- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
MaxxDamage #33698 üzenetére
-
-
válasz
Mikulásbá #33696 üzenetére
Tehát Experince állította :
Anizotróp szűrés : 16x
Felbontás : full HD
Minden nagyon magas beállítás
Élsimítás : 4x MSAA közepes
NVIDIA többképkockás mintavételes élsimitás : beFPS 90-100 körül
CPU max : 90-92 fok
GPU max : 87-88 fok volt.Közben látom,újabb GeForce driver van,frissítek.
-
válasz
MaxxDamage #33693 üzenetére
Nem értek a játék beállításokhoz,ezért bízom az Experience-re.Még ha sokan nem ajánlják,akkor is,nekem nincs vele gondom.Ilyen videó már biztos van fenn a neten ezzel a géppel is.
Most melóhelyen vagyok,itt elég meleg van a szobában,de tolok egy kis játékot,aztán írom a hőfokokat. -
Gaberiellb
senior tag
válasz
MaxxDamage #33694 üzenetére
Szívesen, majd nézd meg normálisan
A proci hőfok a lényeg, msi ab megy közben -
MaxxDamage
félisten
válasz
Gaberiellb #33692 üzenetére
Köszönöm!
Telefonról sokat nem látok, hőfokok leírása is elég lett volna.
Azért 1060 és 1070 között van egy "kis" különbség.
Meg itt nem a GPU-val van gond (temp) az tökéletes.
nV Experience az nem szokott befolyásolni, de most mondom optimalizálom az szerint a beállításokat... (amúgy még feljebb tolnám a grafikát, ha lehet)
Nálam simábban fut a game, nálad mintha szaggatna, vagy rosszul látom?
Telefont TV-n nézem (közbe ki írta hogy lehet ott is folytatni a YT videót azt eszembe jutott jah tényleg) -
MaxxDamage
félisten
válasz
Mikulásbá #33691 üzenetére
Tudom...mind1! Majd Asusal lebeszélem amit le kell. 980 Ti Matrix Platinum kártyám is cserélték külön kérésre és annak csak LED baja volt (Matrix RGB)
Neked GTX 1070 8GB van a laposodba, igaz? Tolnál egy Crysis 3 game tesztet, a korábban linkelt beállításokkal ? (persze ha megoldható)
-
Gaberiellb
senior tag
válasz
MaxxDamage #33686 üzenetére
Na sikeresen el készült.
Az első egy tíz perces csak, hogy lásd a hő fokokat, minden maxon van...
a második videóban játszok a beállításokkal...de csakis a simításokkal, a többit very high-on hagytam
egyébként, ha high-ra rakom, 70-110 fps kb, hőfok nem változik, ugyanaz mint amit látsz
Bár tény, nekem 1060-van, nem tudja gondolom úgy kihasználni a proci mint a te 1070-ed, bár akkor se kéne ennyi különbségnek lenni sztem
[link] Hosszú
[link] RövidJah és sztem, az nvidia experiencet hagyd a fenébe, ne optimalizáld vele, elég sokszor mellé nyúl, én sohasem telepítem, mindig én állítom be mit szeretnék látni..
-
válasz
Ez nagyon sok,itt valami tuti el van cseszve,pláne szervíz után.Ennyi a Zephyrusé sincs,pedig hol van a 2 gép hűtése egymáshoz.
-
Gaberiellb
senior tag
válasz
Szia! Csináltam egy kis videót, jobb mint pár kép, hamarosan linkelem, alapból rá tettem mindent maxra, mindent amit lehetett
De látni fogod mi a helyzet, elvileg pár perc és kész, linkelni fogom
-
Raymond
titán
Ahogy elnezem a teszteket a 1660Ti lesz a tuti mainstream gamer laptop GPU, az asztali 110-120W-bol hozza az asztali 1070 es 170Ti kozotti teljesitmenyt.
-
wanted5
őstag
válasz
MaxxDamage #33682 üzenetére
Mellékesen megjegyezném, hogy nem is létezik RTX 2060Ti. GTX 1660Ti van, nem tudom, hogy lesz a notebookban belőle, szerintem nem.
-
MaxxDamage
félisten
válasz
Gaberiellb #33673 üzenetére
Parancsolj. (a beállítások nálam - így 93c fok max. temp)
[kép] -
MaxxDamage
félisten
Strix SCAR II -t aki venne, az vegye bele a képletbe, hogy sima 2060 -al szerelt és nem 2060Ti-vel, ezt jeleztem a T felé is, hogy pontosítsák, mert így eléggé félrevezető a dolog és megköszönték, hogy jeleztem. (gyártói spec. szerint 2060 6GB van benne)
(#33681) Gaberiellb: Ja hogy a Gamera gondoltál, azt hittem a G752VSK -ra
-
Gaberiellb
senior tag
válasz
MaxxDamage #33680 üzenetére
[link]
Most töltöm én is, nemsokára lent van, aztán küldök 1 képet hogy alakulnak a hőfokok, de tartok tőle magasabb lesz mint amihez szoktampersze csak az alapján amit irkálnak az emberek
-
MaxxDamage
félisten
válasz
Gaberiellb #33678 üzenetére
Linkeld ahol olvastad
-
Gaberiellb
senior tag
válasz
MaxxDamage #33677 üzenetére
Hát meg de néztem pl gepigyeny.hu oldalon, na ott is írnak róla szépeket!
De kiváncsi vagyok én is rá márcsak azért is mert i7-7700hqvan nekem is, és ennyire még semmi nem nyirta ki mint a tiedet, na küld majd, kiváncsi leszek!
A 75hz-s gép meg lehet 75 fps-el megy mert pl megy a sync a tied meg hiába 120hz-s ha pl nem megy és mondjuk tolja tovább a kép kockákat a proci meg a GPU a gép meg közben tüzel... -
MaxxDamage
félisten
válasz
Gaberiellb #33673 üzenetére
Jelenleg nem vagyok otthon, de majd le fogom írni.
(#33675) Mikulásbá: Ugyanez a gép i7-6700HQ-val (75Hz csak nem 120-as mint az enyém) a Crysis 3 max. grafon hűvösebb (pár fokkal ugyan) mint az én i7-770HQ-m. Szóval..
(#33676) Gaberiellb: FPS-t nem nézem, fusson szépen, a többi nem érdekel.
2013-as Game így kifekteti?
GTA4 65c fok max. a CPU temp. (pl.)
GTA5 sem vészes (85-86c) -
Gaberiellb
senior tag
válasz
MaxxDamage #33672 üzenetére
Annyit még azért hozzá fűznék hogy havertől kérdeztem tuning 1080ti-vel előfordul hogy bizony alig éri el a 60-fps-t very highon, ha pl aa4x msaa8x akkor 40-50 körül, 1080p-ben
Szal...ha másnál ezt nem tapasztalod, nem feltétlen a géppel van a gond.. -
válasz
Már írni akartam,annak a gépnek alapból semmi baja nem lenne,addig állítgatod,míg hazavágod.
Az enyém tökéletes volt minden mókolás nélkül,Experience állított be mindent.Aki megvette,ugyanígy csinálta,semmi gond nincs azóta sem azzal a géppel-a tieddel viszont,hogy valami nem stimmel,hogy mi,nem értek hozzá. -
Gaberiellb
senior tag
válasz
Ha le bírod írni milyen beállításokkal használod, le tesztelem
-
MaxxDamage
félisten
válasz
Gaberiellb #33671 üzenetére
Direkt kipróbáltam az nV Expérience által Optimális beáll. szerint a Gamet/Gameket, annyi változtatással, hogy a felbontást levettem UHD-ról FHD-re.
Crysis 3 igy is 93c fokos CPU tempet tol max. -
Gaberiellb
senior tag
válasz
MaxxDamage #33670 üzenetére
Hat ha más nem akasztja meg akkor ne foglalkozz vele sztem! Crysis amúgy is sok desktop gépet is megfektet, vedd lejjebb a grafikát, vagy használj v-syncet, vagy riva tunerbe lődd be 60-fps-re és cserébe nem fő szét a lapos...sztem
De pár napon belül le tesztelem én is, kérlek írd le milyen beállításokkal használod, próbálok segíteni -
MaxxDamage
félisten
-
RM007
addikt
válasz
MaxxDamage #33666 üzenetére
A cpu feletti részt kivágod a hátlapból. Mehet rá a laptophűtő hideg fuvallata, sőt a gpu felettit is. Az a legjobb hogy senkit sem zavarna. Szépen is meg lehetne oldani, fantázia kérdése. Eladni úgy sem akarod, ha meg igen veszel hozzá egy hátlapot. Na ne hagyd magad.
-
RM007
addikt
válasz
KFORboy #33663 üzenetére
Az a legjobb hogy pár ms alatt vissza lehet lökni az elmozdítandó értékre. Nálam a profil mit belövök ha vállalható mindig megjegyzi a gép elmentés után, ha nem vállalható akkor nem. Ha meg lefagy és attól fagy vagyis az xtu-tól nem pedig mástól mert ez fontos, akkor visszaáll alapra.
(#33666) MaxxDamage: Az első beírásodtól kezdve nekem ez jött le. Nem akarlak félrevezetni. De attól még lehet keresni valami kivitelezhető megoldást.
(#33668) redband: Ha kap egy másik ugyanilyent, akkor talán nem ennyire. Ettől még be kell állítani felhasználó barátra, mint mindenkinek.
-
MaxxDamage
félisten
Nem is fogom annyiba hagyni, ha kell alaplap cserét is kezdeményezem a szerviztől/gyártótól! Ha kell akkor cseréljenek akarmit is, de jó legyen. Itt inkább OC-t kéne hogy bírjon, nem még gyárin sem klappol a történet... Milyen dolog az, hogy a gyári értékekből még butítanom kell, hogy tudjam használni? Na ne már!
-
RM007
addikt
válasz
Pocok256 #33658 üzenetére
Miután senki nem tud olyan varázsszót elmormolni mitől megoldódik az a bizonyos cpu elfőzi magát ennyi dolog, így bátorkodtam belekontárkodni a témába az eddigi észrevételeim alapján. Nem egészséges a gépe, ott valami elromlott. Visszaküldték úgy a gépét hogy semmit sem csináltak vele. A bizonyíték a paszta amit rákentek a dilisek. Mindenhol vissza kell vennie a teljesítményből nem kicsit hogy normálisan használhassa. Én egyébként nem muszájból vettem vissza annyit az alapból, ha az lenne, akkor nálam is el kellett romlania valaminek, mivel eleinte nem éltem semmi teljesítmény csökkentő dologgal, sőt tuningoltam agyba főbe. Rájöttem hogyan tudom érvényesíteni a kecske is jól lakott és a káposzta is megmaradt történetet. A gépem más de az lényegtelen.
-
KFORboy
senior tag
válasz
MaxxDamage #33661 üzenetére
Beállítod az értékeket majd Profile-ba elmented...
Aztán legközelebb ha az XTU nem csatolja egyből a beállításokat indításkor, stb... akkor azzal a profillal 2 kattintás. -
MaxxDamage
félisten
XTU-ban állítgattam mindent (Core szorzó+Core OffSet Voltage-t), gép restartolt (kikapcs is volt a részéről restart után) és az érdekelne, hogy default értéket hogyan lehet beállítani? Hiába nyitom meg (restart után automatán megnyílt), nem azt mutatja, amit én be állítottam neki...
-
x_o_n
veterán
válasz
KillHates #33653 üzenetére
Nekem is be kell szereznem egyet amugy is azokon megy a legjobban több program
Az igazi gond a különböző midi eszközök,samplepad,midi keyboard stb valamint a zeneszerkesztő programok kezelésével van,minden gamer laptopnak mással van ,volt nyügje , zene hallgatásra eddig mind közül az MSI volt a legjobb,nagyon nagyon korrrekt hangkártya és erősitője van,hi-fi élmény igazábol lassan többet hallgatok rajta zenét mint a hi-fi-n -
Pocok256
veterán
válasz
MaxxDamage #33657 üzenetére
Én alapvetőleg nem értem minek piszkálod a vga t az fűt a legkevésbé teljesen felesleges hozzányúlni.
Itt a gpu t kell alulfeszelni ha nem elég akkor 100-200 mhz el a max turbot visszavenni 4 core esetén és úgy simán bírni fogja a 0.1v olt undervoltot.
RM007 nek kókány gépe van nála azért van leszabályozva a gpu mert nem erre lett tervezve az a gép csak megerőszakolta így máshogy nem bírná tartani. De nálad semmi ilyesmi nincs csak egyszerűen a cpu elfőzi magát ennyi. -
RM007
addikt
válasz
MaxxDamage #33655 üzenetére
Igen így. Jöhet a teszt üzemmód.
Megnézhetnéd hogy így a múltkori xtu beállítás mellett összeomlik-e vagy sem. Kíváncsi vagyok.
Végül is le kell verni a cpu melegedést. Ha tudsz akkor még feszelj lejjebb az xtu-ban.
-
x_o_n
veterán
válasz
echterion #33637 üzenetére
áhh messze ennek a legjobb a hangkártyája,zenebuziknak eleve nincs jobb belső megoldás jelenleg csak külső.....nem egyszerüen bizonyos eszközöket bizonyos programokkal nem kezelnek bizonyos gépek,ez most momentán a novation samplepadját nem...a clevo ezt igen de a novation lkt nem...sőt az belezavarodott a két hangrendszerébe és a programok nagy része meg sem szolalt...a dell...annak egyik sem ment...de ha rádugod asztalira...egy szar xfivel akár...minden megy faszán,vagy ha megkerülöd a rendszert és külső hangkártya...kommikus...
-
Henry1990
tag
Sziasztok. Kis segítség kellene. Volna egy Acer nitro 5 AN515-42 laptop, ryzen 5 2500u, rx 560x stv.,amit tegnap vettünk boltban. A gond ott kezdődött, hogy wow-ban egyszerűen lefagyott a gép, vagy már a menüben, vagy a játék első 1 percében. Hibaüzenet nélkül. ( A játék eredeti). Aztán sok próbálgatás után, az rx560 x-et letiltottam, a vega8 kártyával pedig szépen futott a játék. Gondoltam Meg próbálom megint a másik VGA-val, és azóta azzal is megy a játék ( 3-4 alkalommal néztem, 1-2 perceket) A lefagyások képernyőváltásokkor jelentkeztek( menübe lépés, játékban másik helyszínre mentem stb.) valakinek van ötlete? A drivereket le frissítettem. Bár a VGA-t az AMD oldalán meg sem találtam a drivereknel, csak az 540x, 550x-et, de a windows frissítette elvileg
-
RM007
addikt
válasz
MaxxDamage #33647 üzenetére
Gondoltam. Persze én is csak a saját verziómat tudom mondani. Szerintem az a gpu UV nagyon sok. Spórolj meg egy csomó időt és tedd 850mV -től 1600Mhz magasságába végig. Előtte minden maradjon gyári. Próbáld ki.
A gép energetikája nagy terhelésnél beadja a kulcsot(mint nálam volt korábban). Minden gépnél más az a szint mikor már sok úgy cappak minden. Nem biztos hogy a cpu úgy a hibás. Inkább a vga oldaláról szedj le. Nem fogsz sokat veszíteni, csak nyerni. -
RM007
addikt
válasz
MaxxDamage #33642 üzenetére
És mit futtattál közben? Csak az XTU úgy magában fagyott ki? Tedd 3,4Ghz -re (34x)mind a 4 magot, úgy bírni fogja. Mivel alapon nálad annyi.
-
matyee
őstag
válasz
és 0,9V-nál érje el először az 1800-at
-
matyee
őstag
válasz
Igen, 1800 felettit egyesével húzd le 1800-ra... addig a cpu-hoz ne nyúlj. Futtas egy firestrikét ha minden ok, nézheted feljebb, v. esetleg ,875V-tal. Ha találtál ,9V körül stabil frekit, akkor menj cpu-ra.
-
MaxxDamage
félisten
válasz
matyee #33639 üzenetére
Tehát OffSet Voltage mellett a Frekit is vigyem lejjebb? (pontosan mihez nyúljak?)
(#33640) matyee: Fix 1800MHz volt beállítva (gondolom akkor a gyárinál az 1800 felettit lőjem 1800-ra mind és okés lesz?)
(#33641) RM007: -0.100v -nál tapasztaltam azt, hogy gép kifagyott és auto ki/bekapcs volt. (így tettem -0.095v-re és ezzel eddig jó) lehet teszek még egy próbát.
-
RM007
addikt
válasz
MaxxDamage #33629 üzenetére
-
matyee
őstag
válasz
MaxxDamage #33638 üzenetére
Milyen órajelet állítottál be? Próbáld meg 0,9V-et 1800mhz-en... ha crash, 1750... aztán ha meg kicsit feljebb... és így tovább... Nekem 0,9V-tal megy 1923-on, az 1800 csak meglesz 0,9v ott is....
nálam ilyen a curve, ilyesmit állíts 1800m-hzre, tehát 0,9V-tól legyen olyan mint a hallott EKG-ja
így csinálj hwinfo képet, de a gpu is legyen ott - a sok felesleges cpu szart takarítsd el (hide)
-
matyee
őstag
válasz
MaxxDamage #33635 üzenetére
Már rég volt ilyen cpu-m (hála az égnek
) de 1,1V körül ment stock-on. Persze ettől ez a chip lehet még gyengébb... xtu -100-120, ott stress teszt ha lefut, lehet game alatt tesztelni... ha nem akkor lehet tényeg 95mV a vége... esetleg akkor gyere lejjebb órajellel és újra próbáld az undervoltot... 100-200mhz nem oszt nem szoroz, de ott lehet tudsz nyerni újabb 50-60mV-ot. Jobbat nem tudok mondani...
-
MaxxDamage
félisten
válasz
Darth_Revan #33636 üzenetére
Nem értek hozzá, ha te mondod.
Talán ez a -0.095v stabil. CR3 fut gond nélkül.
GPU-t is Curvedoltam, de nem lett jó, Game elindít és DX error ablak... -
echterion
nagyúr
válasz
KillHates #33631 üzenetére
Várjá', nincs is aktív előfizum rá, szóval valami nyomi lvl20 alatti karival tudom majd csak kipróbálni a régi, pixelhalom területek egyikén.
Amúgy meg inkább úgyis csak arra leszek kíváncsi, hogy netezni, néha youtube videót nézni alkalmas-e még a kicsike. Viszem a procit is, aztán lehet, csak kulcstartó lesz belőle.
(#33634) x_o_n: Nocsak, torzít a péntek esti didzsi alá való?
-
Darth_Revan
veterán
válasz
MaxxDamage #33635 üzenetére
ha mind a 4 mag terhelve van, akkor csak 3.4 Ghz
-
x_o_n
veterán
válasz
echterion #33628 üzenetére
Én inkább olyat szeretnék amelyik rendesen működik a ˇ"hangszereimmel " is...mert eddig olyan még nem volt hogy minden klappoljon...a clevo rögtön elvérzett.. a dell az ehh..ott olvastam hogy nem klappol minden igy azon nem lepödtem meg..ennek meg az mx cuccok nem tetszenek...komolyan..bakker tényleg egy szaros almát kell külön venni majd emiatt???engem ez bosszant...
-
matyee
őstag
válasz
MaxxDamage #33632 üzenetére
Nekem soknak tűnik a 1,2V ilyen órajelen....
-
MaxxDamage
félisten
válasz
MaxxDamage #33629 üzenetére
-
matyee
őstag
válasz
Darth_Revan #33622 üzenetére
Nice, én is 4,5Ghz-re lőttem be, annak ellenére, hogy delidelt silicon lottery-m van, ment amúgy simán 4,7-en is, de tök felesleges.... 100%-os terhelés alatt nem éri el a 80 fokot, p95 small-al 81 fok volt max. Grat hozzá, 2080 über, ha teheted majd delidelt, és akkor 4,7 24/7 is sima ügy!
-
echterion
nagyúr
-
Pocok256
veterán
válasz
Darth_Revan #33622 üzenetére
Na ez nice grat a géphez szép példány
-
RM007
addikt
válasz
MaxxDamage #33620 üzenetére
Annak úgy jónak kellene lennie. A core csak pluszba megy az offset a nyerő, vagyis az összes egyszerre. Ezek a dolgok nagyon távol állnak a szakmámtól, mélyen nem tudnék belemenni.
A magok szerintem jó ha egyformára vannak állítva, jobban szereti a cucc. Esetleg tehetnéd lejjebb 3,6 vagy 3,7 -re. Nem nagy különbség de érezhető melegedés terén.
-
Darth_Revan
veterán
Úgy tűnik a végleges beállítás 4.5 Ghz marad -150 mV alulfeszeléssel a procinak.
Néhány játék teszt (AA-t kivéve minden beállítás a maxon!):
(Azért választottam ezt a helyett a screnshotnak, mert ez a hely nagyon megfogja a gépeket, itt kevesebb minden történik, de jelentősen kevesebb az fps még a Soviet Base-hez képest is. Helios 500 8750H-val+tuningolt GTX 1070 VGA-val itt 60-62 FPS hoz)Látható, hogy a Crysis 3 tekeri a legjobban, de azért még itt sem ugrott egy pillanatra sem 90C fölé és 79-86C között ugrált. Itt azért meglátszik, hogy mennyire rosszabb minőségűek a mobil procik...adott ez a Clevo, aminek azért mérnőki szempontból nem a legjobb a hűtése, mégis képes egy 4.5 Ghz-re húzott procit throttling szint alatt tartani még komoly játék alatt, míg 8750H-t 3.9 Ghz-en a jelenleg kapható laptopok 90%-a nem képes ilyen szinten lehűteni...
Ráadásul a 8700k ami benen van még nincsen delidelve (túl lusta vagyok), ha delidelném és kicserélném a kupak alatt található Intel fogkrémet folyékony fémre akkor még erről a hőmérsékletekről 10-15C lejönne
+extra poén, hogy MSI GT75VR-ban a 7980HK 4.2 Ghz-en ennél forróbb volt a Tomb Raiderben (82-83C-ig is felment).+ráadás:
Crysis 3 alatt ennyit szív a falból a gép a Lidl által "hitelesített" mérőműszerem általAki esetleg kíváncsi, annak infó, hogy 3 zónás a billentyűzet:
USA kiosztású billel kértem, de jelenleg árajánlatra és szállítási időre várok a magyar billre
Azért nem hittem volna, hogy egyszer lesz laptomom amin BF1 144 FPS-el megy, Crysis 3 meg kilépve a dzsungelbe sok helyen megközelíti (vagy eléri) a 144 FPS-t
-
válasz
MaxxDamage #33576 üzenetére
Jézusom! Mi alatt lett ennyi?
szerk: most látom Crysis3 alatt
-
RM007
addikt
válasz
MaxxDamage #33604 üzenetére
Az AB-nél is profilt kell készítened. Ott vannak a számok 1-5..lemez ikon a szélén katt és villogás, majd az egyik számra kijejöl...pipa beállít majd lakat. Ha beállítottad alacsonyabb értékre akár lakat mellé a baloldali startup is kijelölésre kerülhet és akkor úgy fog bootolni a lapos.
Én mondjuk még ennél is alacsonyabbra állítanám be, de ezzel lehet egyedül vagyok. Sőt mivel azt mondtad újraindult a gép egészen alacsonyra, mint nálam, aztán mehetsz feljebb később ha stabil a cpu-val.Nálam is voltak újraindulások korábban valami áramellátás lehetett az ok, nem volt összhang a beállításaimban(cpu gpu együtt). Az is lehet hogy csak a gpu egyedül volt ludas, túl boostolt 1900Hhz fölé ment (látszik is az eredeti görbén hol a határ), amit nem bírt a cpu mellett úgy ahogy volt.......mindegy már most momentán nem kísérletezek, meguntam jelenleg, jó így.
Hát igen, ha nem minuszólnék még ennyit sem az XTU-ban akkor stabilabb lenne a gépem, viszont melegebb is. A 4-4,1Ghz így nálam stabil, sőt -0,120V esetén is még teljesen jó úgy kb visszaesés nélkül tartja az órajelet mindig. Itt a határ nálam.
Illetve ha nincs minusz akár 4,5Ghz is talán mint Muerte-nél de ezt hagyom, nem éri meg. -
simo9555
tag
válasz
Gergello #33608 üzenetére
AMD-s kombo egyáltalán nem melegszik túl. Nekem van egy hasonló gépem csak 2500U+RX560X (Acer Nitro 5) és 70-75 fok a maximum throttling nélkül. Teljesen gyári pasztázással. Ehhez képest az Intel cpu-s gépem i7 7700HQ simán 85fokig melegszik, úgy hogy már újrapasztáztam, mert előtte még rosszabb volt a helyzet.
-
MaxxDamage
félisten
válasz
Gaberiellb #33616 üzenetére
Én sem értem.
Írtam megint az Asusnak és csatoltam a képeket is (HWiNfo meg a szervizlap másolatát) aztán csak mondanak majd valamit... -
Gaberiellb
senior tag
válasz
MaxxDamage #33613 üzenetére
Hát ez tényleg érthetetlen számomra is... Ugyanaz a procink, -0,12-nél vagyok folyamat, bár néha elfelejtem be lőni, de akkor se nagyon melegszik max 4-5 fokot, igyekszem azért figyelni rá, de sose volt semmi stabilitási problem.. Metro exodust teszteltem ma, high, meg ultra beállítással de az istenért se ment fel 74-fok fölé, furcsáltam is hogy annyira nem kajálja a procit,(Vsinc off 120 hz) ac-nél előfordult a 81-82 stream-nél
Pedig a tiédnek azért nagyobb a kasznia, na mind1, thermal grizzlyt neki -
Raymond
titán
válasz
Mikulásbá #33612 üzenetére
Nagyon jol nezki szerintem a Zephyrus S eloben, de ebbol a CPU/GPU/RAM/SSD ugyben egyforma negyesbol nekem meg mindig talan az MSI a legertelmesebb valasztas: [link]
A 1070MQ-s elodok lementek picit arban: [link] Ott szerintem az Aero 15X a jo uzlet. Konyebb a bovithetoseg, a W10 eleve Pro es meg igy is a legolcsobb.
-
válasz
MaxxDamage #33599 üzenetére
Látva a kínlódásod-pont egy G752VSK-val,szerintem annyira akkor nem is olyan rossz gép a kis Zephyrus,2 cm vastag,i7 8750H és GTX1070......melegszik,ahogy már írtam,de amiket láttamafölé nem megy soha,azt tartja trotty nélkül,simán tolok egy félóra játékot vele.A venti is hangos,ez is igaz-de van füles a játékhoz.
-
Raymond
titán
válasz
MaxxDamage #33610 üzenetére
Egyszerre csak egy dolgot allits mert ha a GPU OC/UV is megvolt akkor lehet amiatt fagyott.
-
MaxxDamage
félisten
-
Gergello
addikt
Van olyan nem High-end párosítás / jó kialakítású gép, ami nem melegszik túl, nem kell trükközni vele ?
Ryzen™ 7-2700U + RX 560X 4GB ? -
matyee
őstag
válasz
MaxxDamage #33604 üzenetére
Sztem egyszerre egyet csinálj. lődd be cpu-t ha stabil jöhet gpu...
-
RM007
addikt
válasz
MaxxDamage #33596 üzenetére
Nem tudom pontosan mire gondolsz.
Az AB-ben csak a két alsó csúszkát tudom állítani, nincs más hókusz-pókusz. Akinél van azt irigylem.
A legfelső Core Voltage lehetne még....egy betolt fájlal, de az csak tuning esetén érdemes és veszélyes játék. Ezek birizgatását inkább asztali téren szokták szerintem.(#33590) matyee: Így ahogy van most sokkal hűvösebb. Egy szintre behúzva minden még előnyösebb egy korábbi tesztelgetésem kapcsán jöttem rá. Azért lehet hogy tévedek.
Még annyit, azért annyival nem lett gyengébb így a vga teljesítménye, mint azt gondolná az ember a látottak alapján.
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban hirdetni TILOS!
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Milyen okostelefont vegyek?
- Automata kávégépek
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Elite: Dangerous
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Nők, nőügyek (18+)
- Milyen videókártyát?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G8 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN I3 NEO A-Data 650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!