Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• domedee

senior tag

Sajnálattal jelentem be, hogy félig meg kell válnom ettől a topictól, mint S7000 tulajdonos. Ugyanis már csak pár óra (remélem minél kevesebb) és meghozza a futár az Olympus E330 big kit-et... :DD

De azért megtartom még a 'kis' Fujit is. Nem is lenne szívem eladni, na meg sajna egyelőre nincs pénzem rendes makrós obira, így marad az S7000 erre a célra, meg az asszonyjelöltnek (már csak 47 napig jelölt :B). Legalább tud min tanulni majd.

Már szóba került itt, hogy a 10000. expó a mumus. Nos, ha így haladok vele, még megeshet, hogy a lagziig ezt másfélszeresen túllépem. A kérdésem az lenne ezzel kapcsolatban, hogy az mennyire tartozhat bele a garanciális témakörbe, hogy egyre hangosabb a zoom és az AF motor és az AF egyre többször téved, lassan állít élességet. Van esélyem rendbehozatni velük még a gari lejárta előtt rendbehozatni, vagy elhajtanak a búsba? A gari jejártáig még ugyancsak 47 nap van (pont az esküvőm napján jár le, dec. 16 :P ), és félek attól, hogy amilyen mázlim van, pont 17.-én krepál be... De ugyanakkor igazából nem produkál semmilyen hibajelenséget, meg az AF tévesztését sem tudom reprodukálni.

Segítsetek...szeretnék még ide tartozni ;]

Új hozzászólás Aktív témák