Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Trump vagy Harris
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Üdv a Fűnyíró topikban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hzsolee
őstag
Ha minden Bosch, akkor azért maradnék azon a vonalon. Bár azt nem írtad zöld vagy kék. Én ha tehetem szigorúan kék bosch párti vagyok. Mondjuk ezek javarészt hálózatról mennek. Gyalu, maró, körfűrész... Kis akkusban van fúró/behajtó, ütvecsavarozó.
Épp a minap gondolkodtam, hogy eladom a parkside performance cuccaim aztán cserélem bosch 18v os dolgokra.
Erre mire vetemedem? Kenyérért ugrottam be a lidölbe aztán egy db 8-as ott vigyorog rám. A múlt héten futattam végig egy kollégám, hogy cseréltesse már ki a 4-est 8-ra...de sehol nem talált. Még jó, hogy 90 napig minden vita nélkül visszaveszik.Amúgy most performance láncfűrészt láttam, holott újságban nincs hirdetve. Az említett fűnyíróra sem emlékszem... mármint, hogy a boltban hegyekben állt volna. Vagy nagyon kelendő. Szembeszomszédnak van performance"kasza"... Hááát ☺️ inkább maradok a Stihl-nél...😁
[ Szerkesztve ]
A feleségem szerint 2 hibám van. Az egyik, hogy nem figyelek rá, a másikra nem emlékszem... ( . )( . ) Nagyon difficult az élet... meg schwer..."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hálózati / IP kamera
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- DIGI kábel TV
- TP-LINK routerek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gaming notebook topik
- Kedvenc zene a mai napra
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Androidos fejegységek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest