- sziku69: Szólánc.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Adi: Teszt
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Meggyi001: Telefonjaim a kezdetektől máig, avagy: My phone's antology
-
LOGOUT
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kosarob8
aktív tag
Üdv kiskalozok!
Segítséget szeretnék kérni fülhallgató vásárlás ügyben.
Sajnos az eddig használt Sennheiser CX-300-am vezetéke megtört és hát nem túl izgalmas minden másodpercben recsegest hallgatni.
Olyan in-ear fülhallgatót keresnék, ami nem túl drága és kapható a UK-ben :-) egy Samsung Galaxy S5-el használnám. Leginkább elektronikus és house / trance zenék hallgatasara. Olyan max 50£-ot szánnék rá (~20-22ezer HUF). Én meg voltam elégedve a Sennheiser-rel, de nyitott vagyok természetesen a dolgokra. Hangerőszabályzó nem baj ha van a vezetéken, de nem feltétel. A kábel lehet aszimmetrikus is - még nem tudom melyik verziót preferálnám jelenleg.
Azt hiszem hirtelen ennyi, ha valamit kihagytam akkor szóljatok és pótolom. Előre is köszönöm.Üdv : Rob
-
privacy99
senior tag
Sikerült kiderítenem, Sennheiser CX 300-am volt, anno 8 ezerért vettem. Annak a hangja körülbelül szétverte az EarPods hangminőségét, és nekem nagyon tetszett (mély hang mániás vagyok).
Ez a Piston 3 akkor végülis van olyan jó, mint a CX 300? Mert így nem szívesen veszem meg, hogy egyáltalán nem jó minőség. Az EarPods sem jó minőség, nem kell még egy a kettő mellé, aminek nem tetszik a hangja.
Akkor inkább egy Sennheiser, az bevált. Csak nem fejlődtek visszafelé az eltelt évek alatt.
-
Tökéletesen egyetértetek azzal, hogy csak az ártartományában jó füles a Piston 3 (és ott is főleg a külföldi rendelés esetén), és ha valaki rászán egy kicsit többet, akkor már a VSD1(2) is nagyságrendekkel jobb.
+ (#56694) K1LLMy53Lf nekem sem volt kényelmetlen, de ez mint írtad is egyedi.
-
K1LLMy53Lf
senior tag
nekem ugyebár nincsenek ilyen viszonyítási alapjaim (hál' istennek
), de kényelem szempontjából nekem 10/10es. Vagyis nem tudom hogy lehetne ennél kényelmesebb egy füles, ugyanis akár több óra (5-6) folyamatos hallgatás után sincs semmi problémám vele (nem úgy mint pl P2 esetén, ahol már 3-4perc után éreztem, h kényelmetlen a fülemnek)
De gondolom ez nagyban fizikai adottság függő dolog is, de én semmiképpen nem nevezném kényelmetlennek -
AGE-T
őstag
Piston 3 csak az ára miatt jó füles, ebben az árszegmensben jó vétel, de egyáltalán nem jó minőség. Kényelmetlen, rossz izoláció, kábele, közepes kopogó doboz hang. Sehol nincs egy VSD3, GR07, neagyisten egy W30-40 minőségéhez képest. De ugye a fentiek árazása sem a piston 3 szintje, így rendben lehet a sok kompromisszum. De fáj a visszaváltás hosszú távon, mondjuk egy GR07-ről... Bővebben jövő héten
-
Tulku
veterán
válasz
gipsztigris #56691 üzenetére
Fiamnak, feleségemnek olyan - általam már nem hallgatott - fülest, fejest adok használatra amit bátran a fejükre, fülükbe adok, tehát előbb kipróbálom...nem mindegy milyen hangkeltőn cseperedik fel az a kiskölök...nem fogom megerőszakolni rossz darabbal, ráadásul a világképét is meghatározhatja a normális zenéhez való hozzáállás... fiam most AKG-t nyúz (asszem 518) feleségem pedig egy AT C9k-t...persze a zenei világuk miatt a V erősen ajánlott
-
gipsztigris
addikt
-
törölt tag
válasz
privacy99 #56686 üzenetére
Az Earpods, amit az i5-höz és újabbakhoz adnak, az a nem hallójáratba illeszkedő (tehát earbud) fülesek közt egyáltalán nem szól rosszul, ha annál jobb hangzás kell, akkor muszáj iem-et venni.
Az érces magas amúgy szerintem csak viszonytás kérdése, én inkább úgy mondanám, hogy az Earpodsban van magas is, m az ilyen pár ezres Sennheiserekben nincs, ileltve mindenre ráül a mocsaras, elfolyó mély. Attól, hoyg sok mély van egy fülesben, még nem lesz jobb is, sőt. Amúgy meg nem akarom leszólni az iphone topikot látogató embereket, de gyantom, hogy viszonylag kevesen hallottak onnan normális füleseket -
Luissimo
veterán
válasz
privacy99 #56686 üzenetére
jajjjajajajjj
dehogy jobb, mint egy piston3,
nem azt mondtam.
Aztmondtam volna?
Aztmondtam, hogy az a sony, amit ajánlottam az is van olyan jó, mint a Piston (sajátfúlűleg hallgatam mindkettőt, de van olyan jó), azt nemmondtam, hogy a almás fülbevaló jobban szól, mint a Piston.de hallottam én azt a 3,5 dollárost is szólni, meg az eredetit is, no, azt sem lehet egymásmellé tenni.
gondoldel, akkor az hogy szólhat az a gagyi -
-
privacy99
senior tag
Egy iPhone 5-höz és egy iPhone 6-hoz kapottam van (én bontottam ki a telóval együtt, eredeti), biztosan eredetiek. De közel nem szólnak úgy, mint anno a 8-10 ezres Sennheiserem.. Sokkal ércesebb, kellemetlenebb magasaik vannak, és gyengébb mélyeik.
Azért ha ez jobb, mint egy Piston 3 az elég nagy csalódás lenne.. Akkor a Piston 3 nagyon gyenge. Csak mert ugye itt elvileg a Sennheiser pl. nem ajánlott olcsóbb kategóriában, de mégis veri mindet ezek szerint?
-
Luissimo
veterán
nanáhogy,
Lehethogy Ő is arragondolt,
csak mást kapott.Adnak ilyet a neten 2 dollárért, najó, 3,50-ért
Az eredeti az abszolute jól szól...
-
AGE-T
őstag
Hamarosan írok egy beszámolót erről a piston 3-ról is. Most, hogy a GR07 parkolóban van, elég sokat van a fülemben, és nyúzom ezerrel. Kivi vagyok mikor döglik meg
-
CJ3
senior tag
Gyorsan csapjatok le csak ebből van már
Piston 2 Silver-white 5990Ft
-
silboy
aktív tag
Piston árszinten tudnátok ajánlani valamit amiben nincs headszett funkció?Vagy jobban járok ha megbarátkozok vele?
-
Sziasztok!
Akinek van Sennheiser CX 200 Street II fülhallgatója megmondaná, hogy pontosan hány cm hosszú? A doboza szerint 120 cm, de régebben vettem már Sennheisert és azon is 120 cm szerepelt, de mikor kibontottam a füles jóval rövidebb volt mint 120 cm viszont adtak hozzá egy toldót azzal meg baromi hosszú volt. -
vicze
félisten
válasz
gipsztigris #56663 üzenetére
Kettő biztosat mondanék.
iBuygou
GeekBuyingArra mindenki figyelmét felhívnám, hogy Piston 2 lassan kifut. A népszerűbb oldalakon mint Geekbuying vagy Banggood már rendszeresen nincs vagy out of stock, általánosan egyre nehezebb találni. Ha végleg megszűnik az utánpótlás, akkor valószínűleg felmegy az eredeti ára, illetve nagyrészt a hamisított marad a piacon, mi pl. Ali-n is nagy hányadban található.
-
Luissimo
veterán
válasz
Gipsz, ne vegyél a lánynak Piston2-t, mert a pici füljáratát a fém füles nemfogja boldogítani.
Kényelmetlen lesz neki.
Egy Piston3-at tudok adni próbára (e-digitalban vettem) , (egyik délután kanyarodjon errefelé Gabi és a kézébenyomom) az sokkal kényelmesebb viselet a lányfülnek, ergonomikus és nem fémből van mint a piston2, ami egy óra után már bántó a fülben.
Ja és a távirányítója sem fog minden funkcióban működni, a fiam Iphone-ján legalábbis nem működött.
(az ő headsetje sem az én Lenovomon.)Ha nem kellenek a távvezérlők a fülesen akkor is tudok adni neki kipróbálásra olyat ami pici, kényelmes, nőies és jól szól. (SONY)
-
válasz
Külföldről a Piston 3 sztem jobb is lehet (csak itthon az +1e, de a hangja kiegyenlítettebb), majd erre írnak a többiek megbízható forrást.
-
válasz
gipsztigris #56661 üzenetére
Nem igazán
Mo-ról sztem a legolcsóbb, de már normálisan szóló ez: Piston 2. Ugyanez külföldről rendelve kb a linkelt árában lenne... -
gipsztigris
addikt
Sziasztok!
Előrebocsátom, qrvára ne értek a fülesekhez, az összefoglaló elolvasása után sem lettem okosabb.
Lányom iPhone 5S telefonjához kapott gyári fülhallgató elhalálozott és egy nem túl drága alternatív megoldás érdekelné. Kinézett egy ILYET.
Ennyi pénzért használható ez a füles, vagy felejtős? 20 éves gyermek, a mai "klasszikus, táncolós" zenéket hallgatja.
Köszi, ha válaszoltok! -
Tulku
veterán
Mindent a topikért...
Ostry KC06
Tetszetős papírdoboz, 2x6 tip (6 szűkebb a végén, mindegyik szillikon) plusz egy referencia a dobozban fent...én ezzel használtam legtöbbet, talán ezzel a legkiegyenlítettebb. Gumiborítású kábel, kissé rugalmasabb mint a GR07-en. Fül mögött elvezethető, kábelzaj így nulla, de amúgy sem zajos a gumi miatt.
Izolációja nem eget rengető, légkalapács mellett ne használjuk. Jack aranyozott, nagyon vékony teste van és nem döntött.A füles még állítólag bejáratós, ment az eladónál 5-10 órát, tehát egyes tartományok akár finomodhatnak is, de sehol nem éreztem karcosságot, visítást.
Na szóljon a zene:
V karakter, de tip-ekkel hangolható. Nem zavaró, de inkább elektronikusra, rockra, modernebb műfajokra ajánlanám. Meghajtottam azért zongorán, hegedűn is, gond nélkül vette az akadályokat.Mélyek: Vannak, nem lehet panasz. Ha elég termetes illesztéket használunk (én a sony puha közepeset), akkor hihetetlen mély energiák törnek elő...nekem ez sok...berakom a ref. tip-et, jócskán csökken, de azért odapörköl ha a bőgőre ráteszi a kezét Pedersen.
Közép: Kissé hátrább,de tisztességes. nem tudok belekötni, teszi a dolgát, semmi kirívó. Zongorája jó, van teteje és teste is. Hegedű kissé karcsú de megvan mindene.
Magas: Szűk tip-pel visszavesz, ekkor talán a közép előbbre kerül, persze ekkor is tisztességes. Ref tip-pel nagyon kellemes magas tartományt kapunk, ekkor középmagas hangok kerülnek kissé előtérbe, de klasszikusnál nagyon jól jön, a ekkor sokkal kontrolláltabbak.
Tér: közepes, tisztességes, kontrollált. Nem túl széles, és nem túl mély.
Összesítés: Nagyon jó mindenes, nem tudom a GR07-hez közvetlenül viszonyítani (megteszik ezt helyettem Head-fi-n a jóskapisták szép számmal) de jobbak a magasai, nem sziszeg, ott és annyi van amennyi kell. Közepe a GR07-nek kissé tágasabb, mélye pedig mindkettőnek van ugyan, de az Ostry dögösebb, inkább könnyebb, modernebb műfajokra ajánlom, talán a jazz is fekszik neki.
Egy nagyon könnyű, dögös, jól hajtható fülest ismertem meg, bátran ajánlom modern műfajokra, metálra, rock zenére, elektronikus zenére!
-
privacy99
senior tag
Sziasztok! Elolvastam az összefoglalót, a Xiaomi Piston 3 ránézésre meg is tetszett, de azért kérdeznék.
Egy mélyhang orientált fülest szeretnék 10e Ft alatt már holnap venni ha lehet. House stílust hallgatok szinte csak, nincs szükségem mikrofonra, gombokra, és egy MacBook Pro-hoz használnám (és iPhone 6-hoz), amit holnap szerzek be.
A sima kábelelrendezés fontos, és in-ear fülest szeretnék, minél nagyobb zajszűréssel. Fontos, hogy kényelmes, hosszan a fülben maradó legyen.
Ezeket figyelembevéve van esetleg jobb vétel a Pistonnál? Esetleg egy Sony? (Ez a márka hangrendszerek szempontjából szimpatikus), illetve a Denon (tudom, ez drága), mert ilyen erősítőm van.
Köszönöm a tanácsokat!
Ui.: Volt egy Sennheiserem, annak bejött a hangja, eléggé mélyhang túlsúlyos volt, csak sajnos egyszer csak az egyik fele némává vált.
-
Bodz
nagyúr
válasz
Frenky89 #56640 üzenetére
Értem. A már említett Aurvana In-Ear2 nem túl nagy. Hangra tiszta, nyugis, sima (régebben talán írtam már róla a topikba). Egy próbát megér szerintem. Kivéve, ha basshead vagy.
Ha nem tetszik, akkor még mindig visszaküldheted.
Audeo is érdekes valamennyire. Ez úgy általában, mindenkinek. Nem lehet rossz.
-
Tulku
veterán
válasz
kemcso #56652 üzenetére
Én azt hiszem GML saját hibridjeivel hallgattam...és persze nekem a w30 és VC1000 a viszonyítási alapom...szóval lehet kicsit túlzóak az elvárásaim...de nekem tompa volt...nem annyira mint a 425, de hiányzott valami...
Nagyon kíváncsi vagyok mit mondasz a VC1000-re ha meghallgatod X5-tel...
-
válasz
mettyuz #56646 üzenetére
Az Aurvanában (in-ear3) kevesebb magas van de több mély, sztem rockhoz sokkal inkább alkalmas, mint a VC1000. Egyáltalán nem tompa (Sony Hybriddel, a szivacsokkal el lehet tolni a hangképet), sokkal egységesebb a hangképe rockhoz, mint a többi általam hallott 2BA-nak.
(#56651) Tulku Neutron: igen, ha képes vagy megszokni a felületét
-
Tulku
veterán
válasz
mettyuz #56648 üzenetére
Magasakban valahol van egy lyuk nekem, emiatt dob és az ezen a frekik környékén megszólalóhangok tompák....nálam konkréten Diana Krall kisasszony énekelt, de a dobos kiment cigizni, a bőgős maradt..egyébként olyan nyugodt hangúnak titulálnám...nem bosszantja fel az embert...
Rockhoz ne...
VC-nél pedig lehet az zavarna, hogy olyan feszes a basszusa amiegy basszusgitár, dobszóló esetén kiölné a lelket a metálból, rockból...bár nekem a metallica tetszett vele, de pl az ONE-nál elég feszes a donritmus, ahhoz passzolt...
Meg kell hallgatni...
S6-ra poweramp helyett rakd fel a neutront...nem fogsz csalódni...egyszerűen jobb lesz...
-
mettyuz
tag
válasz
kemcso #56485 üzenetére
3. napja ismerkedünk a Piston 3-mal, jóratom befele.
Bejáratás előtti véleményem röviden és tömören: "Ez mi?! Bármit hallgatok, olyan mintha beülnék a kartondobozba, és mellőlem szólna az egész cucc Kolink hangfalakról"
Izoláció: Nekem abszolút nem nyerte el a tetszésemet. Próbáltam a gyári harangokat, valamint a GR07 foam tipjét, és hiányzik az izoláció (3/5 - ha a Shure SE425 5/5)
35 órányi bejáratás után az "Ez mi?!" véleményből lett egy "hmhm" vélemény.
A teljesség igényével sajnos nem tudok szolgálni, forrásnak kettő dolgot használtam, valamint a számomra legjobbnak tűnő legnagyobb méretű gyári gumit, és a GR foam tipjét, referenciafülesként (sic!) jobb híján egy Piston 2 és egy Soundmagic E10 tett szolgálatot.1, Samsung Galaxy S6 + PowerAmp - itt 320-as MP3-at használtam
2, DIY DAP+AMP Link1 Link2 - itt 16/44.1 flacotFelhasznált zenék:
Dropkick Murphys - Shipping up to Boston
Zaz - Je veux
Zaz - Dans Ma Rue
Red Hot Chilli Peppers - Otherside
Era - Ameno
Bohemian Betyars - Egyedül maradtam
Slipknot - Before I forget
System of a Down - Roulette
Five Finger Death Punch - The Bleeding (Unplugged)
Havasi Balázs feat Endi - Freedom
Rihanna - Unfaithful
Brains - Superhero
Pegboard Nerds - Self Destruct
Subformat - More
Az utóbbi háromból csak MP3 állt rendelkezésreRöviden és tömören én nem szeretem az E10et. Számomra erősen mélykiemelt, olyan érzése támad az emberben miközben hallgatja, mint amikor gumicsizmában térdig cuppog a sárban, csúsztál, nehézkes, pontatlan, ráadásul erősen mélykiemelt. A cintányér echte falusi lagzi hatás, mint amikor a villával verik a porcelánt, szúrja a füled. Hála az erős V-nek, valamint annak, hogy a színpad igazából nem is színpad, hanem egy zeneiskolai szertár, az énekhang (főleg Zaz-é) inkább tűnik Dörmögő dömötörösnek, mint egy fiatal, képzett énekesnőjének. Ha hiphopot, vagy bármelyilen, mélyorintált zenét hallgatsz, vedd meg nyugodtan, lelked rajta - bár én fele annyiért elhoznám Piston 2-t sorry contaxg
A Piston 2-vel kapcsolatban K1LLMy53Lf fórumtárs véleményét tudom osztani,
2-3 szám után ki kellett vennem a fülemből, annyira bántotta a fülem a karcos magas. valamint a nagyon "bulky" a felépítése az egésznek, bár kétségtelen, hogy masszív. Amennyire a Pistont és az E10-et tulajdonló barátomat elfogta 15 perc után az émelygés és a felfájás a GR07-em után, ez a helyzet legalább annyirdafennállt fordítva. Egy dologban azonban nagyon kellemeset csalódtam, hogy az árához képest a P2 nem kamaraterem feelinges (nem az intimebb fajta, inkább a szűkebb, mint szánkban van fajta), nem is szellős, brutál terű. Árához képest kellemes a tere, fent a fent említettek alapján a hangja nem a legjobb.
El is érkeztünk a szösszenetünk tárgyához, a Piston 3-hoz. Körülbelül egy hete Vsonic GR07-esem átküldözött az örök sssssibilance mezőkre,és gyorsan kellett találnom egy átmeneti (vagy akár véglegesnek mondható) fülest, amíg kitalálom, hogy mit fogok csinálni. A csomagolásáról, külleméről sokat nem írnék, ezt megtették páran már előtte, sokkal jobban-szebben, mint én, tartósságáról pedig nem tartom reálisnak, hogy ilyen rövid ismertség után lehessen tartóstesztről beszélni. kemcso mester jeleztem, hogy nagyon fog fájni P3 a GR07 után, meglátjuk
Alapvetően hangképben flatebb, mint az E10, vagy a Piston 2, nagyságrendekkel kényelmesebb, jobban ül a fülben, kímélőbb - mint hangképben, mint kialakításban.
Dropkick Murphys - Shipping up to Boston
Minél kevesebb hangszer szól, annál jobban érződik nagyobbnak a tér, mire felcsendül az énekhang, a benjos bal oldalunkról hirtlen átült a dobos nyakában, aki az egész zenekartól 5 méterre hátrébb ül, viszont el tudjuk képzelni magunt előtt a Jamesonos üveget a valamelyik pogózó vendég fején szétverő énekes körül ugráló harmikástZaz - Je Veux
Amennyire a Dropkicknél zavaró volt a a hirtelen szűkölő tér, itt konzisztensnek hat az egész, mintha egy füstös kis kocsmában ülnék a Szajna mentén, és egy kamarazenekar előadását premiere plan. Elöl csörgődobbal a csodászép, csengő hangú fiatal nő, tőlünk jobbra az akusztikus gitár mestere, és közöttük áll a bőgős. Rég hallgattam már a VSD3S-t, de amennyire nem szerettem ezt hallgatni vele, a P3-al annyiraZaz - Dans Ma Rue
Felnőtt a bájos fiatal hölgy. Egy bárban ülünk, Messziről, áthatóan szól a a zongora, a bennsőkig hatol az egész. Mivel a dal alapvetően középorientált (ahol kategóriában dominál a füles - picit magasabb kategóriában is), bármikor oda tudjuk magunkat képzelni a füstös lokálba, ahol egy cigaretta és egy pohár mellett várjuk, hogy éltünk femme fataleja, végezzen.Red Hot Chilli Peppers - Otherside
Ennél a számnál nagyon szívesen kipróbálnám a P2-P3 hibridjét. Amennyire ráül a P2 a "bőgő" az egész dalra, annyira adja meg a a hangszereknek, és az énekesnek a teret. A P3 ezzel szemben egy kiegyenlítettebb hangképet ad, viszont Anthony hangja annyire előre van tolva, mintha a David Lettermannél ülnénk a The Late Showban, és méterekkel a zenekar előtt énekelne, összességében felemás élményt nyújtvaEra - Ameno
Szöges ellentéte az előzőeknek, de ezt írhatjuk a zene számlájára. Bent ülünk a Mátyás templomban, a főoltár előtt, a karzatról énekel a kórus, az oldalsó hajókból pedig hangfalról szól a "zene", úgy ölel körül minket, hogy kicsinek érezzük magunkat, s teljes képet nézve a szöveget szörnyen távolinak, átütő erő nélkül, a basszus ráül az egészre.Bohemian Betyars - Egyedül Maradtam
Belőlünk szól a zene, körül ölel minket, megzenesésedik az az érzés, amikor szívünk választottja otthagyott minket. Pont emiatt az élmény miatt szeperáltak a hangszerek, a bőgő adja lépéseink ütemét, a hegedű a ritmust a lábunk alá, a dob pedig tökéletesen követi szívünk dobbanását. Amkor megjelenik az elektromos gitár, akkor már bennünk van legalább egy fél üveg Panyolai. Elfogultság nélkül mondhatom (mert magát a dalt nem szeretem, de nagyon jó "mérőnek" tartom), hogy a P3-hoz egyik legjobban illő zene.Slipknot-Before I forget
Nagyon ritkám érzem úgy magam zenehallgatás közben, hogy vigyorgok, mint a tejbetök, hogy őszintel egyek, fél óránként keresztül hallgattam Corey Taylort, és jóbarátait, és minél többet hallgattam, egyre inkább ott éreztem magam közöttük. Behunyt szemmel láttam előtt a ritmus és a szólógitárt, és egyre inkább kedvem lett volna odaülni melléjük egy olajos hordót csépelni 2 darab fával. Magával ragad a zene, szintén abszolút P3 zene.System of a Down - Roulette
Mióta az eszemet tudom, és érdekel is az, hogy mi szól a füleben, ez az egyik "hard limiter" a vásárlásnál. Gyönyörűen szól. Jó forrással hallható, hogy Serj levegőt vesz, és az első fél perc-40 másodperc nagyon erős hatással van az emberre. Nagyon intim, mintha egy privát Daron + Serj koncertet hallgatnék, néha úgy is érzem, hogy meg is érinthetem őket. Sajnos azonban amennyire szép az énekhang, a szám közepén a középhangok összeállnak egy zabkása szerű masszává (amikor mindketten énekelnek), így sajnos felemás élményt ad.Five Finger Death Punch - The Bleeding (Unplugged)
2 akusztikus gitár, 1 bőgő és egy fájdalomtól megtört hang. A P3 szűk tere nagyon megindítóva, erőssé teszi az élményt - főleg, ha van hasonló kötni. Nagyon jó a szeparáció, érezni Moody hangján, hogy benne van minden, aminek benne kell lennie. Többet nem is kell írnom róla, azt hiszem.Havasi Balázs fear Endi - Freedom (Drum and Piano project)
Őszinte leszek. Amikor kitaláltam, hogy beválasztomz irományomba ezt a művet, nem gondoltam volna, hogy az egyik legnagyobb csalódásomat fogom megélni a P3-mal kapcsolatban. Asztali fülesekel (SRH 240, SRH 440, DT770 vagy akár már IEM-mel) teljesen más. Oda való. A P3-nál a zongora inkább hangzik egy kis xilifonnak, vagy csemballónak, a Endi dobja pedig mintha legalább kétszeres erősítéssel szólva, és érezhető - bár nagyon enyhén - az E10-nél tapasztalt "sáros" hang. Érdekes módon (talán pont a jobb erősítés miatt) a Toccatara kötve amikor Havasi egyedül játszik, gyönyörűen szól a zongora.vagy csak a flac placeboRihanna - Unfaithful
Ahogy kedves barátom mondta: "Zongora, jóhangú csaj, vótmá". Én mégis szeretem, leginkább azért, mert megjelenik benne a hegedű, valamint azért, mert maga a felvétel 2006-os, és egy bizonyos fok felett rávilágít Rihanna (és a felvétel) "hibáija" - helytelen hangvétel. Az együttes képet nehezen tudom vizsgálni, nem kerek a dal, nem áll össze egésszé, mint a Zaz féle Dans Ma Rue, viszont részleteket figyelni, keresni, tökéletes.Brains - Superhero
Alapvetően nem az én stílusom, edzéshez, vagy tanuláshoz hallgatok DnB-t, vagy bármilyen elektromos jellegű zenét, de itt sokan érdeklődnek ilyen jellegű fülesek után. Sokkal kevesebb a P3-ban a basszus, mint egy E10-ben, vagy P2-ben, de mind a kettes jobbnak éreztük. Feszesebbnek, pontosabban, nem ül rá az egész zenére, élvezhető teszi a zenét, Colombo vokálját nagyon jól kiegészíti. Más telefonról próba szintjén hallgattam DSP-t, és más hiphop jellegű zenét, oda ennyi pénzért tökéletesPegboard Nerds - Self Destruct
Jóféle Dubstep. Nem az én stílusom, Dota 2 movieban találtam rá, de mindenképpen szerettem volna bele tenni a teljesség igényével. Ebben az esetben is jobbnak érzem a P3-at a P2-nél, pont a sokkal kisebb V miatt. Kevésbé élés, és karcos a maga, hagy teret annak pici középnek, ami van benne, és bár nem megy annnyira mélyre, azért bőven hozza a kötelezőt, leginkább pontosságban.Subformat - More
Ha már DnB vagy Dubstepet hallgatok, akkor az a "perverzióm", hogy female vocal legyen benneEnnél a számnál kénytelen vagyok kettéválasztani a zenét, Charli hangjára, valamint magára a dallam részre. Hiába kevésbé V a füles, háttérbe szorul Charli Brix hangja, és mélyek ráülnek az egész dalra. Sajnos nem állkapocsrezegtetésen, hanem pontatlanul, tompán, "muddyn". A magas hangokra nem merem kijelenteni, hogy jók, egyezzünk ki abban, hogy OK.
Ennyire lett volna a kis beszámolóm a Xiaomi Piston 3-ról, ~30 óra bejáratás után.
Szeretnék megkérni mindenki, hogy észrevételeiket (leginkább stilisztikával és helyesírással kapcsolatban) privát üzenetben tegyék meg, az építő jellegű kritikát szívesen fogadom.TL;DR:
A Piston 3 ennyi pénzért egy nagyon jó füles, megéri bevállalni és rendelni egyet kínából, bőven veri a 10000 alatti áruházi füleseket Magyarországon. Ha 10000-ért vennél fülest, inkább vegyél 3 ilyet
zene stílusra a fenti leírásból lehet következtetni, trancere, pop zenére, house-ra vedd meg az első XMEGABASS fülestszerk: alapvetően nem neked szólt kemcso, általánosságban
-
darvinya
titán
Nem akarok bele vauzni, de 1-st nem véletlenül soroltam középre.
Kép nem bizonyít semmit.
Ez csak szövet borítású, belül gumi van, ami hamar öregszik.(#56646) mettyuz
Tulku fórumtárs írt már VC1000 és GR07-ről összehasonlítást.
Kb. 7 oldalnyival ezelőtt.
Neki jobb volt a VC1000 -
mettyuz
tag
Halihó
Miben volt más hangja (azon túl, hogy ki kell próbálni) az aurvana-nak egy VC1000 vagy GR07-hez viszonyítva?
-
Tulku
veterán
válasz
chubii #56643 üzenetére
Szerintem az 1-el jársz a legjobban, mert úgy látszik könnyebben tekeredik, hajtható mint a többi...van közöttük olyan amelyiket össze sem tudtak tekerni...ezekkel óvatosan, mert a fül mögötti elvezetésnél sokat számít mennyire idomul (persze vannak ezek a merevítők, de azok meg -nekem - annyira irritatívak, hogy szóba sem jöhetnek.
-
chubii
senior tag
Sziasztok!
Elég jó áron hozzájutottam egy Shure SE215 fülhallgatóhoz, viszont kicsit gyengének tűnő kábellel kaptam és lecserélném valami masszívabbra.Az alábbi kábeleket néztem ki ebayről. Ha valamelyikkel van már tapasztalatotok kérlek osszátok meg velem
Bármi hozzászólás jöhet ettől függetlenül is persze. A legdrágább igen csak a határon mozog árban, de a többi nagyjából 1 kategória.
1, 2, 3, 4, 5
Személy szerint a 3 és a 4 a favorit.Előre is köszönöm !
-
válasz
Fotelból nem fogsz tökéletest találni
vagy rászánsz egy napot, leszervezed a meghallgatásokat és feljössz Bp-re vagy valamit bevallasz vagy jó lesz vagy nem lesz jó alapon.
Tulku aurvana in-ear3-at hallottál, de Bodz a 2-ről beszél, az más.
BigBlackDog sztem egy BA-t amúgy rizikós bevállalni, annak elég jellegzetes hangja van.
-
BigBlackDog
veterán
válasz
Egyébként a VC1000-et szerintem telefonról is lehet hajtani úgy, hogy élvezetes legyen. Nem mondom, lehetett érezni különbséget SIII-ról, illetve DX50-ről használva, de nem mondanám olyan jelentősnek, hogy emiatt ki kelljen ejteni. Egy meghallgatást szerintem mindenképp megér. Persze ez csak az én véleményem.
-
Frenky89
addikt
Igen jól érted, de inkább kálvária ez már, mint egy sima egyszerű történet.
Egyébként nem, nem szeretném a dobhártyámig feltolni a fülest, csak azért erőltet(t)em a kis méretet, mert látatlanban, próba nélkül esélyesebb, hogy kényelmes legyen. Mellesleg a srácok már elláttak itt egy csomó ajánlással, csak majdnem minddel van/volt valami probléma. Próbálgatva nyilván seperc alatt meglenne a tökéletes darab, de Szeged egy sivatag ilyen szempontból (is).
-
Tulku
veterán
válasz
Frenky89 #56633 üzenetére
VC02-nek sokak szerint nem egyenértékű a hangzása a VC1000-rel de a GR07-tel sem említhető egy lapon...
Ha még hozzáadjuk hogy nem kapható akkor fogas a kérdés....
Bodz:Aurvana nem lenne jó neki, próbáltam a héten, zavarná sztem a mérete...a VC vonalat azért erőlteti, mert egy csövet kis illesztékkel majd a dobhártyájáig dughat
Nevetségesnek hat de így van...legjobb basszust akkor értem el VC1000-rel amikor a legkisebb legpuhább sanyi illesztékkel úgy bedugtam, mint egy igazi füldugót...na akkor van olyan izoláció, hogy tátog mindenki, nem hallom mit beszélnek...bár a szivaccsal még keményebb, csak az felpuhít mindent és szétfolyik...
-
Bodz
nagyúr
-
-
code1005
senior tag
válasz
darvinya #56629 üzenetére
Én ilyesmire gondoltam, de nem tudom mennyire ajánlott: JABRA SPORT WIRELESS+]
-
code1005
senior tag
Esetleg erre valaki? [link]
-
kiszi07
senior tag
Ez hamisítvány volna? A vásárlók elégedettek..
-
Frenky89
addikt
válasz
BigBlackDog #56625 üzenetére
Köszi!
-
BigBlackDog
veterán
-
muszor
tag
Most rendeltem meg a Vsonic VSD1 -et az mp4 nation-ról. Köszönet kemcso -nek a tippért, amit csak ma vettem észre
Igaz nem 0-5 ezer Ft között van az ára, mint az összefoglalóban. Végülis 13 125 FT -ba került ingyenes kiszállítással. . Esetleg azt lehetne ott korrigálni -
vicze
félisten
Nyilván nincs mit rajta hamisítani, csak rányomják, régen volt egy olyan védekezés, hogy az egy másik logo és China Export-ot jelöl, de mivel Kína elfogadta hivatalosan a CE certet így elvileg ottani termékekre se kerülhetne rá semmi hasonló. Elvileg...
Azért egy VSonic szintű cég talán nem szórakozik ilyennel, amúgy a dobozon és a fülesen(tehát magán a terméken is) lévő ráragasztott kis cetlin is rajta kéne legyen a CE logo, az előírás szerint. -
mettyuz
tag
Apron lattam jo aron VSD3S-t, utobbi idoben sokan kerestek
-
törölt tag
És melyik CE logó van rajta?
Mert elég sokan csak rányomják.
-
kiszi07
senior tag
Üdv, aliexpressen hatalmas akciók vannak még néhány óráig. Rendeljetek
-
fericske
addikt
Úgy látom személyes támadásnak veszed amiket írod. Ha neked úgy jobb...
EQ-t semmin nem használok amióta korrekt hifi-vel van dolgom - ez bő 20 évet jelent - azon okokból amiket felsoroltál.
Ennek ahhoz semmi köze, hogy mindent ki szoktam próbálni egy megvásárolt terméken. Ha őrület jó hangja lenne akkor is kipróbálgattam volna rajta a különböző hangzásokat meg minden más funkciót, de így hogy őrült nagy csalódás volt a kényszer vitt rá.
Lossless zenei formátumom meg azért van annyi, mert én sem szeretek konvertálgatni, elsődlegesen a minőségromlás miatt, meghagyom úgy ahogy beszerzem az anyagot. Nem mintha magyaráznom kéne, hogy mit miért csinálok és hogyan, erőlködés nélkül, csak te szívod fel magad valamiért, fingom nincs miért, hiszen nem én dícsértem agyon ezt a 770c-t aztán dobtam is eladásra még azon a héten hogy megérkezett, két hónap várakozás után. Bocs, nem gondoltam, hogy rontom az üzleted.Király a 770c! Vegyék, vigyék marokszám! -
darvinya
titán
válasz
LyonnaisFan1 #56608 üzenetére
Nem tér el szabványtól, ugyanazt a CTIA-t használja.
Vezérlés más és emiatt nem.működik. -
-FreaK-
veterán
válasz
LyonnaisFan1 #56604 üzenetére
Igen így van. Asszony Honor 6 telóján próbáltam és akkor jól sejtettem, hogy ennek nem így kéne működnie. Pedig előtte rákérdeztem hogy rendesen megy-e, azt mondták mennie kell. Oszt mégse.
-
LyonnaisFan1
őstag
Sziasztok!
Valaki használt már Xiamoi Piston 3 fülest huawei készüléken?
Tényleg nem működik tökéletesen a távirányító egység a hüvely készülékein?
Asszem a play/pause/hívásfunkciók és a volume down megy, de a volume up nem. -
zack
nagyúr
válasz
fericske #56600 üzenetére
"Az EQ-val kapcsolatban annyit kértem tőled (amit sajnos hiába tettem), hogy nézd meg légyszíves nálad hogyan működik, ugyanis ilyen hibák alapján szűrtem ki hogy hibás terméket kaptam, ki kell cserélni, de ugyanez a hiba megmaradt a következőnél is"
Szerinted ha két egymást követő darabnál u.a. a hiba akkor mi a teendő?
Visszaküldöd a másodikat is, hogy a hiba ennél is tapasztalható. Garis? Igen. Oldják meg ők. Aztán ha a 3. is xar, kérd vissza a pénzt, amúgy se jött be.A kérésed a következőképpen szólt:
"Az EQ flac-kal és mp3-mal működik nálam, wav-val és ape-val nem. Illetve az MSEQ más-más hangzás változást csinál flac-nél meg mp3-nál. Más hiba vagy bibi nincs"
Semeddig nem tartana megnézni, de sem mp3, sem ape nincs. Wav is macerás lenne, konvertálgatnom kellene, és tesztelni. De ha a flac jó, miért nem ezt használod? Neked is azt tudom ajánlani, mint a példámban említett úriembernek, ha mindenevő lejátszó kell jó hanggal, akkor nyúlj mélyen a zsebedbe, és dobj hozzá még 40k-t. Kompromisszum a Flac? Szerintem nem. Eszem ágában sem volt még flac mellett wav, ape, mp3 hallgatása. Továbbá leírtam, hogy ezen az EQ dolgon kár "rugózni", mert nem lesz jobb a minőség, csak rosszabb. Nem csak IHIFI-nél, hanem az összes lejátszónál. De csak erőlteted, hogy neked az EQ hektikusan működik a különböző formátumok alatt.
-
code1005
senior tag
Futáshoz valaki tud bluetooth-os, mikrofonos fülhallgatót?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Tőzsde és gazdaság
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen autót vegyek?
- Tesla topik
- One mobilszolgáltatások
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- sziku69: Szólánc.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- További aktív témák...
- Stranger Things 3: The Game (Switch, Limited Run) használt
- iPhone 13 Pro Max 128 GB Sierra Blue, Független! Karcmentes kijelző!
- Laptop Notebook Tisztítás, Pasztázás, ThermalPad csere, RAM és HDD&SSD, akksi csere
- Asus Dual Geforce RTX4070 12GB - Garancia: 2026.07.
- BLITZWOIF BW-V7 7-HÓNAPOS KÍVÁLÓ ÁLLAPOTBAN ELADÓ !!!!!
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 Touch Bar 2020 Használt, karcmentes 3 hónap garanciával
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Samsung Galaxy S24 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Beszámítás! Xiaomi Redmi 9 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest