Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Üdv a Fűnyíró topikban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
den89
tag
Mekkora terület? Mert abból, hogy fél óra alatt kaszálod le, nem találjuk ki. Ha nem túl nagy a terület (max 150-200 m2), akkor szerintem egyikkel sem lősz mellé, ha nem zavar a kábel. Mondjuk inkább Makita, Bosch, mint Hecht.
Egyébként én ódzkodom így ismeretlenül is a kábeles fűkaszáktól, engem biztosan zavarna. Egy fűkaszával forgolódik az ember, jobbra-balra nyír, lóbálja, vagy épp maga előtt, maga mögött nyírja, én ezt nem tudom elképzelni kábeles verzióban, hogy ne zavarna. Én meggondolnám az akkusat, ha van egy kicsivel nagyobb keret rá (~60k-tól vannak jók)
Fűnyíróban sem szeretem az elektromos fűnyírót, bár 10-15 évig azzal nyírtam szüleimnél. Nekik vettünk helyette egy akkusat (gyerekjáték az elektromoshoz képest használni és jóval gyorsabban is végezni náluk a fűnyírással), nekem pedig benzines van. A fűnyíró mellett egy akksis szegélynyíróm van, azt szeretem, amire használom nekem teljesen megfelel. [Bosch EasyGrassCut 18-230] Ezt még esetleg el tudnám képzelni elektromos verzióban, annak akinek kis területre kell és tényleg csak szegélyek, nagyon kis részek nyírására, de nekem nem játszott a telek nagy mérete miatt.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest