- Fórumok
- Multimédia, életmód, 3D nyomtatás
- Vezetékes FÜLhallgatók
- (kiemelt téma)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
90300 - 90201
95968 - 94001 94000 - 92001 92000 - 91901 91900 - 91801 91800 - 91701 91700 - 91601 91600 - 91501 91500 - 91401 91400 - 91301 91300 - 91201 91200 - 91101 91100 - 91001 91000 - 90901 90900 - 90801 90800 - 90701 90700 - 90601 90600 - 90501 90500 - 90401 90400 - 90301 90300 - 90201 90200 - 90101 90100 - 90001 90000 - 89901 89900 - 89801 89800 - 89701 89700 - 89601 89600 - 89501 89500 - 89401 89400 - 89301 89300 - 89201 89200 - 89101 89100 - 89001 89000 - 88901 88900 - 88801 88800 - 88701 88700 - 88601 88600 - 88501 88500 - 88401 88400 - 88301 88300 - 88201 88200 - 88101 88100 - 88001 88000 - 86001 86000 - 84001 84000 - 82001 82000 - 80001 80000 - 78001 78000 - 76001 76000 - 74001 74000 - 72001 72000 - 70001 70000 - 68001 68000 - 66001 66000 - 64001 64000 - 62001 62000 - 60001 60000 - 58001 58000 - 56001 56000 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2024-07-31 12:55 Téma összefoglaló

Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-NoVa-
veterán
-
CRTs
aktív tag
-
laleeee
őstag
-
Janika(1982)
senior tag
-
CRTs
aktív tag
-
-NoVa-
veterán
Á. Látsz az Apple/Samsung/Sony cuccaiban transzformátoros Sonion elektrosztatikus drivereket? Planart? Bone conductor drivert? Vagy low-voltage elstat-DD hibridet? Piezo-t? Ok, az utóbbi kettő általában pocsék vagy középszerű cuccokban fordult elő.
Planar TWS-t senki nem gyárt, mert iszonyat energiaigényes ha jól is szól, az elektrosztatikus is éhesebb darab. A legtöbb klasszikus gyártó MicroDD-vel meg normál DD-vel dolgozik, esetleg armatúrákat használ, és apró finomításokkal szórakozik. Kísérletezni kockázatos, azt nem szeretik a részvényesek.
Persze nem azt állítom, hogy a DD-vel bármi baj lenne, sőt.
-
CRTs
aktív tag
"Nem gond, a valódi hifi cuccok körül kicsit kitisztul a zaj. Arra úgyis mindig meglesz a rétegigény, amit kiszolgálnak. "
Ez inkább úgy fog kinézni hogy ha valóban újít egy cég akkor hifi helyett Apple-t Qualcommot meg hasonlókat fogja környékezni hogy vegyék meg az egészet egyösszegben. Azok meg kihasználják ingyenreklámra amiből visszajön a vételár...És marad a status quo. Meg ilyenek:
[link]"In theory the test should be relatively simple
, but Qualcomm’s software doesn’t make it particularly easy to see when you’re streaming via aptX Lossless. The new codec is technically an extension of aptX Adaptive, the company’s preexisting codec that dynamically scales your audio’s bitrate depending on your environment. So when I connected the NuraTrue Pro earbuds to the Asus Zenfone 9, a Qualcomm tooltip popped up to note that I was connected via “Snapdragon Sound” and “aptX Adaptive” without specifically mentioning lossless.
But between Nura’s confirmation, me listening in an uncrowded location, and Qualcomm’s aptX site specifically mentioning that the device supports aptX Lossless,
I’m confident that I’m hearing lossless audio.
Neither Qualcomm’s software nor Android give you an easy way to toggle between different versions of aptX to do an AB test.
Instead, on Campbell’s suggestion, I took advantage of the NuraTrue Pro’s multipoint connectivity to directly compare listening via an aptX Lossless-compatible handset (the Asus Zenfone 9) with a regular aptX HD-compatible phone (the Honor 70). With this setup, I could have Apple Music streaming losslessly to both phones, and then have the NuraTrue Pro connected to each one in turn to see what, if any, difference in audio quality I could discern."
-
stellaz
veterán
Volt az imént szó a Sennheiser IE 300-ról, most a sennheiser hivatalos oldalán 40 ezer ingyen szállítással, 2 év garival a refurbished termék.
De elég sok akció van, bluetooth cuccok között is nagyon jelentős árengedmények vannak.
-
Janika(1982)
senior tag
-
laleeee
őstag
Persze, 20 forintért.
-
Janika(1982)
senior tag
-
Janika(1982)
senior tag
-
CRTs
aktív tag
Hogyha jobban párba lenne szedve a németeké meg közölnének plotokat erről akkor nem lenne kifogásolható hogy ugyanaz a driver. De amíg ilyenek mennek mint ez az rtings.com féle "Weighted Harmonic Distortion Scores and Tests" [link]
addig senki semmi jóra ne számítson párbaszedés plusz DD ügyben árcédulától függetlenül.
-
-NoVa-
veterán
A Mele féle 500-as sűrűségű papírszűrő az pont azt a régiót fogja meg, miközben az alját/tetejét nem változtatja, de nem rendelek még egyet, hogy kipróbáljam.
Pláne ha idővel már a 20$-os rétegben is voltak szebben visszafogott darabok. Csak a sub basszus és a 6KHz feletti régió teljesen egybevágó íve gyanús nekem a Sennheisernél. -
-NoVa-
veterán
Nem gond, a valódi hifi cuccok körül kicsit kitisztul a zaj. Arra úgyis mindig meglesz a rétegigény, amit kiszolgálnak. A TWS-ek között is rengeteg a szemét, meg akad pár egész jó, én a LinkBuds-ok mellett bármikor tudok érvelni sokat. Mászkálni, utazni elég jól szólnak, munkában, otthon hosszú távra már azért előveszek bármi vezetékest.
-
Tulku
veterán
-
laleeee
őstag
Szerintem a vezetékes budget-szegmens is sokat fejlődött, nőtt is rá a kereslet. Egy ilyen szintű single dd (főleg hogy 2x2 dd
, mint ez a Qkz Khan, két éve még 100 dollárba került -
vicze
félisten
-
CRTs
aktív tag
-
vicze
félisten
A jack eltűnésével és a TWS-ek árának 20-30$-ra való leszorulásával, egyszerűen eltűnt a vásárlóréteg. Egy kínai gyártónak a gyártás csak akkor éri meg ha nagy tömegben tud eladni, a nagy tömeg pedig teljesen eltűnt. Így marad 1-1 fehér holló, de már azok is nem az alsóra hanem inkább közép, felső kategóriát célozzák meg.
Valamilyen szempontból jó, mert lényegesen a minőség felé tolódott a piac, rossz mert az olcsó gyöngyszemek teljesen eltűntek.
-
laleeee
őstag
-
-NoVa-
veterán
-
CRTs
aktív tag
Iszonyat milyen jellegtelenségbe fulladt a "chi-fi".
-
vicze
félisten
-
Pocak89
senior tag
Rárepültem a QKZ HBB Khan-ra. 1 hét alatt megérkezett linsoultól ilyen gyorsan sem jött még meg semmi. Járatom aztán majd valamikor írok a hangról is, addig pár képet dobok, mert a csomagolás meg a körítés az nagyon jó.
Maga az IEM valamivel nagyobb mint az előző QKZ, de ezt HBB mondta is, hogy a 2 driver miatt. A cső elég vastag. Amin meglepődtem, hogy a gyári fül illeszték tök jónak tűnik. A kábelt inkább ki sem bontottam, úgyhogy a képen saját kábel van rajta.
Ez az érme meg azt hittem vmi gagyi műanyag lesz, vagy olyan mint ami régen volt érme csomagolású csoki
Aztán kézbe vettem mondom mi a bánatból van ez, olyan súlya van mint kb 4db 100 ft érmének.
-
-NoVa-
veterán
Nekem kicsit gyanús a sok egyezés egy régi Japán népszerű micro DD-vel. Némi csillapítással szerintem kb azonossá szűrhető a közepe, csak kipróbálni nem tudom, mert a Tenore-t a csajok lenyúlták pár éve.
Ha ugyanaz a driver, akkor ejnye az árképzés miatt a Sennheisernek, de legalább építési minőséget is tettek hozzá, a Tenore az pillekönnyű sérülékeny darab időzített bomba kábellel.
-
-NoVa-
veterán
-
Polllen
félisten
-
Janika(1982)
senior tag
Nem tűnik tákolásnak.

Ezt vettem,feljebb linkeltem is.:
[link]
Brutál jól szól,iPhone 14 Pro Max-al használom,jók az erősítői az iPhone-oknak,csak tudni kell beállítani.
Hangszínszabályzó kikapcsolva+Dolby Atmos kikapcsolva+Hangminőség Nagy felbontású veszteségmentes(Bármeik hálózaton)+Normalizálás is kikapcsolva.
Egészség alkalmazásban is lehet látni mire képes,hangerősségben is,nulla torzulással.
Szuper hangminőséget lehet kicsikarni.Ezzel nem védeni akarom a márkát,volt LG V30-am is-tudom hogy kell szólnia jól.
-
-NoVa-
veterán
-
Janika(1982)
senior tag
-
-NoVa-
veterán
Remek cucc, kiváló áron. Nagyon hamar kanyarodó hallójárattal szoktak csak rá panaszkodni, nekem kényelmes. Opciósan ha XIII / IV / XV kerület jó, ki tudod próbálni az én ER3XR-emet, ha csak ennyi kell a döntéshez.
Ugyanitt a baromi jó cserélhető kábeles earbudra is tudok mutatni példát, Asura 3.0fe szintet kb sikerül hozni a házitákolt cuccaimnak. -
stellaz
veterán
Szerintem nagyon kényelmes az etymotic, pár napig csikizte egy kicsit belül a fülemet az egyik oldalon, de amúgy nem tudom túl mélyre dugni, egy pontnál nem megy tovább. Talán még kényelmesebb is, mint a hagyományos iem kialakítás, mert csak egy könnyű, vékony cső az egész és kiesni sem akar soha. Az izolaciója pedig ezzel együtt nagyon jó. Az uszodai füldugók is ilyen mélyre mennek.
A feleségem mondjuk nem merte kipróbálni
-
Polllen
félisten
Etymotic akció az amazon.com-n.
Pl. Etymotic Research ER3SE - 70,42 USD + 13,92USD szállítás/vám. 2 hét alatt itt van és elméletileg az amazon intéz mindent, tehát nem lesz plusz költség.
Ha nem lenne parám, hogy egy sima iem-nél is mélyebben dugjak valamit a fülembe, simán venném.
Ugyanitt baromi jó és cserélhető kábeles earbud-t keresek...
-
Janika(1982)
senior tag
-
Janika(1982)
senior tag
-
-NoVa-
veterán
Az IE900-at nem tartják kiemelkedőnek, inkább az IE600-at emlegetik végre úgy, hogy a Sennheiser is megtanult végre rendes IEMet tervezni.
A 200-ról és 300-ról nem tudok semmit, úgyhogy kiváncsian várom mit szólsz hozzá.
-
Janika(1982)
senior tag
-
laleeee
őstag
Régesrég volt, de amióta eu-s áfa van, azóta nyomják a belga és luxemburgi átcímkézéseket, tarsa meg a Jóisten ezt a szokásukat 🙏
AliExpress Standard Shipping ugyanez, 150 € felett nem adja hozzá az áfát, csak hozza az Express One futár. Penon aszondja, ők fizetnek valami átalányt, úgyhogy az ő áraikban is benne van az áfa, de lehet hogy nekik is van eu-s raktáruk. -
stellaz
veterán
-
-NoVa-
veterán
-
laleeee
őstag
-
stellaz
veterán
-
laleeee
őstag
-
stellaz
veterán
Feltettem a kérdést az openai-nak (openai.com)

have I pay the vat if i order from linsoul to hungary?
No, Linsoul does not charge VAT for orders shipped to Hungary.
-
Tulku
veterán
-
antipityu
csendes tag
-
wjbhbdux
veterán
-
bovo
csendes tag
-
-NoVa-
veterán
-
wjbhbdux
veterán
-
wjbhbdux
veterán
Soundmagic update:
az ES18S-t ugye visszaküldtem, mert gyanús volt a nem érvényes genuine kód miatt, aztán vettem egy E50C-t, ezt szintén nem fogadta el. Megkerestem a forgalmazó muzixot hogy ez most mi, ők a gyártóhoz irányítottak, ahonnan azt a választ kaptam hogy a weboldalukkal van a baj, és a Muzix tényleg hivatalos forgalmazójuk és ezek eredetiek. -
gianni85
veterán
-
Tulku
veterán
A csavar az, hogy van egy Amszterdami raktáruk, ahol ha készleten van akkor azonnal tudják szállítani és dutifríí...na most ha nincs ők akkor is feltöltik (persze bunda van ebben is de nem a mi ügyünk) aztán ha onnan szállítanak akkor minden kezdődik előlről....
Ha abszolút nem tartják EU raktárban akkor lehet egyéb költség.... -
Pocak89
senior tag
-
gianni85
veterán
De abban igazad van, hogy nem szabad úgy EU-n kívül rendelni, hogy ha megszívod ne legyél képes a felmerülő költségeket kifizetni az átvételhez, mert írják is… ha nem veszed át, visszaküldésnél meg is semmisíthetik a csomagot, akkor totál bukó, vagy kevesebb pénzt kapsz vissza (restocking fee)
-
gianni85
veterán
Ez is ilyen, csak nem hárítják tovább a vásárló felé. Így is promótálják, incl. tax meg tax & duty paid… nyilván van benne valami csavar, de eddig 6-ból 6-szor minden rendben ment nálam, és mindenki másnak is folyamatosan ugyanez a tapasztalata, így nem beszélhetünk véletlen szerencséről, hogy átcsúsznak a vámon.
laleee: és akkor 270$ felett rendeltél?
-
stk049
csendes tag
Sziasztok!
A Xiaomi piston basic és a Xiaomi basic az ugyan az? Piston basic-et rendeltem de a dobozon csak basic van. Ha különböző, akkor van érdembeli különbség? -
laleeee
őstag
-
kemcso
Ármester
-
gianni85
veterán
Én írnék nekik… az a gond, hogy 270$ fölött ingyen premium shipping van, ami DHL vagy Fedex és ott már lesz ÁFA. A standard YunExpress shipping-nél valahogy megoldják okosban. Próbaképp elvittem már rendelést a legvégéig és automatikusan csak premium shipping opció volt választható 270$ felett. Ha ettől függetlenül lehet kérni tőlük standard szállítást, akkor nem lehet gond.
-
antipityu
csendes tag
Sziasztok!
Új vagyok ebben a topicban de gondoltam, hogy Linsoul-os nagyobb értékű rendeléssel kapcsolatban itt már lehet tapasztalata valakinek.
Kisebb értékben (40$) már rendeltem tőlük egyszer az 10 nap alatt itt volt semmi ÁFA pedig úgy tudom már ez is + 27 % ÁFA köteles lenne.
Igaz csak egy DDHifi XLR-4,4 átlakító volt ami elég kis méretű csomag.
Szóval ha nagyobb értékű és csomagméretű (konkrétan SMSL SU-9 PRO ról lenne szó, 500 $) rendeléssel kapcsolatban van valakinek tapasztalata javaslata akkor megköszönném azokat.Köszi előre is!
-
gianni85
veterán
-
s4tch
veterán
-
-NoVa-
veterán
-
bovo
csendes tag
Én még novemberben rendeltem E80-at,pirosat tőlük.
Most ellenőriztem a kódot és hát elég macerás mert kínaiul írja az eredményt de az én fülesem száma sem létezik a adatbázisban.
Fura volt mert fakóbb volt mint előző és már most elég könnyen megsérült a kábele pedig az előző kibírt öt évet.Azt hittem valami elöregedett példányt küldtek.
Írtam nekik,kíváncsi leszek milyen lesz a reakció. -
F_Zolee
nagyúr
Itteni ajánlásra ma megérkezett a VE Monk earbud. Beváltotta a hozzá fűzött reményeket. Szakavatatlan tesztelés után megállapítom, hogy hozza a szintet ami minimálisan kell. Nincs dobozhang, mély is akad és tisztán-erősen szól.
Talán közép hangokat többet is átad, mint a Superlux fejesemnél tapasztaltam egy szám alatt. Külön öröm, hogy becsült 13-a helyett már itt van. -
Tulku
veterán
-
wjbhbdux
veterán
Az ajánlott occó Soundmagic es18 s változata is kifutóban van, és vigyázzatok ezzel a narancs kábelessel. Emagon hamisítványt adtak, hiába a hivatalos forgalmazó muzix.hutól volt elvileg.
-
CRTs
aktív tag
-
CRTs
aktív tag
Én esetleg olyan DD-t vennék aminek nincs meg ez:
"20hz felé emelkedő második harmonikus lesz "
mert még a sennheiser ie900-nak is ilyen van.
-
-NoVa-
veterán
Kicsit pontosítanék. Az ER3 és 4 széria között a 0.1dB vállalt channel matching és 25 Ohm az eltérés, meg a minőségibb kábel. Egy szerencsésen kiválasztott ER3 (a többség ott is azonosan szól azért mindkét oldalon a teljes tartományában, csak nem ellenőrzik és szórják ki a kevésbé sikerülteket a sorról) 25 Ohm impedance adapterre dugva pontosan az ER4 tonalitását és technikáját tudja.
Azt már írtam korábban is, hogy akad jobb szóló DD, ami az Ety-t minden irányból felülmúlja, de árban is. Ellenben méretben, izolációban és kényelemben is jogos a szóló armatúrás mélyre menő formátum, a kompromisszumaival együtt is lehet imádni.
-
CRTs
aktív tag
http://www.gedlee.com/Papers/headphone_report.pdf
Nemrég olvastam ezt, meglepetés volt látni hogy készült ilyen kutatás ami gyakorlatilag 1BA vs. multi BA hasonlításra volt kihegyezve. A szerző eléggé elismert kutató és hangfalépítő, és ami kutatást bemutatnak az szakmailag elfogadott. Eléggé tetszett neki az Ultimate Ears Super-Fi 4.
-
CRTs
aktív tag
Szvsz még messze vagyunk tőle hogy minden ki lenne próbálva amit 1BA-kkal tenni lehet és az etymotic kicsit a saját sikere áldozata. Ígyhát én csak bátorítanám a próbálkozókat.

Torzítás meg túl sokféle van hogy ezt egyöntetűen ki lehetne jelenteni. Pl. IMD, amit hangfalakban minél meredekebb váltással szokás javítani, de IEM-ekben nincs ahhoz fogható váltás. Sőt váltás is csak azóta van hogy lettek nem mikrofonikus kerámia kondenzátorok (vagy épp kevésbé az). És pl. ha le van zárva a port akkor érdemes megnézni hogy 20hz felé emelkedő második harmonikus lesz akkor az szaturációt jelent, amit 33AJ-vel gondolom túlméretezéssel orvosolsz.
-
Tulku
veterán
Már írtam neked....egy armatúrától ne várj csodát...lehet kellemesre hangolni, vagy mélyhiányos, vagy középhiányos lesz, illetve a torzítás hagy némi kívánnivalót mivel az aramtúrák torzítása nagy, ezt kompenzálják több rmatúra párhuzamos kapcsolásával és damperekkel.
Nálam G3-ban van 2354 de reverse bekötéssel megtámogatva egy 33AJ-vel (de szigorúan lezárt portokkal, mert sokkal jobb így a hangkép gyorsabb a basszus). -
CRTs
aktív tag
Nyomoztam volna mi lehet az oka hogy se forgalmazónál nincs ER3xr, se európában ahol arcpirítóan drágább mint USA-ban, holott, a 3xr és a 4xr különbsége az volna hogy az előbbi kínában készül kevésbé tág frekvencia tartományú a stereo match, szóval elvileg többnek kéne lennie meg szerintem ez ennyiért még mindig niche kategóriás hogy elfogyjon. Nos ez a forgalmazónál nem derült ki hogy miért nincs, ahogy az se hogy miért vennék helyette bluetooth donglest vagy 4xr-t
...
Hát szerintem azért nincs mert valami kína USA marakodás lehet. Szerintem most épp lenne jó alkalom ha valaki ráadná a fejét hogy Sonion 2354-ből vagy port-os Bellsing -ből épít valami portékát, szerintem a Fiio FA1 jó alap (ugyancsak nincs). Van ötletem érdekesebb stereo match-re mint az Ety féle (igazából nem is egy ötletem van). -
CRTs
aktív tag
A Comply attól szakad hogy száraz. Ha vizezed akkor csak a tartását veszti el de nem szakad, viszont fel fog puffadni és nem fog zárni csak ha egy számmal nagyobb és tömködöd (elvileg). Én most kevéske kókuszolajat használok meg a normális méretet. Szerintem ki van találva hogy főleg frissen jó meg elveszti azt a bevonatát amit pótolni kéne.
-
djsunstealer
aktív tag
Sziasztok!
Sennheiser MX 170 vezetékes fülhallgatóm volt, az erőteljes basszus-vezérlés volt az erőssége, imádtam. Összehasonlítva a többi hasonló vezetékes no-name tök halk volt és gyengusz.
Vennék még egyet, de már sehol nem kapható (pedig nem volt drága), valaki tudna segíteni esetleg, lehet elkerülte a figyelmemet, vagy vmi külföldi piactéren.
Legközelebb levágom a jacket és forrasztok, bár nem vagyok nagy guru benne (de vannak jó tutorialok a youtube-on)
-
-NoVa-
veterán
VE preview post. Lassan publikusan listázva lesznek a boltjukban:
VE SIE:
Riasztóan nem vonzó blingbling külső, csodás hang. Alu dómos Beyer-Tesla erősségű mágneses DD. Ennek megfelelően óriási dinamikatartománya van, hangolásra valahol az Oxygen környéke pár Periodic BE jellegzetességgel keverve.
Eléggé első benyomások, járatom még, de nem "szokásos" technikában korlátozott 99$-os hangzást hallok. Ha hosszabb távon sem jövök rá, hol ver át, akkor ez nagyon jó füles. Első mérésre az Oxygennél laposabb alul, hasonló fent, kicsit több magassal, mégis teltebb hangú. Persze ez az illeszkedésen múlik, a test kb olyan forma, mint a 64Audio univerzális fülesek.Zen 3:
MX500 gunmetal shell, vastag könnyű duplafonott kábel, 300 Ohm. A Monk Pro óriási terét, a Zen Lite Vita nyugodt telt hangját és az Asura 3.0fe részletességét egyesíti, és kicsit mindegyiknél jobban csinálja. Nagy elvárásokkal álltam neki, a 300$-os árcédula earbudtól csillagászati, nem okozott csalódást.

-
-NoVa-
veterán
-
attiati
veterán
-
HollyBoni
veterán
Szivacs/hab illesztékre van valami bevált típus ami nem annyira sérülékeny? Vettem Comply-t, de már pár nap után lett rajta szakadás. Gondoltam én vagyok béna, ezért utána mindig külön tokba/tartóba raktam a fülest, de így is kiszakadt... Amit régen vettem sosem szakadt ki, de már nem emlékszem honnan volt.
-
attiati
veterán
-
attiati
veterán
Megérkezett a KZ-EDA Balanced, sikerült 13 USD-ért elcsípni.
Nem az a bass heavy, de bejön a hangzása.Nagyobb (vagy kisebb?) gumiharang növeli a basszus élményt?
-
-NoVa-
veterán
Buszos sightseeing szövegelős, arra a még bármilyen hangot kiadni képes selejt a legjobb, mert olcsó. Viszont gondban leszel,ha megkedveled a hangját, mert nincs két egyforma! :)
Pro tip, a Delta Airlines is hasonló hangú izéket ad.
-
laleeee
őstag
-
pulutodurumo
őstag
-
Tulku
veterán
-
-NoVa-
veterán
-
Tulku
veterán
-
laleeee
őstag
-
Tulku
veterán
Azért a 21. században elég bizarr egy micro antenna csatlakozó ilyedtén levétele...
Ami számomra nem érthető: ha van egy bevált és füleseknél kiválóan alkalmazható csatlakozási forma, akkor miért erőltetik mégis ezt a módot.
Ráadásul a 2 pines csatlakozásnál egy kb 5-7 mm-es szakaszon van kiváló kontakt, míg mmcx-nél egy tű érintkezik egyszétnyíló érzékeny dologgal ami el is foroghat használat közben (le és felvételkor).
Nehéz kérdések, de a szabványosítás sehol nem sikerül, lásd usb, micro usb csatlakozók...
Annak viszont örülök, hogy egyre többen tesznek 4,4 -es csatlkozót a kimenetre....AK igazán végiggondolhatná ezt a 2,5-es dolgot, sajnos ott is találkoztam nem egy esetben kontakt hibával... -
Hestia
tag
Fülhallgatóimnál pl.: a Sony, Beyerdynamic MMCX csatlakozót használ. A 4.4-es kábeleket rádugtam a fülesekre, levenni v. cserélgetni eszembe sem jutott.
A Xelento 2-höz már gyári tartozék a 4.4, ennek a csatlakozóin - állítása szerint - kissé "javított" a gyártó. Az illesztés itt is szoros, izgalmas volt összedugni. Azt meg sem próbáltam, hogy másik kábellel emiatt megmaradt-e a kompatibilitás.
Mivel nem cserélgetem, még csak nem is forgatom a zsinórt, eddig egyik sem lazult ki. Ha mégis le kellene választani, MMCX Assist Tool használnék. - ha lenne
-
bovo
csendes tag
Akkor még örülhetek ha két évet kibír az MMCX miatt a füles.
A legtöbb Ibasso ,Fiio pedig ezt használja.
Most már biztos hogy nem kockáztatok és hagyom az eredeti 3.5-ös kábelt,az rendesen illeszkedik,nem fogok kábelt cserélgetni még ha a szimmetrikus kicsit jobban is szól.
Kösz a válaszokat. -
gianni85
veterán
Az első nagyobb értékű mmcx bukta után meggondolja az ember, hogy vesződjön-e ezzel a formátummal… Részemről már kuka, főleg ha az ember sűrűn cserélgeti a kábeleket.
-
Tulku
veterán
Darvinya fórumtárs szokott ilyet intézni, bevallom őszintén én nem foglalkozom vele...
Ha kontaktos nagy valószínűséggel a füles aljzat része van kilazulva....erről írtam, ez már beavatkozást igényel... -
Greg204538
tag
Fiio fh7-hez rendeltem forzát, mert meguntam a vackokkal kísérletezést, és számomra megfelelő is a hangja (ennyiért legyen is). De persze az egyik oldala kontaktos. Ezen nem tudnál segíteni? Hova rakjak, milyen gyűrűt? Ha valaki ügyesen ráforrasztaná, az sem lenne ellenemre, tudsz ajálani valakit, aki jól meghenkeli? Egyáltalán valakit, aki ránéz, hogy mi a hiba...
Új hozzászólás Aktív témák
-
90300 - 90201
95968 - 94001 94000 - 92001 92000 - 91901 91900 - 91801 91800 - 91701 91700 - 91601 91600 - 91501 91500 - 91401 91400 - 91301 91300 - 91201 91200 - 91101 91100 - 91001 91000 - 90901 90900 - 90801 90800 - 90701 90700 - 90601 90600 - 90501 90500 - 90401 90400 - 90301 90300 - 90201 90200 - 90101 90100 - 90001 90000 - 89901 89900 - 89801 89800 - 89701 89700 - 89601 89600 - 89501 89500 - 89401 89400 - 89301 89300 - 89201 89200 - 89101 89100 - 89001 89000 - 88901 88900 - 88801 88800 - 88701 88700 - 88601 88600 - 88501 88500 - 88401 88400 - 88301 88300 - 88201 88200 - 88101 88100 - 88001 88000 - 86001 86000 - 84001 84000 - 82001 82000 - 80001 80000 - 78001 78000 - 76001 76000 - 74001 74000 - 72001 72000 - 70001 70000 - 68001 68000 - 66001 66000 - 64001 64000 - 62001 62000 - 60001 60000 - 58001 58000 - 56001 56000 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Multimédia, életmód, 3D nyomtatás
- Vezetékes FÜLhallgatók
- (kiemelt téma)
● olvasd el a topic összefoglalót!

A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Diablo IV
- Mesterséges intelligencia topik
- Autós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Witcher topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Új, Gamer félgép - GIGABYTE B650 EAGLE AX + Ryzen 7 7800X3D + Corsair 2x16GB DDR5 6200MHz
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G5 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E780 - i7-640M I 8GB I 160GB I Nvidia I 15,6" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2540P - i7-640LM I 4GB I 160GB I DVDRW I 12,1" WXGA I Cam I Garancia!
- Bomba Ár! HP 14-ck0xxx - i5-7GEN I 4GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Asrock Fatality Z170 Gaming K4 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- szinteÚJ Dell Pro 14 Ultra 7 255U 32GB DDR5 1TB AI PC FHD+ 1 év garancia
- Apple MacBook Air 15" m4 16gb Gyári garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4653
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

).

Aztán kézbe vettem mondom mi a bánatból van ez, olyan súlya van mint kb 4db 100 ft érmének.