Új hozzászólás Aktív témák

• den89

tag

válasz AXisBOLD #8545 üzenetére

Kérdés mennyire használt, mikori gép, él-e még a garancia. Mindenképp csak úgy, hogy kipróbáld még az eladónál, legalább egy 10 percet használva. Én nem igazán bízom a használt cuccokban (jó nyilván árkategória függő), más egy használt autó, mint egy használt fűnyíró vagy telefon. Ne múljon 50-80 ezren szerintem, hogy új géped legyen. Használt cuccokkal kapcsolatban: épp tegnap jártam meg. Sosem vettem még használtan telefont. Kellett egy pót telefon az asszonynak, amíg a kijelzőjét kicseréltetjük. Bementem egy mobilos boltba (4,8* google-n!). XY fajta telefont keresek. Van, hurrá. Nézem a hátulját, valami fehér cucc volt rajta. Kérdezem, cserélve lett a hátulja? Válasz: nem, az csak fólia. Rendben van a telefon, nincs hibája? Válasz: igen, persze. Bekapcsolta, 100%-os akku, ár 70 ezer, mondom magamban az egész jó a telefon típusához képest. (Hasonló áron árulnak random userek is.) Hazahozom, hát mondom csak lekaparom ezt a "fóliát". Mit látok: össze van törve a telefon hátulja. Na ennyit erről, az ember próbál megbízni másokban... ráadásul 3 éves kislányommal voltam ott, és így képes volt átverni. Visszavittem, szerencsére visszaadta a pénzt. Gondolom, ha egy hét múlva viszem vissza, széttárja a karját.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés