- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
RM007
addikt
válasz
peet05 #103620 üzenetére
Zajra visszatérve alapon tegyük fel valamivel több használva vízzel, mert hallom a vízhűtés alap zaját, valami az hogy megy a motor. Maxra tekerve a fordulatszámot majdnem ugyanaz nagyon picivel több mint 50%-on hajtva. Viszont terhelve meg mivel alacsonyabbak a hőfokok nem kínlódik annyira a laptop ventilátor, vagyis nem romlott a helyzet egyáltalán sőt ami hangos az a laptop hűtési zaja szokott lenni mikor dolgozik, mert alapon semmi. Játékoknál terhelve általában 50-60% dolgozik a proci, ok ha olyan a játék akkor legyen 70% ami titka hosszú távon az is mozog. Szóval a liftezés strapálva más dimenzió így is.
#103619 Pakmara:
Fogalmam sincs. Azt szeretném én látni hogy a vastag réz lemezem szétrohad, netán ki Lyukad?Szétszedni a most vásárolt egységet nem fogom, nem értek hozzá, több lenne a baj és kockázat. Viccesen tudom csak megközelíteni a helyzetet....rohadjon, több lesz benne a hely víznek, ergo jobban fog hűteni.
Másik, nem hiába vettem még egy laptopot ugyanilyet tartalékba szerintem jó olcsón számítva mit nyújt nekem, nézek elébe a következményeknek. Választani meg azokból a kész komplett hűtőkből tudok amik a piacon vannak boltban árulva, mert építeni én ilyet soha nem fogok tudni. Ez szerintem más világ mint az asztali. Jó olyat sem építettem eddig vízzel.
Lehet ebből is tanulni fogok tanulópénz néven, kitudja, egyszer élünk ez van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban hirdetni TILOS!
- Proxmox VE
- Milyen processzort vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen TV-t vegyek?
- Kuponkunyeráló
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Wise (ex-TransferWise)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Xbox Series X|S
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- További aktív témák...
- Nagyon szép állapotban!! Dell Latitude 5400 i5-8365U 16GB RAM 256GB SSD Magyar vbill
- Szép állapot!! Dell Latitude 5300 i5-8365U 8GB RAM 512 SSD Magyar vbill
- Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H)
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A15 FA507NV 15 notebook - R7 7735HS 32GB DDR5 512GB SSD 1TB SSD RTX 4060 6GB W
- 512 GB-os PCIe 4.0-as M2 SSD-k garanciával
- Bomba ár! HP Zbook 15 G5 - i7-8750H I 32GB I 512SSD I Nvidia P2000 4GB I FHD I Cam I W11 I Gari!
- DELL Precision 5560 i7-11850H 16GB 512GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest