- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- votlage71: Kábel menedzsment
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
hszilard666
veterán
válasz
smallmer #20161 üzenetére
Pokoli gépekről van szó. Nem hardveresen, inkább szofveresen, valamin szvsz a legjobb a build quality ennél a gyártónál, én legalábbis nem találkoztam jobbal a pályafutásom során. Én 6 éve macOS-t és win-t használok párhuzamosan, abszolút élhetől. Killhates-nek igaza van kell egy kis modding hogy ugyanazokat a vinyókat, pendrive okat írhassák olvassák, de ez kimerül egy egyzseri formázásban, ami szerintem nem egy érvágás. Ami viszont priceless az a stabilitás. Mivel egy holdudvarból jön a hardver és a szoftver picsa hardverrel, pokoli teljesítmény érhető el. Stabilitás... Tudom jól hogy a macem mindig ott lesz, egy olyan szitu sem volt hogy cserben hagyott volna, de a PC-m nem egyszer. Szóval más világ, fact, de ha munkáról van szó sosem választanék mást!
Killhates:
Nvidia Shield?! Huuuu de vágytam egy ilyenre anno release.kor amikor bejelentették rá a hl2-t!Azóta van rá mount and blade meg minden jó kis félretro AAA cím!
Csak közben megjelent a nintendo switch, aztán az kiváltotta a handeld fétisemet
Van rá skyrim és az új DOOM, valamint jön a GTA V, az új wolfenstein, és egy csomó AAA cím is.
-
Zozzy94
tag
válasz
KillHates #20198 üzenetére
Mennyire igaz
A Crysis nekem is nagy kedvencem volt, főleg a Warhead, szinkronnal....
A grafikák szerintem is messze elviszik a játékokat, mintha fontosabbnak tartanék azt a kiadók/fejlesztők
Jut eszembe, fog érkezni valami The Way out, gondolom az is a kornak megfelelő hardverigénnyel, arról tudni valamit? Majdcsak elfut a kis gépemen
-
válasz
Zozzy94 #20195 üzenetére
Ahhoz dolgoztatni kellene a szürkeállományt is. Az meg már nem megy ennek a funkcionális-analfabéta generációnak
Régebben azért még azon is mennyit agyaltak, hogy egy játék sztorija jó legyen (Crysis, HalfLife,még a logikai játéknak indult Portal is!) Most meg úgy vagyok, hogy félúton abbahagyom már a TombRaider-t is mert unalmas hentelésbe csap át és csak azért játszik vele az ember, mert az overkill hardver gyönyörű pályákat renderel. A nagyon várt PREY is csalódás számomra. Kölcsön tarháltam egy PS4-et is, mert be voltma zsongva a Horizon Zero Dawn-ra, kb egy napig nyomtam, aztán ott is loot-fejleszt-loot-fejleszt lett a porcelánarcú lány története idővel
-
válasz
maximilian4 #20193 üzenetére
Fogadjuk, hogy ő fotóbótolta össze, hogy irigykedjünk!
-
Zozzy94
tag
válasz
KillHates #20171 üzenetére
Elég érdekes, ritka gépek
Bár érdekes módon pont ezeknél figyeltek oda az optimalizációra?
Informatikusom mondta többször is hogy ha foglalkoznának az optimalizációval akkor lehet hogy még egy gtx660-on illetve gyengébb kártyákon is vígan elmenne minden, csak hát ugye a fogyasztói társadalom....
-
törölt tag
Elnézést, kaki fotó.
Tehát, mi legyen a tartalék szállal? Toljam alá a BF1-nek?
-
echterion
nagyúr
válasz
#86952448 #20188 üzenetére
És tényleg, az egy 7500-as. Vagy 7300-as.
Hát fura, az tuti. Nézd meg a feladatkezelőben élőben, hogy hány mag ketyeg full terhelés közelében. Ha 7500-aa, akkor megeshet, hogy trottyol a cucc, azért megy alap órajelen. Ha 7300-as, akkor a 3,4 GHz azt jelenti, hogy valóban három mag megy. -
echterion
nagyúr
válasz
maximilian4 #20185 üzenetére
A góré túl...izé...elnéző ahhoz, hogy törölje.
-
maximilian4
addikt
válasz
smallmer #20184 üzenetére
Ne tőlem kérj! Ha szerencséd van -mert Muerte mindig olyan elnéző- akkor itt marad, de egyébként van kifejezetten ebből a célból működő topik itt a prohardver/ notebook szekcióban. Itt max offnak elmegy, meg is értem hogy KillHates véleményére vagy kivéncsi, tényleg ért a szakmához, de akkor vagy privát vagy legalább tegyük off-ba -és reményledjünk hogy marad Muerte jó szokásánál-.
-
smallmer
őstag
válasz
maximilian4 #20183 üzenetére
elnézést kérek
-
törölt tag
Üdv megint! Hátha van kedvetek segíteni
Ide írtam eredetileg, de több vélemény érdekelne: https://prohardver.hu/tema/battlefield_1/hsz_33626-33626.html
Előre is kösz!
-
smallmer
őstag
válasz
KillHates #20167 üzenetére
Értem én
Most már csak egy olyan gépet kellene nekem találni ami olyan mint neked a maced és max 350 forint értékben.
Asus-ból ezt a Zenbookot néztem :[ZenBook-UX410UA] - belemegy egy M.2-es ssd illetve egy HDD is. Viszont elvileg a baromi nagy touchpad elég nagy hátrány, mert gépelés közben is állandóan megnyomja az ember. Ugye a videokártya az csak sima Integrált Intel HD Graphics 620. (ez nem tudom mire elég). Zenbookból elvileg öngyilkosság dedikált vga-s gépet venni.
acerből ez amibe belemegy az ssd +hdd :
Acer Travelmate- csak 1 ram hely van elvileg, de jónak tűnik. Szinte sehol se lehet kapni. Digiprime nagyon rossz bolt lehet?Dell:
Volt már nálam egy 5480-as gép. Tetszett is. Pontosan ilyen: [link], csak irdatlan cicergő hangot adott ki. Elvileg valami típushiba. Ebbe elvileg lehet rakni HDD-t és SSD-t is, úgy hogy a WWAN slot-ba rakok egy M.2 2242 SSD-t és sima HDD meg belemegy szimplán. Lehet ezzel kellene tennem még egy próbát másik boltból?Esetleg még van nekik egy [Vostro 5471] -es gép. Ez elég jónak tűnik, de annyira nehéz levenni az alját ha bővíteni szeretném illetve nem tudom, hogy az az ati kártya való-e valamire. jó gép lehet?
az xps-ek drágábbak, az inspiron meg gagyi elvileg.
HP:
elvileg az Elitebook G4 van. Ebbe kellene még ssd is, szóval kimennék a keretből. Meg hardveraprón tudnék venni még esetleg HP Envy 13-as laptopot, de akkor inkább zenbook. Valamit megnézzek még? tudsz ajánlani? vagy ezekhez mit szóltok? köszi
-
Darth_Revan
veterán
válasz
Foszlock00 #20158 üzenetére
GL502 és GL702 vs GL503 és GL703
Az a különbség, hogy a 2-es végű régebbi modellek, míg a 3-as végűek újabb modellek picit újított külsővel és újított hűtéssel.VS végű gépekben pedig többnyire GTX 1070 szokott lenni,
GL503VS-el van tapasztalatom és őszintén szólva meglepődtem.
Látszólag nem sokat változott a hűtés:
Az új modellben is 2 hőcső van a VGA-nak, de picit már vastagabbak, viszont a CPU-nak már csak 1 hőcső van.
További újítás, hogy az ASUS lecserélte az 5V-os ventillátorokat 12V-osokra.
A régi modellhez képest az is pozitívum, hogy RAM, SSD és HDD cseréhez nem kell a teljes alját leszedni a gépnek.Notebookcheck tesztjeiben látható, hogy a GTX 1070 és 7700HQ széttrottyolja magát Unigine Valley alatt is, Witcher 3 alatt meg már tojást is lehet főzni a régi modellen. E miatt nem számítottam jelentősebb javulásra hőmérséklet terén, de az erősebb ventillátor és átalakított hőcsövek hoztak eredményt.
Rise of the Tomb Raider alatt CPU-nak max 84C-t láttam, GPU-nak pedig max 70C-t.
Witcher 3 alatt már picit rosszabb volt a helyzet, GPU felment 74C-ig, CPU pedig 89C-ig.
Nem thottlingolt ugyan a CPU, de nem igazán tetszett, hogy ilyen forrófejű. Most nem volt időm újrapasztázni, de 120mV alulfeszeléssel a 89C-ből 82C lett Witcher 3 alatt, ami egy ilyen vastagságú gépnél, gyári pasztával szerintem tökéletes. a VGA-hoz nem kellett nyúlni, bőven throttling alatt tartja a gép.Szóval az új kicsi GL laptop már olyan amit talán Obi Wan is megbocsát
"Scar Edition" és "Sima" között pedig az a különbség, hogy a simában 60 Hz-es LG panel van, a Scar Editon-ban pedig az új, 2017-es gyártmányú 15.4" 144 Hz 7 ms AUO panel. A Scar Editon-t próbáltam és nagyon szép színeket produkált.
-
Muerte
Topikgazda
válasz
maximilian4 #20177 üzenetére
Egyértelmű hogy azonos pénzért csak a G szériát szabad megvenni
A GL csak akkor opció ha lényegesen olcsóbban adja ugyanazt a teljesítményt.
-
-
válasz
Darth_Revan #20173 üzenetére
Megnéztem, igazad van, ott tényleg baromira laggol!
Egyébként elég köcsögök a fejlesztők: felraktam egy űrhajós játékot és azt csinálják, hogy a játék maga ingyenes, de a második küldetés már nem. Onnét fogva meg egy bughalmaz az egész, játszhatatlan. Így még refund-ot sem tudok kérni... -
Muerte
Topikgazda
válasz
Angel2014 #20170 üzenetére
1.: Igen
2.: Nem lesz légbuborék mivel a cucc folyékony.A hűtőre én anno nem kentem és jó volt a hőfok.
3.: Nemtom,KillHates biztos tud adni neked.
4.: Elég ha 1cm széles maszk van a magok körül,felesleges az egészet bebugyolálni,nem kell annyi vasat feltenni mint ami a videóban van,(mer az sok) és akkor nem kell olyantól tartani hogy "elázik" az alaplap.
Ilyen vékonyan kell feltenni [link] A Grizzly-t is. -
Darth_Revan
veterán
válasz
KillHates #20171 üzenetére
kikötöm a TV-re ami FullHD-s és a HalfLife2-t 60 fps-el tolja!
Emléxem anno azért egy ilyen teljesítményhez kellett komoly vas! Most meg ennyi az egész:
Ahogy kilépsz a Nyugati-Pályaudvarról City17be örülhetsz ha 24 FPS megvan
Bár az részben a rossz port hibája is, mivel nekem Shield Tablet és Shield Android TV alatt is (Tegrta K1 + Tegra X1) alatt sem képes 60 FPS-t tartani, sok helyen jó ha 30 FPS-t tud tartani.
Bár még így is simán végigvittem Tableten
EP1 és EP2 még ott van, de achievementeket is szeretnék csinálni, NVidia meg fél év alatt nem volt képes javítani a bugot (amiről ők is tudnak), ami miatt több achievement hiába kerül teljesítésre, nem rögzíti a rendszer...
-
-
válasz
Zozzy94 #20162 üzenetére
Nem törnék a Win10 felett pálcát azért. Van egy igazi fostégla Acer nálam: Celeron Quad Core N3150-es tablet SOC procival szerelt csoda egy GT920MX-el fűszerezve. Többen gondolom már erre a paraméterekre is felhördülnek, hogy minek gyártanak ilyen szemetet egyáltalán. Ami a vicc az egészben, hogy az Unigine Heaven vígan teker ezen a hardveren 20-24 fps-el!
De a másik, hogy szert tettem egy régi nVidia SHIELD-re (még a marokkonzol dizájn), kikötöm a TV-re ami FullHD-s és a HalfLife2-t 60 fps-el tolja!Emléxem anno azért egy ilyen teljesítményhez kellett komoly vas! Most meg ennyi az egész:
-
Angel2014
addikt
-
válasz
smallmer #20161 üzenetére
Teljesen jól látod a dolgot! Sz@rrá kell hekkelni mindkét oprendszert, hogy legyen átjárás a fájlok között: azaz lássa egyik a másik partícióját (ez csak a dual boot-nál érvényes) és egyikből meg lehessen nyitni a másikra letöltött filmet, dokumentumot, stb...
Én már megelégeltem ezt, ami fontos doksi az a felhőben van, onnét látja mindkét rendszer rendesen. A Mac-et jobbára netezésre használom, és zene szerkesztésre (karaoke) meg ha utazok akkor azt viszem, mert baromi sokáig bírja, ha meg strapásabb dologra van szükség, illetve harba kell vonulnom, akkor bevetem a nagyágyú AW-t. -
Zozzy94
tag
válasz
maximilian4 #20164 üzenetére
Persze egyértelmű hogy nekik könnyebb....
Amíg el nem kezdik belassítani a MacBook-okat is szoftveresen
-
Muerte
Topikgazda
válasz
-
Zozzy94
tag
válasz
KillHates #20157 üzenetére
Igen ezen én is csodálkozom....itt van nekem a négymagos 7 generációs i7-es procival szerelt HP Omen, barátnőmnek meg tavaly januárban megvettem ezt a 12-es legalapabb MacBook-ot (szigorúan rózsaszínben természetesen..) és kb. ugyanolyan gyorsan netezik vele, vagy pl. ugyanúgy indít el egy filmet stb...hihetetlen, ennyire jól lenne optimalizálva a MacOS a Winnel ellentétben? Fél évig nekem is volt egy MacBook Air-em az is gyors volt...
+ Mit meg nem adnék ha nekem is egész nap bírná a laptop töltés nélkül
-
Pocok256
veterán
válasz
Asus gl széria darabjai között annyi különbség van, hogy amelyik nagyobb oda nagyobb kuka kell amibe kidobhatod. Én személyszerint hagynám a cégen ezt az ipari hulladékot minek vegyem át sok pénzért megsemisíteni.
-
Foszlock00
csendes tag
Sziasztok,
Még mindig nem sikerült eldöntenem a laptop kérdést. Eddig úgy voltam vele, hogy biztosan a Dell 7577 lesz. Viszont mostanában nézegetem az Asust is. Ott annyi a bajom, hogy fogalmam sincs már melyik milyen annyi verzió van
Valaki meg tudná mondani, hogy a GL szériából mi a külömbség az 502 és 503 valamint a 702 és 703 között mert ezt sehol sem találom? Külföldi honlapokból már rájöttem a VM,VS Scar és Hero dolgokr, de a többit nem vágom :S
Érdemes ezeket a modelleket nézegetni mi a tpasztalat velük (melegedés, hang, hűtés)??? -
válasz
hszilard666 #20156 üzenetére
Tudom. És az a döbbenet, hogy az Apple megoldotta, hogy a "kis" Y procis 12-es MB-ok csak minimálisan lassabbak mint nagy i7-es 15-ösök! Van mit még fejleszteni Redmondban....
-
hszilard666
veterán
-
válasz
smallmer #20154 üzenetére
Minek, van már 2 "jól meggondolt" géped!
Veszel 100-150 körül egy használt Zenbook-ot, aminek jó az akkuja (elvégre ez a lényeg) aztán ha mégis rád jön a gamer-görcs a vonaton akkor meg viszed magaddal a G751-esed. Csak legyen konnektor lőtávolságon belül, mert akkuról SEMMILYEN notebook-kal sem játszunk!!! (legfeljebb flash-es móricka-játékokat)
Nekem is jobbára porfogó az AW 15R3-asom, mert a Macbook-ot nyúzom: szebb a képe, halkabb, tovább bírja akkuról, és sokkal gyorsabb is, mert a toplák OSX-nek, az i7-4860HQ 16GB-al atom overkill hardver, míg a winfos megeszi a Nasa hardverét is egy rosszul optimalizált weboldal nézegetése közbenAztán ha nem válik be a Zenbook egy pár tízezerrel olcsóbban feldobod ide hirdetésbe és veszel valami combos kisméretű gamer gépet. (akár mellérakod a G751-esednek és elcseréled egy AW 13R akármire) Egy a lényeg: egy seggel csak egy lovat lehet megülni. Felesleges gyűjteni a notebook-kat, úgyis az fog mindig kelleni ami éppen a másik gépen van.
-
válasz
smallmer #20143 üzenetére
Ha ott a nagy Asus, akkor szerintem felesleges gamer notira költened.
Lomolj valami öreg dupla akkus 12-13-14" Dell Latitude-öt, rakj az optika helyére is akkut és máris kész az optimális filmézős szerkezet. És ha odakoccolod valamihez akkor sincs dráma, fillérekből javítható.
Én erre a célra egy Dell Duo-t használtam dupla akkuval (10óra) amíg nem lett más helyette. -
BUÉÉÉÉK!
Ezt a képet ajánlom az ilyen kimaxolandó kis VR-őrülteknek, akiknek nem jó a Super Mario 64, mely hivatalosan is az szürkeállomány növekedésére jó hatással van (valahol hallottam itt --> https://soundcloud.com/st-ki/tracks) -
kirjak
aktív tag
válasz
maximilian4 #20130 üzenetére
Ha ezt tudtam volna.... most már mindegy, vissza is értem pont. (húzós volt az 1300 km)
Legközelebb oda megyek, köszi az infót! -
sabre18
csendes tag
Sziasztok!
Nincs tapasztalatom a gaming témában, örülnék ha segítenétek egy kicsit.
1. Egy GTX 1060-as, nem g-sync kompatibilis kijelzővel szerelt gaming laptophoz g-synces monitort HDMI 2.0-n vagy Thunderbolt 3-on csatlakoztatva elérhető valahogy, hogy mégis lehessen használni a g-syncet?
Valahol olvastam, hogy sokszor a kijelzők / kijelzésre használt portok az integrált Intel GPU-hoz vannak huzalozva, és a dedikált GPU csak egyfajta koprocesszorként funkcionál renderelésre, azaz mindig az integrált GPU fogja a képet továbbítani, mindegy, hogy a fő kijelzőre vagy a HDMI-s kapcsolaton a külső monitorra küldenénk a képet. Ha ez igaz, hiába kompatibilis a GTX 1060 a g-synccel, mégsem lehet a kérdésben szereplő módon aktiválni (azaz sehogy).
Ti mit tudtok erről, igaz ez?
Csak az a megoldás, hogy vegyen az ember g-synces kijelzős laptopot alapból ?2. Egy gaming laptopban ki lehet kapcsolni az integrált GPU-t, hogy csak a dedikált GPU-t használja a gép?
Van ilyen BIOS beállítás például? Vagy máshogy?3. Dell 7577 tulajok: nálatok működne a g-sync így (azt tudom, hogy alapból nincs g-synces kijelzős 7577-es) ?
Köszönöm előre is, és BÚÉK mindenkinek!
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz
smallmer #20145 üzenetére
Szerintem akár jó is lehet az XMG, de egy nagyon jó táska, legjobb garancia és rengeteg odafigyelés így is kötelező mellé, ha amellett döntenél.
Láttam mekkora keretet adtál meg, de Pocoknak igaza van abból a szempontból, hogy ezekre az igényekre az 13R3 a jelenleg ismert legjobb megoldás (akár szolidabb hardverrel is, i5 + 1050Ti). -
Attix70
aktív tag
Sziasztok, BUÉK !
Van egy Acer Aspire V Nitro Black Edition VN7-792G alaplapom, műhelygépet szeretnék belőle csinálni. Windows-os oprendszert raktam rá, működik. Viszont a videokártyát ( Nvidia GeForce GTX 960M) nem látja hiába akarnám telepíteni a drivert. Lehet, hogy akku nélkül (akku nincs) nem engedi aktiválni? Biost akkura hivatkozva nem enged frissíteni. Egyenlőre nem jelentene problémát a kártya hiánya de később lehet jó lenne ha menne. -
smallmer
őstag
válasz
KillHates #20142 üzenetére
igazából az lenne a lényeg, hogy tudjam használni út közben, de akkor visszatérek szerintem az üzleti gépekhez, mert árban ez tetszett volna, főleg most még 7 teljes percig van kupon, viszont ha nem bírja a szállítást akkor kilőve
aw-t nem szeretnék mert baromi drága és mint említettem van egy 17" -os ROG-m
azt hiszem akkor elvetem ezt az ötleteta schenker compact 14 az kb ugyanaz mint az xmg ugye?
-
válasz
smallmer #20137 üzenetére
MacBook retina 15, oszt csá'
8-10 óra akkuidő, gyönyörű kijelző, filmet nézni tökéletes(ezért biztosan máglyára vetnének a mekbúk topicban
)
De ahogy Pocok írja, 13-as vagy 14-es AW jó választás. A Clevo-ról azért beszélnélek le, mert az nem annyira minőségi összeszerelésű gép és nem bírja olyan jól hosszútávon a hurcolást. Meg az AW-hez, kapsz majd 3-4 év múlva is akkumulátort.
-
smallmer
őstag
válasz
echterion #20136 üzenetére
Egy olyan laptopra van szükségem ami hordozható. Max 14"-os. Egy héten 2-3-szor út közben is használnám(vonaton). Nem hátrány ha játékok is futnak rajta. 3-4 óra legyen az akkumulátor ideje.
Legfőképpen filmeznék vele, programozás menne róla illetve netezés és néha játék. Van mellette egy G751JY laptopom illetve egy bika asztali gépem is tehát ez lenne a 3. este tv-nézés és utazás közben használatos laptopommilyen kompromisszumokat kell kötni ezzel a termékkel kapcsolatban?
-
smallmer
őstag
Sziasztok!
már hetek óta csak szenvedek notebook vásárlással és hát finoman szólva sem volt olyan ami tetszett volna.
A kérdésem az lenne, hogy az XMG P407 vállalható notebook? Mit tudtok mondani róla?
köszönöm -
Laurh
aktív tag
Sziasztok,
Két kérdésem lenne felétek.
- Adott egy Dell 7577-es notebook, szerintetek érdemes újrapasztáztatni valami minőségi cuccal vagy ideig-óráig jó a gyári.
- Illetve a 8GB ramot érdemes feltornázni 16GB-ra? Érezhető a javulás vagy minimális a különbség.
Köszi előre is.
-
kirjak
aktív tag
Üdv! Buék mindenkinek kicsit megkésve!
Voltam a kecskeméti laptopszalonban zárás előtt 10 perccel, már előre dörzsöltem a tenyeremet hogy végre "megfogdoshatok" egy AW-t de azt mondta az eladó hogy ő már 5 éve ilyen helyen dolgozik de még egyszer sem látott ő sem mert nem keresik nem veszik
Szomorúan sattyogtam hazafelé , holnap meg már mennem kell vissza Svájcba és semmi sincs nyitva szóval megint hoppon maradtam az AW megtekintésével .
Ettől függetlenül az asus g752-jét és a lenovo-k erősebb tagjait egy predatort sikerült alaposabban körbe nézegetni ebben a 10 percben, ezek közül küllemre és zsanérozottságra + billentyűzetre az Asus volt a leg minőségibb benyomású (a belsőtől eltekintve)
Amúgy mind felvállalható, egyik sem volt túl csicsamicsa nekem.
Jó pihit nektek!
-
válasz
ByBeni #20123 üzenetére
Ha van jó pákád (ami nagyobb teljesítményű, tehát nem 10-20W-os) akkor meg tudod Te is csinálni.
Kell hozzá flux vagy katalizátor. A kiszakadt csavarfészkeket kezelni kell katalizátorral vagy a PCB-t kell megkenni fluxxal ott ahol kiszakadt az "anya"
Utána fel kell fűteni a pákát jó melegre (kb 350 fok) és nagyon alaposan le kell pucolni melegen a hegyét, nehogy ón legyen rajta!
Ha ez megvan akkor kézzel pattintsd be a helyére a csavarfészket elméletileg még egy picit be is szorul.
Utána a forró pákát nyomd neki ahonnét a csavarok tekerednek bele és hagyd rajta enyhén nyomva. Kb 15-30 másdperc alatt annyira átforrósodik a fém, hogy a PCB-n maradt ónt megolvasztja és így vissza forrasztódik a helyére a kiszakadt anya. Ha tudod akkor nagyon vékonyan futtasd körbe egy pici plusz ónnal így megerősítve a forrasztást! -
ByBeni
tag
Illő tisztelettel elnézést kérek tőletek! A Képfeltöltés.hu-t évekkel ezelőtt megszoktam, nem sejtettem hogy baj lesz!
A hűtő csavarjainak "anyái" kiszakadtak a PCB-ből :/
Konkrétan GL552VW a tipus, szerintem érezte hogy váltás lesz G751-re :/
Hogy lehetne javítani -
Nekem a BD nem rinyált-mondjuk reklám blokkoló van a böngészőben,már az megfogja.
-
echterion
nagyúr
válasz
Darth_Revan #20106 üzenetére
No, akkor meg se próbálom megnyitni...
-
hszilard666
veterán
válasz
Darth_Revan #20106 üzenetére
Nekem is feltekerte a core M 1.1ghz t 100% ra... Olyan hangos vol... ohh wait, passzív hűtés!
-
Angel2014
addikt
Sikerekben gazdag Boldog Újévet mindenkinek!
-
ByBeni
tag
Boldog Új Évet Kívánok minden fórumtársnak!!!
Ne ilyet [URL=http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=22020171230_124055.jpg] hol a hiba?
szerk.: bocsánat, mobilról nem illeszti be rendesen :/
-
TheNewDawn
addikt
válasz
whitemetal33 #20103 üzenetére
Mindent Lenovos szervizzel, Dell 7567 es TN kijelzővel és árral, valamint és HP s keylogerrel ?
BUÉK mindenkinek -
whitemetal33
tag
Hellosztok!
ASUS GL-es hűtésű Max-Q-s gaming notebookokban gazdag új évet kívánok!
Persze a viccnek is van határa, és nem akarok az apokalipszis hírnöke lenni. Szóval komolyan mondva jól optimalizált, és rendesen működő játékokban gazdag új évet kívánok itt mindenkinek! -
Dhampir
félisten
Sziasztok!
Boldog Új esztendőt kívánok!
-
PR0JECTNR56
addikt
FPS-ben gazdag, throttling-mentes boldog új évet kívánok minden topiklakónak!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban hirdetni TILOS!
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- E-roller topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- PlayStation 5
- Gyúrósok ide!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- Thinkpad T16 GEN 1 16" Touch screen vPRO i5 1345U 32GB DDR5 512GB NVME SSD Lenovo Gar.
- Lenovo T480 i7- 8650u / HU bill! / 8Gb DDR4 / 256Gb Nvme SSD / IPS full HD/ újszerű állapot / Win11
- Dell Latitude 5590 / i5 8350u / IPS FHD 15,6" / 8GB DDR4 / 256Gb SSD / Win11
- HP 640 G5 laptop - 14FHD/I5-8265U/8-16-32GB/256SSD/Win11-Win10 - 2 év garancia
- HP 650 G4 laptop - 15,6FHD/I5-8250U/8-16GB-32GB/256SSD/Win11-Win10 - 2 év garancia
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- PS4 + VR szemüveg / Számla / Garancia /
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
- SzoftverPremium.hu
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 256GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest