy, nekem jó ez most igy, inkább a wifi-mmel kell majd valamit kezdenem. Most is restartolnom kellett gépet, mert percenként eldobálta. Lehet, kiszedem a Vaio-ból és megcserélem ezzel, aztán megnézem, mi változik a két gépben. Csak vajban vagyok a csatlakozóval, mert igy néz ki (nem pont ez, ez netes kép, de ilyen a csatlakozó) és nem tudom, hogy kell lepattintani, letörni meg nem akarom.
-
Muerte
Topikgazda
válasz
echterion #7154 üzenetére
Neked új szériás géped van ha jól rémlik igaz
attól függetlenül elvileg olyan nincs hogy Intel nélkül nem megy az NV,hacsak nem közvetlen IGP-re van kötve a panel.Ha van olyan funkciód hogy FN/ GFX akkor tudnia kell váltani IGP és dedikált között a gépnek amivel ki tudod iktatni az IGP-t.
Az akksi idő hosszabb IGP-n de nem túl jelentős,szépen visszaveszi a dedikált órajeleit,én egy 2 órás filmet simán meg tudok nézni SLI-vel is akksiról. -
echterion
nagyúr
-
MurdR
veterán
Mai dédelgetett fos rovatunkat olvashatják:
Az AW-m két 8700M GT-je mellett az eszközkezelőben felkiáltójelek jelentek meg. Előtte párszor csinálta, hogy ''a videodriver nem válaszolt de helyreállt'' hibaüzenetet. OS reinstall sem segített, ugyan úgy ot vannak a felkiáltójelek.
Ötlet?
-
Muerte
Topikgazda
AW tulajok upgradelt vga-hoz: dispi.inf_v358.87_
Driver:358.87 WHQL
-
Muerte
Topikgazda
-
5000watt
aktív tag
Sziasztok.Lenne egy Msi gx60 2 darab vga van benne (Driverezve is van)
játékoknál az 512 est használja,hogyan tudom rávenni hogy a 2gb-ost használja?
nem automatikusan kellene?Vagy nekem kell letiltanom? -
NTonee
veterán
befutott az MSI GT72S 6QF (6820HK + GTX 980) teszt [link]
-
parkasz
senior tag
válasz
hszilard666 #7144 üzenetére
Fel.
Nekem egy 680m csücsül benne egy i7 920xm mellett és köszöni szépen jól elvan.
van mellette 8gb ram, meg 256 gb-os ssd és megy rajta minden egész szépen, legalább is amit én preferálok
Persze lehet, ha újra belevágnék, lehet,hogy már inkább clevo vonalon indulnék el 15 colon is, mert a proci azért már egyre inkább visszafogja -
Fücsök007
őstag
válasz
hszilard666 #7144 üzenetére
Igen. Csak kell bele egy I7 xm-es proci, illetve minimum egy GTX680M MXM kártya. Memóriából 2db 8GB-os modul kell, hogy ne korlátozzon emiatt egy játék sem, már nem elég 8GB az összes új játéknak.
-
hszilard666
veterán
Tiszteletem az Uraknak!
Az lenne a kérdésem hogy egy Alienware m15X R2-t fel lehet úgy turbózni hogy lehessen vele mai játékokat játszogatni? -
capulet75
addikt
Tervezett elavulás.
-
Jazz
veterán
Nono, nem teszt, csak 17perc mellébeszélés a semmiről. A hogy ne készítsünk szakmai tesztet c. fejezet ez.
Felejtős a gép mert totálisan túlárazott, és egy igazi húzóereje van csak, az 1mrd-os színmélység. De mivel csak a 4k-s kijelzőn elérhető, és k.va drága (alapból a gép is), és a 4k meg felesleges is, így buktavári.
Legyen occsóbb a gép, meg FHD-s panelből is legyen olyan hogy 100% Adobe RGB színtérlefedettség, és akkor öröm bódottág.
(#7137) k-adi:
Tökéletes példája ennek a mosógép. Olyan motor van benne hogy 8+év garanciát vállalnak rá (a motorra). Azonban van egy ház ami összeköti a dobbal. Ez olcsó műanyagból van. 3 év után eltörik ha akarod ha nem. Meglehet javítani, de az alkatrész 50ezer Ft (majdnem mint egy új mosógép), a kiszerelése meg szinte lehetetlen, és csak roncsolással lehettséges. -
k-adi
nagyúr
Ez a tipikis: Azért veszek ..... től gépet, mert nem esik szét egy hét után. Mivel nem esik szét 1 hét után, ezért nem veszek újabb gépet a ..... től.
Minden gyártó a jobb termékre törekszik, de nem a tökéletesre. Ezért örökös egyensúlyozás van a fejlesztés során, hogy mennyire és mit javítsanak, hogy azért jobb legyen, de annyira azért mégse.
-
Jazz
veterán
válasz
KillHates #7121 üzenetére
Azért nem orvosolják, mert ha te lennél ott pl. a fejlesztő mérnök, olyan gépet csinálnál hogy ihaj, a világpiacon mindenki olyat akarna (DE semmi mást), és még csak tönkre se menne, még 10 év után SE.
Ebből aztán meg olyan bevétel kiesés lenne nekik, hogy csuhaj.Akarhat egy épeszű cég ilyet magának?
(szerintem igen, csak hogy a presztízs a legdrágább és legnehezebb marketing, nagyon nehéz felépíteni, és baromi könnyen borul.)
-
Mydgard
tag
válasz
hszilard666 #7109 üzenetére
Kosz-kosz! 😉 Nos voltak driver problemak, szerintem utkozes, recsegett a hang, de csak jatekoknal. Volt telepito Cd, PC Spec download, Clevo gyari download, kiprobaltam tobb driver packot. Vegul egy Andvanced Driverdownload segedprogival (azt hiszem ez a neve) raktam fel a drivereket szuz friss Win 10-re. Igy egy csomo "szemet" kimaradt es baromi gyors volt.
A jatekok tekinteteben szamomra eleg drasztikus a valtozas. Tu eles fullHD kep, elethu grafika, mely szinek, viszont nekem kicsit sotet ezert szokatlan. De sok tekintetben egesz mas elmenyt nyujt az uj grafikai megjelenes.
Fps tekinteteben amit egyenlore mondani tudok az a WoT HD kliens full grafikan 28-32 kozott megy, a simabb jatek miatt lejjebb vettem magas beallitasra.
A laptop viszont par ora jatek utan, haz es billentyuzet kifejezetten huvosnek tunt, a ventri nem gyakran indult be es eleg halk is volt.
-
Muerte
Topikgazda
Predator teszt: [link] ár: 1,11M
-
Darth_Revan
veterán
CEG-nél pár napja már készleten van a P870DM-G Phoenix, úton van már valakihez asztali GTX 980 VGA-val ?
-
-
vandor01
senior tag
azt nem értem.....
legyártanak egy technikai eszkozt es nem nyuzza teszteli monitorozza
egy darabig jopár tesztelő user?
vagy az elöző sorozatbol tanulva a következőnél már....
az esetleg sorozatgyartas elött kicsit modositanak???
vagy ebben a szakmában... ez nem egy auto es ez nem divat....mert egy gagyi occco kina markanal nincs rá "akarat" azt megertem...
de egy "prémium" nak meghatarozott terméknél? vagy az AW az nem az?tulajdonképen érthető
mikor kijön muködjön min 2 evig aztan utanna ugyis csere lesz a user piiizin
vagy killHates javiccsa -
Pedig technológiailag ugyanaz az alaplap van mindkettőben...
Sajnos ugyanaz a factory-shit az AW is mint a többi notebook gyártó terméke, csak a csomagolás és a support jobb.Az R3-ban és az R4-ben is csont ugyanúgy oldották meg a PCH hűtését;Nem értem, ha gond volt az R3-asokban a PCH hőmérsékletével, akkor az R4-ben miért nem orvosolták, mondjuk az X-bracket anyagának (réz, alu, hőcső) vagy az alakjának (nagyobb, bordázott) a módosításával?
Bezzeg az AW17-ben (R5-ben) már rámozdultak a problémára:
Pedig a HM86 már sokkal kevésbé forró fejű...
-
NTonee
veterán
válasz
KillHates #7118 üzenetére
nem kő hiszti, na.
Most tényleg faca a dolog, direkt figyelem, nem megy 55 fok fölé, akármit csinálok.
Ez így szép és jó és hűvös. Thx!
Nekem ne mászkáljon 80fok fölött, mert irgum-burgum. Muertenél a PCH nem megy 60fölé gyári alu lappal sem, örüljünk. Nekem ment... eddig, mostmár nem fog.
-
Na elmentek tik a tőgybe! Ntone azzal jött, hogy behergelted, hogy rendes hűtés kell a PCH-ra! Azon aggódott, hogy torrent közben nyaldossa a 80-at a PCH. Mondtam neki, hogy hivatalosan 105 foktól kritikus, de mondta, hogy így-meg-úgy besza@rnak az AW-kon a PCH-k. Mondtam ámen, oszt felültem a szopórollerre. Mivel az ő M18x-e már annyiszor szét volt szedve, hogy csettintésre széthullik így némi aggállyal szedtem szét. Ami persze beigazolódott, mert hiába a kiemelő csipesz, hiába a sebészi pontosság, az AW-k rendelkeznek az önmálló fóliakábelek legjobban sikerült darabjaival. Most nem a HDD interposer kábele esett atomjaira, hanem a billentyűzet háttérvilágítás kábele. Ami ugyanannyiszor volt kiszedve mint a hagyományos adat kábele, mégis az utálatos sárga kábel vége engedte el magát. Persze mikor jobban megnéztem láttam, hogy eleve ott meg van gyengítve, hogy a kb 20-ik kiszedésre elengedjen
-
MurdR
veterán
Na most gondolom előadja, hogy milyen vagyok... Ha elkezd kifigurázni, akkor ne higgy neki, hazudik mint a vízfolyás!
Az én kis Amilommal nem bírna az AW-d, megenné reggelire a 256MB DDR RAM-ja, emberAmúgy meg mondd meg neki, hogy ne holmi gémer cuccokkal foglalkozzon, hanem azén kis Fujimmal, mert ha nem lesz kész ma, akkor jajj neki
-
NTonee
veterán
KillHates dolgozik
Alienware M18x R2 PCH hűtés mod -
Dareiosss
senior tag
Na végre kipróbáltam a G551jw a wotot. Egész fain a graf, és nem is nagyon melegszik I5 el. 60 fok körül mászkál.
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban hirdetni TILOS!
- BOMBA ÁR Új Dell Inspiron 16" Gamer Tervező Vágó Laptop -50% Ultra 7 155H 16/1TB RTX 4060 8GB 2,5K
- HP ZBOOK 17 G6 Tervező Vágó Laptop -60% 17,3" i7-9850H 16/512 QUADRO RTX 3000 6GB FHD
- Új Lenovo ideapad Slim 5i Multimédiás Laptop -35% 16" Brutál i5-1245U 10Mag 16/1TB IPS FHD+
- Asus Zenbook Pro 15 i7 7700HQ/1050ti 4GB/16GB RAM/100% sRGB
- Használatra kész Lenovo IdeaPad 15IKB i3-8130u,4GB DDR4,FullHD
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- Samsung Galaxy A26 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3294
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest