- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
VágniValó #31789 üzenetére
Mindenki ott vesz laptopot vagy bármi mást, ahol szeretne. Viszont tudok náluk drágább helyet is, pl. MySoft. Nekem az USAnotebook.hu webshop keresője nagyon jó, amikor keresgélek laptopot, stb. Nem mindent náluk veszek, viszont én hitelképtelen* vagyok, ezért nekem mindegy, hogy kinél milyen hitellehetőség van.
*Nekem mindenre össze kell gyűjtenem a pénzt, mert nem ad kölcsön egyik bank sem, pl. lakás, autó, laptop, mobiltelefon, stb. dolgokra. A bankokat pedig nem érdekli, hogy mennyi a havi jövedelmem, csak az, hogy nem dolgozok sehol. Ezért kell megvárnom azt, hogy mekkora lesz a nemzetgazdasági szintű bruttó átlagkereset és utána írni a magyar államnak, hogy küldjön több pénzt és megvárni, hogy a Pénzügyminisztérium bankszámlájáról megérkezzen a pénz a bankszámlámra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban hirdetni TILOS!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- SSD kibeszélő
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autodesk - Revit
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- KIVÉTELES áron eladó HP ZBOOK STUDIO 15 G7 WORKSTATION! 7-10850H/32GB/256 SSD/NVIDIA T2000 4GB/GARI
- Üzletből, gyártói garanciával, bontatlan dobozában, Macbook Pro Retina 14" 2022, M2 Space gray
- UHH! Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1280P 16/1TB Iris Xe 4K UHD OLED
- OH Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1260P 16/512 Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Lenovo IdeaPad 5 15-IIL05 i3-1005G1 10.Gen,8GB DDR4-3200MHZ,FullHD IPS,
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest