- Fórumok
- Multimédia, életmód, 3D nyomtatás
- Vezetékes FÜLhallgatók
- (kiemelt téma)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
-
56900 - 56801
95968 - 94001 94000 - 92001 92000 - 90001 90000 - 88001 88000 - 86001 86000 - 84001 84000 - 82001 82000 - 80001 80000 - 78001 78000 - 76001 76000 - 74001 74000 - 72001 72000 - 70001 70000 - 68001 68000 - 66001 66000 - 64001 64000 - 62001 62000 - 60001 60000 - 58001 58000 - 57901 57900 - 57801 57800 - 57701 57700 - 57601 57600 - 57501 57500 - 57401 57400 - 57301 57300 - 57201 57200 - 57101 57100 - 57001 57000 - 56901 56900 - 56801 56800 - 56701 56700 - 56601 56600 - 56501 56500 - 56401 56400 - 56301 56300 - 56201 56200 - 56101 56100 - 56001 56000 - 55901 55900 - 55801 55800 - 55701 55700 - 55601 55600 - 55501 55500 - 55401 55400 - 55301 55300 - 55201 55200 - 55101 55100 - 55001 55000 - 54901 54900 - 54801 54800 - 54701 54700 - 54601 54600 - 54501 54500 - 54401 54400 - 54301 54300 - 54201 54200 - 54101 54100 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2024-07-31 12:55 Téma összefoglaló

Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pete_21
addikt
Gearbest-en, ha kiválasztom, hogy EU, akkor már 20,5 USD, az a legdrágább.

Ezek szerint a garival nem feltétlen éri meg foglalkozni, így nyugodtan rendeljem a legolcsóbb helyről, a banggoodról?
Köszi a választ! -
K1LLMy53Lf
őstag
$18-ért még mindig a legdrágább onnan

gari: őszintén szólva sosem foglalkoztam vele ekkora összegnél... elvileg visszapostázod és postafodrultával kapsz újat, de nincs vele tapasztalatom. De ha figyelembe veszed, hogy a visszaküldés 1-1,5k legalább, akkor nem biztos, hogy érdemes vele foglalkozni egy 4k-s füles esetén
Én azon a véleményen vagyok, hogyha véletlenül tönkremenne rendelek egy másikat
És még a 2 árával is a mo-i ár alatt vagyok 
De majd, akinek van ezzel kapcsolatban tapasztalata elárulja pontosan hogy is megy ez
pulutodurumo: Piston 3hoz (esetleg Piston2-höz) tudod viszonyítani, hogy milyen?
-
arnd
senior tag
-
darvinya
titán
-
pete_21
addikt
Köszönöm, akkor ezzel nem lesz gond.

Már csak az a kérdés, hogy melyik oldalról rendeljem. Főleg a gari miatt érdekelne, nem tudom ezeknél hogy működik, ha valami gond lenne. -
7Sony7
addikt
Lassan magam sem tudom... Lehet veszek egyet, annyira nem nagy összeg.
Darvinya: Nem hiszem, hogy roncsolás nélkül szét tudnám szedni.
A Sony az mdr-w08, de ennek tényleg elég fátyolis a hangja, viszont a Thomson típusát nem tudom, egy mp3 lejátszóhoz volt, fülre akaszthatós. Enya, Pink flolyd szépen szólt vele. -
pulutodurumo
őstag
-
darvinya
titán
Nekem már úton van kiváncsi vagyok rá.
(#56892) arnd

-
arnd
senior tag
-
pulutodurumo
őstag
Kis KZ ATE vélemény:
Bővebb lére eresztett, első benyomások alapján készült írásom. Most pedig a többi tapasztalat kb. egy hónap használat után. Rögtön az elején jegyezném meg, tíz dollárért kapható nagyjából. Ehhez tessék viszonyítani.
A hangja kellemes meglepetés. Szokatlanul jó a tere, és eléggé kiegyensúlyozott a hangképe. Kis illesztékkel viszont, tövig betolva jön a brummogás. Valószínűleg ilyenkor nem "szelel" az apró nyílás a vetőcső tövénél. Én közepessel használom.
Ami nem stimmel: a mély hangok kissé lágyak. Nem bántó, de lehetnének feszesebbek. Viszont nincsenek túlzottan előtérbe helyezve. A magasak idővel megerősödtek, de még mindig kissé levegősek, pontatlanok. A mosott erős kifejezés lenne szerintem. A közepe viszont jól el van találva.
Leginkább a rock különféle irányzatait hallgatom vele. Ezekkel a zenékkel szerintem jól teljesít. Még egy fontos részlet! Valószínűleg csak én vagyok tapasztalatlan, de a különböző tipek sokkal jobban befolyásolják a hangzást mint eddig bármelyik fülhallgatómnál. Sony hybrid tulajok előnyben
Mindent összevetve (hang, külső, anyaghasználat) ismét megvenném. -
pete_21
addikt
Köszönöm a választ!
Most a geekbuying-on akció van, csak 18 USD-be kerül. Így már nem is ez a legdrágább a 3 közül.
A banggood a legolcsóbb, ha jól látom.
Jókat linkeltem, ugye? Ezek közül melyiket ajánlanád?
Illetve ha gond van vele, a gariztatás hogyan működik?MOD: Sansa Clip-pel kompatibilis, ugye?

Köszi a segítséget! -
darvinya
titán
-
Tulku
veterán
Nincs valakinek véletlenül 3,5-es impedancia adaptere ...100 ohmos?
-
arnd
senior tag
Kb. 30R a füles, a vezeték meg 0,2 maximum ha nagyon vékony és hosszú legyen 0,5 de ez nem valószínű.
Na ezt lecserélem egy 0,05R-ra... nem fog tőle túlterhelődni a füles...
Persze, hogy az ideális vezeték 0R.
A sok, egymástól elszigetelt, ezüstözött elemi szálas vezeték, magas hangilag jobb paraméterű lehet (kellene lennie) mint egy sima szigeteletlen elemi szálas. Illetve a vezeték kötegek egymáshoz mért kapacitása is zavaró.
De ekkora impedancián és ilyen kis teljesítménynél (kb. 20mW) nem szólnak bele annyira a hangképbe, mint egy HiFinél aminél sok méter kábelről, és több száz W-ról van szó.
Szóval én inkább strapabíró vagy tetszetős vezetéket választanék.
De természetesen a hit az nagyon fontos, mindenkinek kell valami amiben hisz, de én speciel maradok a rönyó jelnél
Úgy is az mozgatja a világot. -
kemcso
Ármester
-
bucsher
őstag
-
arnd
senior tag
Kb 1$ egy ilyen kis átalakító, a felvevőgomb működni fog a többi meg nem.
Én próbáltam többféle gomb progival de nem sikerült a szifonos FÜLesemet működésre bírni. Mármint gombilag. -
darvinya
titán
-
kemcso
Ármester
-
7Sony7
addikt
Megtettem, de csak elbizonytalanított. Nem szeretem sem a sok mélyet, sem a túl sok, fémes magasat. Olvastam róla ilyet-is olyat is. Csak azt nem tudom mihez képest. Azért írtam példának a Thomsont, mert annak tetszik a hangja. (Csak mindig megtörik a jack-nál, már kezd eléggé rövid lenni)
-
alvarezlopez
tag
Köszi a tippet, ezzel tényleg jobban járok. Viszont még egy kérdésem van. Mi a különbség a reddot, és a youth között? A második butított verzió?
-
K1LLMy53Lf
őstag
árban stimmelhet, de én inkább gearbest/geekbuying/banggood-ról rendelnék

-
alvarezlopez
tag
Sziasztok! A fórumot olvasgatva megpróbálnék egy Piston 3 -at. Világéletemben Sony füleseket használtam, mindig maximálisan megvoltam velük elégedve, de sajnos betegeskedik a mostani és úgy döntöttem ideje megpróbálnom valami újat.
Ezzel kapcsolatban a kérdésem a következő! Ebayről rendelnék, kérdés az, hogyha kínából jön free shippinggel 5300 HUFért akkor az eredetit kapom majd? Csak mert olvastam, hogy előfordul a hamisítása. -
darvinya
titán
Elolvastad az Téma összefoglalót?
Leírásod alapján OPO fw-ből kimaradt a vezérlés.
Ezt ERobot app-al tudnád orvosolni. -
vicze
félisten
Ez egyáltalán nem "utálat" kérdése. Van nekem is vagy 4 Sennheiser fejes, supportjukkal kifejezetten elégedett vagyok. Bár a füleseiket sose szerettem, mert borzalmas számomra a hangolásuk, de ha belegondolsz, hogy egy P2 fele/harmad áron tudja ugyan azt mint amit épp használsz, akkor bizony ugyanabba a kategóriába sorolódik, mint a Beats, ami szintén nem egy rossz füles általában anyagminőségben még kiemelkedő is, de azt az árat egyszerűen nem éri meg. Ebben ki is merül az ellenszenv.
-
RetepNyaraB
nagyúr
-
kemcso
Ármester
Milyen android és mi a gond?

-
RetepNyaraB
nagyúr
Hali!
Egy alma kiosztású headsetes füles vezetékét át lehet androidra varázsolni? Pénz kifizetésétől sem riadok vissza...

-
Tulku
veterán
Én csak annyit tennék hozzá - senkivel nem vitatkozva, netán megsértve - hogy bátran találkozom vállalkozó szellemű emberkékkel, át is teszem a gyárit majd vissza, és ígérem senki nem fogja azt mondani hogy nincs különbség...
De ez egy lineáris felépítmény...én nem azt mondtam hogy 500 forintos wqaklrp fülesen (ami nem is cserélhető, de tételezzük fel) is ilyen markáns különbségeket tapasztalunk, de ahogy a lánc elemei egyre "drágulnak", inkább mondjuk azt hallhatóan javulnak...az összeköttetés minőségén is hallható, ha más kábelt teszünk be...
Ezzel a polémiát befejeztem, mindenki véleményét respektálom, tiszteletben tartom, ha privátban vki megkeres, be tudom mutatni miről beszélek...
-
zack
nagyúr
-
darvinya
titán
És a fizika határoz meg mindent.
3x vastagabb nem jelenti a vezető keresztmetszete is nagyobb.
Én nem csak az erősségről írtam.
Mélyebb hangokhoz több áram kell, magasabbhoz nagyobb feszültség.
Minnél kisebb a hangkeltő, annál kisebb mértékű változás más hangképet eredményez.
Viszont hangkeltő élettartamát csökkenti, mert:
1. hangkeltő tekercsére nagyobb áramot/feszültséget lehet átadni
2. lengő/rezgő alkatrész jobban kimozdulhatEgy minőségi réz egyenértékű az ezüsttel, mert kettő között alig 0.1% különbség van.
Fülhallgató zsinórba nem raknak arany-ezüst-stb. ötvözetet, mert sz…rrá törne.3x vastagabb zsinórnak az burkoló anyaga is számít tartóság szempontból.
pl:
-gumi öregszik, emiatt törik, szakad
-szövet bevonatú gumi, ugyanolyan, mint a gumi
-lágy műanyag nem öregszik, viszont X vastagság méret alatt merevebb, mint a gumi
-lágy műanyag tartószálakkal, X méret alatt nincs
-valódi szövetbe ágyazott, nem törik, nem öregszik(szövet minőségétől függ),viszont hosszanti csavarást nem bírja, és már sehol nem kapható -
Pöttön
őstag
Alapvetően én is azért akartam Sennheisert, mert anno volt egy CX300-asom amit nagyon szerettem.
De láttam hogy itt a forumon, meg máshol is nagyon dicsérik a Piston 3-ast, és az ára is nagyon jó, főleg ahoz képest hogy alapvetően a Sennheiser CX 5.00-val szemezgettem előtte. Így teszek vele egy próbát, aztán majd kiderül. Ma hozza meg a futár.
-
kemcso
Ármester
Ez nem utálat, egyszerűen ár/értékben vacakok, amit használsz az kb a 3e Ft-os hangkategóriában játszik. Sokkal jobban járnál egy Soundmagic E10-el, többen cserélték arra és eddig mindenki meg volt elégedve. De persze a döntés a tiéd

(#56867) Tulku nem, ez nem ugyanaz, ne szalmabábosítsd az eszmecserét
.
Itt egy kábelről beszélünk, nem azt mondom, hogy minimális változás nem lehet (ami mérhető, de nekem az 5% is sok), de amekkora amit írsz az nekem erősen a placebo-hatásnak tűnik. Amivel nincs baj, ha tudod, hogy az, csak nem kell nagyobb jelentőséget tulajdonítani neki mint amekkora. -
Tulku
veterán
Nem igazán értelek...ennek az analógiának mentén DAP és DAp, sőt füles és füles között sincs különbség, hiszen mindegyikben vmilyen dac+amp van, és akármilyen kábellel összeköthetem készüléken belül és kívül a zajkeltőket, a hangkép abszolúte nem változik...
Mondjuk ezen analógia mentén kondenzátorok is csak töltés felvételében különböznek, DAP-ok max hangerőben...persze ez messzire mutat...
Nyilván egy hangkép szubjektív megítélés, de szerinted annyi hülye van a földön aki hallja a különbséget x és y rendszer között, amelyek hasonló vagy olyan elemekből állnak, de más karakterisztikájú vezetőkkel, elemekkel építettek...ez elég erősen hajaz számomra a Huxley-i szép új világ elméletre...de nem vitatkozom...
Darvinya: ezek a fizikális részletek, bár ebben is erősen vezet az utángyártott, hiszen ezüst és 3x vastagabb anyagból van, de szerintem nem feltétlenül ez alapján alkot más hangképet...nem hangosabb, erősebb...más...hallhatóan más.
-
törölt tag
-
Dzsuri89
őstag
Tudom itt mindenki utálja a Sennheiser füleseket, de remélem, hogy van pár ember közületek akiknek van tapasztalatuk az alábbi fülesekkel.
Sennheiser CX 300-II Precision (Ezt használom most)
Sennheiser CX 3.00
Sennheiser CX 5.00Mint írtam, hogy a CX 300-II Precision fülest használom, amivel nagyon meg vagyok elégedve. Másik két füles újabb szériából származnak, de még nem volt szerencsém meghallgatni őket. Valakinek van tapasztalata velük? Ugyan olyan basszussal teliek? Olvastam róluk tesztet csak sehol nem találtam pont ilyen összehasonlítást. :-\
Szóval megéri lecserélni rá? (Pénz nem érdekel, mert úgy is áron alul jutok hozzájuk...)
-
darvinya
titán
Nem akartam bele vauzni.
De kábel minőségen nem igazán tud javítani hangképen.
Amit tud az is max. 5%, de a sima sárga réz és ezüst közötti viszonyról van szó.(mindig ötvözetekről van szó)
Ami talán javíthat, az a kábel keresztmetszete, mert ha gyári vékonyabb amit hangkeltő átlagában megkövetelne.
Akkor jelentkezik hangkép javulás, de viszont hangkeltő élettartamát csökkenti.
Mert nagyobb teljesítménnyel is meghajtható és a kábelen át tud menni, ami tekercs/lengő/rezgő alkatrész bánja. -
kemcso
Ármester
-
Tulku
veterán
-
kemcso
Ármester
-
Tulku
veterán
Hangszóró vezeték kérdéskörhöz...
Beszereztem egy fülest, amihez a saját kábelén kívül egy 100 dolláros Effect kábel is járt. "Cégnév" mindenhol rajta van (dugó, elosztó, füles csatlakozó) tehát nem egy kókány otthoni buhera kinézetű, az illesztéseken nagyítóval sem találok semmi kivetni valót (ellenben a gyári Westone kábel jack végénél a kábel felőli részen sorjás
)
Anyaga sprőd, elszakíthatatlan, tökéletes választás gengszter filmekhez zsinóros kivégzési jelenetekhez.
Jack dugója L alakú és olyan hosszú hogy majdnem átéri az AK tetejét. illetve szétcsavarozható, szerelhető.hangja nagyságrendekkel jobb mint a gyári, ezt persze bizonyítani csak úgy tudom, ha egy gyári vezetékkel rendelkező W4 vagy W40 tulaj veszi a fáradtságot és kipróbálja paralel módon mindkettőt ugyan arról a forrásról...
Miben más?
Minden hangszer nagyobb, minden hangjegy, karakter jobban érvényesül, egységesebb, jobb hangkép...Az általam leírtak a saját véleményemet tükrözik...
-
kemcso
Ármester
-
K1LLMy53Lf
őstag
amennyire én figyelemmel követem az ajánlásokat/hsz-eket ebben a topikban, szvsz jobban jársz, ha valami mást veszel rajta MM-ben (akár később levásárolható ajándékkártyát stb) és máshonnan szerzed be az utódot.
De lehetséges, hogy tévedek és van relatív jó vétel abban az ársávban MM.ben is
-
shiftac
aktív tag
-
K1LLMy53Lf
őstag
ha mo-ról szeretnél P3at venni, akkor xiamishop.hu vagy edigtal, de mind2 helyen kb 2x annyiba kerül, mint kintről véve. Persze így gyorsabb és van rá gari.
kintről gearbest-en a legolcsóbb jelenleg (habár, ha zack-et kérdezed ő nem biztos, hogy ajánlaná
), aztán banggood, illetve geekbuying (nekem innen jött mind2 db, de nagyon drága relativ a másik 2höz képest)7Sony7:
ha megtennéd, hogy rákeresel a topikon belül, nem kellene kérdezned

-
7Sony7
addikt
Srácok, ha valaki már hallgatta mindkettőt: Piston 3 és Piston 3 Youth Között hogyan lehetne leírni a különbséget?
(Nincsenek extra igényeim, de azért olyat keresnék, ami eléri legalább az alap Sony, Thomson szintet.) -
pete_21
addikt
-
kemcso
Ármester
-
Matisz77
aktív tag
-
pete_21
addikt
Sziasztok!
Szeretnék fülhallgatót venni, lehetőleg minél olcsóbban. Elolvastam az összefoglalót, a 0-5k-s kategóriában nézelődtem, de egyedül a JVC HA-FX101-t találtam meg. A többit állítólag már nem forgalmazzák. (A Pistont meg lehet rendelni a Xiaomi oldaláról, de néhány ezressel drágább, mint a JVC, így ezt kilőttem.)
Mindenképp IEM-et szeretnék. Volt egy Sennheiser CX300-am, nagyon szerettem, tényleg jó kis fülhallgató volt, de a kábele megtört, így le kellett cserélnem. Most egy Maxwell Metallics van, ami visszalépés a CX300 után. Mind hangminőségben, mind zajszűrésben. De a főgond az, hogy már ez is kezdi megadni magát, nagyon a végét járja.
Tudtok még alternatívát a JVC-n kívül? Jó lenne, ha tartós lenne, pár évet bírjon ki a fülhallgató. ((Az sem baj, ha nem olyan jó minőségű, a Maxwell-hez is hozzászoktam már.
Persze ha jobb a minősége, annak még jobban örülök.))
Mit ajánlanátok nekem?
Köszönöm a segítséget! -
zack
nagyúr
Szifonok jók. 4S is. 6+ meg még jobb. Szeretni fogja a GR07. Én is balanced dynamic fülessel hallgattam az iPhone-t, nem lesz annyira dinamikus, és nem lesz akkora tere mint egy DAP-nak, de részletességben nem lesz hiány.

Amit én használok, az a GR07-hez volt (foam). -
darvinya
titán
Kösz, rég nem néztem mi van Xposed -ben.
-
balazs1022
őstag
-
MasterMind
tag
Tudsz esetleg konkrét terméket javasolni, ami Neked bevált? Ha jól láttam Te használsz szivacsot, én még soha nem próbáltam olyat, erről is érdekelne egy pici ízelítő
Nálam elsősorban goa/psy/progi megy.
+1 kérdés: Pár hónapig egy szifon4S-ről lesz hajtva, aztán a tervek szerint egy 6+-ról. Ez kevés lesz neki? -
zack
nagyúr
Tapasztalataim szerint széles, és rövid vetőcsöves harang kell a GR07-hez. Ha szűk vetőcsöveset raksz rá, vékonyodni fog a hangkép.
A vám érdekes...Nekem a 110 dolláros IHIFI 770C-nél cakk-pakk +7k volt a vám. Tehát megállt volna 28k-ból, de így 35k lett.
Legrosszabb esetben hasonló árkategóriával számolhatsz, illetve mivel az összeg magasabb, ennél kicsit magasabb vám költséggel. -
BigBlackDog
veterán
Szerintem semmi probléma nincs a vámon, ez a megszokott elvi folyamat már régóta. De gyakorlatban ne izgulj!

-
MasterMind
tag
-
darvinya
titán
-
törölt tag
-
darvinya
titán
Válaszom egyértelmű.
Ha van Xposed modul, akkor tudod használni.
Melyik Xposed modul, mert még ilyenről nem hallottam. -
balazs1022
őstag
Ugy ertettem a hangero gombok mukodeset a sony mh1-nel, hogy jelet azt leadja, de viszont nem csinal semmit. Mert ilyenkor hozza lehetne rendelni funkciokat. Pl a telefon szervizmenujeben ott van olyan h hardveres gombok tesztelese. Vagy nekem xposed van a telefonon es ha a fulesen megnyomok egy gombot akkor kiirja h pl "button4" es maris azt tarsitok hozza muveletet amit akarok.
A galaxy s3 fuleset is igy tudtam hasznalni egy masik telefonhoz, mert elotte csak a play/pause mukodott. Sajnos nincs egy kiprobalhato mh1 a kozelembe, hogy erre a kerdesre mehtudjam a valaszt.. -
törölt tag
A Xears nagyon jó választás, ha szereted a pár hét/hónap alatt magától atomjaira hulló füleseket
Hangban még elmenne ahhoz, amit te keresel, de minőségben nem igazán jók. Persze érthető, hogy ha valaki a forgalmazásukból él, akkor ő nyilván azt fogja ajánlgani neked privátban.Ha semmiképpen nem tudod megszokni a fül feletti kábelt (nem olyan nehéz ám, érdemes adni neki egy próbát), akkor Soundmagic E10, ha jó fül feletti, akkor még oda lehet venni az Audio Technica iM50 vagy iM70-et, azokban elég sok basszus van.
-
darvinya
titán
Abban nem sima aljzatos.
Sajnos a sima aljzat csak külső gyűrűje a test érintkező, és nem csőszerű. -
Eddie141
senior tag
Természetesen bejárattam a P3-at

Írtam is egy véleményt a topikjába. Nem professzionális megközelítés, de mint az látható nem is ilyen jellegű fülhallgatót keresek, sokkal inkább populárisabb hangzásút
Kaptam néhány tippet itt is, illetve privát üzenet formájában is. Hagyom egy kicsit ülepedni holnap délutánig a témát, aztán utána olvasgatok az ajánlott daraboknak. Eddig Xears Resonance nagyon jól áll

-
vicze
félisten
Azért azt megjegyezném, hogy P3-nak nagyon nem árt a kb. 50órányi bejáratást, hogy elérje a végleges hangját, változik az összkép a végére. De továbbra is kiegyenlítettebb marad és nem lesz olyan erősen V-s mint a P2, ami viszont az. A Soundmagic-ek még V-sek.
GR07-et semmiképp, az kiegyenlített.De mondok egy szentségtörést is. Esetleg egy olcsóbb Beats? iBeats vagy urBeats. Ezekben van mély dögivel, illetve már lement az áruk annyira, hogy annyira nem borzalmasan túlárazott.
-
K1LLMy53Lf
őstag
-
zack
nagyúr
Szeretem a mélyeket. Nem egy bass head füles, ellenben van közepe is.
Véleményem szerint jó fülpárnával bőven elég az, amit tud. Mondom ezt 4 év IE8 használat után. De ha kevés, van belőle Bass Edition is.
Az ára annyi, de inkább várj még 1 hónapot, mint vegyél egy olyat ami ár/érték arányban kaki.
Az a 25k határ pont az, ahol még semmi értelmes darab nincs. GR07-től kezdődik az amit keresel. Alatta nem is nagyon nézelődnék.
S5 nem szól rosszul, de DAP-ot ráérsz venni később is.
Úgyis megléped, csak idő kérdése. 
-
darvinya
titán
mp3 lejátszó esetén szvsz nem fog semmi bajt okozni, ha véletlenül "Adidas-típusú" (3csíkos)
Pedig igen, mert a sima 3 PIN-es aljzatnál nem szól a CTIA.
-
fericske
addikt
-
K1LLMy53Lf
őstag
-
shiftac
aktív tag
-
Eddie141
senior tag
bucsher:
xiaomishop.hu-ról rendeltem, mert azt írták 2 napon belül nálam lehet... Ennek ellenére 1,5 hétre rá érkezett meg és nem hiszem, hogy bárki kifizetné érte azt az összeget amennyiért én vettem
Visszapostázás 450 Ft, és így a teljes vételárat visszakapom 
zack:
Köszönöm a tippet. Most olvasom a tesztjét Logout-on
Sajnos az ott ajánlott beszerzési helyén az általad említett fülhallgató jelenleg 163 Dollár (kb 46e Ft) Ez majdnem duplája a jelenleg rászánható összegemnek, illetve felmerül a kérdés emellett még, hogy elegendő lenne-e az általam megnevezett forrás a tisztességes és minőségi meghajtásához? (Spotify és Samsung Galaxy S5
)
Ezenfelül pontosan az ellentettét írja a tesztben az illető, miszerint aki szereti a mélyeket ne vegyen ilyet
-
zack
nagyúr
-
darvinya
titán
-
bucsher
őstag
-
bucsher
őstag
-
Eddie141
senior tag
Sziasztok.
Egy kis segítséget szeretnék kérni fülhallgató vásárláshoz.
Jelenleg egy remekül bejáratott AKG K340-et hallgatok, amelynek nagyon szeretem a hangját (kicsit túlzó basszusok, lapos közép tartomány, csilingelő magasak - tehát erőteljesen V kiemelős, remek izoláció, gyors és pontos hangzás).
Helyette keresnék utódot, mert nehezen megjósolható meddig bírja még a kis kedvencem kábele
Hasonló hangzással rendelkező in-ear fülhallgatót keresnék, nem fülön átvetős kábelezésűt. Fontos a jó hangszigetelés, mert rendszeresen használnám tömegközlekedési eszközön és zajos környezetben. Viszont a megfelelő komfort is fontos, mert huzamosabb ideig is használnám megszakítások nélkül.
Árban maximum 20-25e Ft-ot szeretnék kiadni az utódért. Meghajtani egy Samsung Galaxy S5-el fogom. Forrás: Spotify
Rendeltem egy Xiaomi Piston 3-at, amelynek nagyon nem tetszett a hangja (most küldöm vissza
). Tettem néhány kitérőt Sennheiser és Phillips vonalon is, de mindeddig sikertelenül. Természetesen egyenesági leszármazotton is gondolkodtam, így egy AKG K374-et is kipróbáltam. Sajnos nem annyira tetszett (kiegyenlítettebb volt a hangja), és EQ-val sem tudtam számomra megfelelőre tornászni a mélyeket. A részletezése viszont nagyon tetszett.Zenei stílusok amit hallgatok:
Rock: Led Zeppelin-től kezdve az Avanged Sevenfold-ig minden
, Limp Bizkit, Incubus...
Elektronikus: Daft Punk, The Chemical Brothers, Gorillaz, Pendulum..
Hip Hop: The Roots, SeeedTúlnyomórészt Rockzenét hallgatok, ám a kedvenc hangszerem a basszus gitár, így magyarázható a V karakter utáni sóvárgásom

A fejhallgatómat ezen fórum testvérében kapott segítség alapján választottam ki, és azóta is nagyon elégedetten használom
(Superlux HD681 EVO)
Előre is köszönöm a segítséget és az ajánlatokat! -
törölt tag
-
darvinya
titán
-
törölt tag
-
zack
nagyúr
Válaszolt a Gearbest.
A lényeg, hogy egyelőre no para, mert a feladást követően a hivatalos szállítás 10-25 munkanap, ha nincsenek késések. Ahogy számoltam 09.04. péntek volt a 25. munkanap 07.30.-tól. Bízom benne, hogy csak késik.

Megvárom a jövő hetet, aztán írok nekik megint, elméletileg segíteni fognak. -
bucsher
őstag
Nem, érdemes venni, erre biztos, hogy nem az itteni kommentekből következtettél. Légyszi olvasd el az összefoglalót.
-
LyonnaisFan1
őstag
Sziasztok!
Egy AKG K315 fülhalkgatót még mindig érdemes lehet venni? És ha igen honnan? Nem mai darab már azért.
Olvastam itt kommenteket, és az akg márkához képest meglepően jól sikerült a háromszáztizenötös darab.
Ráadásul van rajta hangerőszabályzás is, ami talán működne a telómon
És tényleg csak 1,0 méteres a kábele? Nekem az picikét rövid lenne, egy hosszabítóval hosszabítanom kellene vagy 20-30 centit.
-
PR0JECTNR56
addikt
-
bucsher
őstag
-
cubix
tag
-
Matisz77
aktív tag
-
Norby86
őstag
Mindenképpen sokat segítene, akkor várok addig!
Számítok akkor rád. Majd írj ide vagy privátba hogy mi lett a teszt eredménye. Már csak azt kéne megtudnom hogy a G2 mini telefonommal kompatibilis lenne e a headset kapcsoló. Apropó, ez a Piston 2 meg a 3 füles CTIA vagy OMTP? -
shiftac
aktív tag
Sziasztok!
Szeretnék végre egy olyan fülhallgatót, ami legalább 2 évet kibírni mindennapi használat mellett. Eddig volt már vagy egy tucat, de a legjobbnak is másfél év után elhallgatott az egyik füle. Legutóbb egy ilyet vettem: [link]
Ez bírt úgy 3 hónapot, pedig vigyáztam rá. Eddig mindig 2-6K közötti füleseim voltak, mivel a hangminőséggel mindig meg voltam elégedve.
De most úgy döntöttem, inkább áldozok rá többet, csak bírja több évig. Szóval milyen fülest vegyek max 10-15K-ból? Media Markt-ból kéne, mert a mostani Sony onnan van és ha visszaviszem, remélem levásárolhatom az árát. Azt azért érdemes tudni, hogy boltban drágább minden, mint ami a weboldalukra ki van írva. Ami még fontos, hogy:
-3,5mm jack
-ne legyen mikrofon és csak 2 ilyen csík legyen rajta, NE 3:
- in-ear (agybadugós) legyen
- neodínium mágnes előny, mert eddig csak pozitív tapasztalatom volt vele hangzás terén
Előre is köszi a segítséget! -
kristof123
őstag
-
Norby86
őstag
Nekem is pont egy Soundmagic ES18 fülesem volt/van jelenleg is. Hangzásra semmi bajom nemvolt vele, de a kábele már megtört, sajnos így 1 év használat után (pedig nem napi rendszerességgel használtam). Most viszont azon filózok hogy a Piston 2, vagy a Piston 3 tipust rendeljem e meg külföldről? Szerintetek? Már másik topikban is kérdeztem, de talán itt többeknek van véleménye, hogy elsősorban drum and bass, rock, egy kis divat zene keverékére melyik fülest érdemes választani? Megéri kicsivel drágábbért a Piston 2? Illetve mennyire "nehéz" a fülben a Piston 2? Mert én ennél a Soundmagicnél nagyon szeretem hogy teljesen belemegy a fülembe és nem hallom a külső zajokat csak ha nem szól éppen a zene, tehát elég jól szigeteli a hangokat.
Ja és ami még fontos, nem tudom kinek van esetleg LG G2 mini készüléke, de én azzal használnám. Egy lengyel fórumon azt írták a Piston 2 nem kompatibilis vele, de egy másik fórumon meg azt írták hogy megy vele. -
törölt tag
Ha külföldi rendelés is játszik, akkor VSD1-2-3, ha nem annyira, akkor Piston mondjuk, vagy úgy általában amik az összefoglalóban vannak.
-
kemcso
Ármester
Ott van az összefoglalóban egy csomó ajánlat, olvasd el

-
Rottweiler89
senior tag
-
törölt tag
Igen, kellett már a váltás

kiszi07: A fejhallgatóik elég gyenge minőségűek, mind hangban, mint összeszerelésben, úgy hallottam. Én nem sok reményt fűznék a füleseikhez sem, bár valószínűleg ez (is) valami OEM cucc, nem saját portékájuk.
Rottweiler89: Én csak az S4-et hallottam, ami elvileg drágább, viszont nincs igazán jó hangja, olyan mosott, kicsit túltengenek a mélyek, talán egy fokkal jobb a Senn CX sorozatnál. Viszont nagyon kényelmes és jól szigetel. Ennek ellenére hangban szerintem van jobb választás az áráért, és ez a többi fülesükre is valószínűleg igaz.
SHiZUOKA: Igen, Shanghai, a kezdőbetű megvolt
Szingapúr jobb lenne, azért az más kategória. -
darvinya
titán
-
bucsher
őstag
-
kemcso
Ármester
Új hozzászólás Aktív témák
-
56900 - 56801
95968 - 94001 94000 - 92001 92000 - 90001 90000 - 88001 88000 - 86001 86000 - 84001 84000 - 82001 82000 - 80001 80000 - 78001 78000 - 76001 76000 - 74001 74000 - 72001 72000 - 70001 70000 - 68001 68000 - 66001 66000 - 64001 64000 - 62001 62000 - 60001 60000 - 58001 58000 - 57901 57900 - 57801 57800 - 57701 57700 - 57601 57600 - 57501 57500 - 57401 57400 - 57301 57300 - 57201 57200 - 57101 57100 - 57001 57000 - 56901 56900 - 56801 56800 - 56701 56700 - 56601 56600 - 56501 56500 - 56401 56400 - 56301 56300 - 56201 56200 - 56101 56100 - 56001 56000 - 55901 55900 - 55801 55800 - 55701 55700 - 55601 55600 - 55501 55500 - 55401 55400 - 55301 55300 - 55201 55200 - 55101 55100 - 55001 55000 - 54901 54900 - 54801 54800 - 54701 54700 - 54601 54600 - 54501 54500 - 54401 54400 - 54301 54300 - 54201 54200 - 54101 54100 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Multimédia, életmód, 3D nyomtatás
- Vezetékes FÜLhallgatók
- (kiemelt téma)
● olvasd el a topic összefoglalót!

A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Vezetékes FEJhallgatók
- BestBuy topik
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Konteó topic
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Linux kezdőknek
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- További aktív témák...
- Honor 600 Lite 5G Dual SIM 8+256 GB Sprout Green
- !AKCIÓ+GARI! GAMER PC Intel Core i5-14400F/ASUS TUF Gaming B760M/RTX 4070 12GB/32 GB DDR5 5200 MHz
- Asus ROG ALLY X + tartozékok
- G.Skill Trident Z5 Neo RGB DDR5-6000 CL30 32GB (2 16GB) Fekete
- Üzletből, Macbook Pro Retina 16" 2021,M1 Pro 10mag 32GB RAM/1TB SSD/Metal 16magGPU/Liquid Retina XDR
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4397
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- 230 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Honor Magic5 Lite / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest