- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gyere el a 9. BRSZK-ra!
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
-
LOGOUT
Üdv a Fűnyíró topikban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hzsolee
őstag
Ha minden Bosch, akkor azért maradnék azon a vonalon. Bár azt nem írtad zöld vagy kék. Én ha tehetem szigorúan kék bosch párti vagyok. Mondjuk ezek javarészt hálózatról mennek. Gyalu, maró, körfűrész... Kis akkusban van fúró/behajtó, ütvecsavarozó.
Épp a minap gondolkodtam, hogy eladom a parkside performance cuccaim aztán cserélem bosch 18v os dolgokra.
Erre mire vetemedem? Kenyérért ugrottam be a lidölbe aztán egy db 8-as ott vigyorog rám. A múlt héten futattam végig egy kollégám, hogy cseréltesse már ki a 4-est 8-ra...de sehol nem talált. Még jó, hogy 90 napig minden vita nélkül visszaveszik.Amúgy most performance láncfűrészt láttam, holott újságban nincs hirdetve. Az említett fűnyíróra sem emlékszem... mármint, hogy a boltban hegyekben állt volna. Vagy nagyon kelendő. Szembeszomszédnak van performance"kasza"... Hááát ☺️ inkább maradok a Stihl-nél...😁
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Exkluzív órák
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Last Epoch
- PlayStation 5
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Asztalos klub
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- Intel Core i7-9700 CPU, processzor (SRG13)- Számla, garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest