- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gyere el a 9. BRSZK-ra!
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
-
LOGOUT
Üdv a Fűnyíró topikban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
den89
tag
válasz
AXisBOLD #8545 üzenetére
Kérdés mennyire használt, mikori gép, él-e még a garancia. Mindenképp csak úgy, hogy kipróbáld még az eladónál, legalább egy 10 percet használva. Én nem igazán bízom a használt cuccokban (jó nyilván árkategória függő), más egy használt autó, mint egy használt fűnyíró vagy telefon. Ne múljon 50-80 ezren szerintem, hogy új géped legyen. Használt cuccokkal kapcsolatban: épp tegnap jártam meg. Sosem vettem még használtan telefont. Kellett egy pót telefon az asszonynak, amíg a kijelzőjét kicseréltetjük. Bementem egy mobilos boltba (4,8* google-n!). XY fajta telefont keresek. Van, hurrá. Nézem a hátulját, valami fehér cucc volt rajta. Kérdezem, cserélve lett a hátulja? Válasz: nem, az csak fólia. Rendben van a telefon, nincs hibája? Válasz: igen, persze. Bekapcsolta, 100%-os akku, ár 70 ezer, mondom magamban az egész jó a telefon típusához képest. (Hasonló áron árulnak random userek is.) Hazahozom, hát mondom csak lekaparom ezt a "fóliát". Mit látok: össze van törve a telefon hátulja. Na ennyit erről, az ember próbál megbízni másokban... ráadásul 3 éves kislányommal voltam ott, és így képes volt átverni. Visszavittem, szerencsére visszaadta a pénzt. Gondolom, ha egy hét múlva viszem vissza, széttárja a karját.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB, Kártyafüggetlen, Kijelző enyhén beégve, Garanciával
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest