Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ba.G
aktív tag
Én viszont most járok itt először.
Először is gratula, vagyis Neked se legyen jobb, mint a férfitársak többségének...! 
az én gépemben 7000 (nomen est showman
) kép körül van, viszont - mivel nem újonnan vettem -, nem tudom megítélni a zajosságát. Itt-ott az van már rajta makula, de ami mostanában bosszant, hogy egy garnitóra akkuval néhány tucat képet csinál csak, és ilyen ''kimerült'' állapotban - ha többszöri kísérletre be lehet kapcsolni - hajlamos hibázni a mentésnél... Mozaik- vagy csíkszerűen összetört, esetleg egymás részleteivel kevert képek, bár a gép LCD-jén (és persze az EVF-en is) jónak látszik. (Tehát az valami thumbnailt mutat...?) Smart Recoveryvel néha helyre lehet állítani párat. Csak XD kártyáim vannak. No, ez tehát az okozat (talán ez ''rendeltetésszerű'', rendben is van), viszont vizsgáljuk az okok felől: nem tartom természetesnek, hogy az akkuk tönkre(?)menjenek ilyen rövid idő alatt! (Tény, hogy a legjobb készlet egyelőre a legújabb Varta 2100 mAh-sok: Au...n, 900Ft/2db.) Van még két készlet Konnoc-om (2300-as és 2500-as, egy Konnoc töltővel [link], [link]), ami cellánként tölt, meg egy régebbi Voltkraft - ennek az elődje: [L]UFC-1 http://www.conrad.hu/conrad.php?name=Products&cid=VkZaU1ZrMVZNVVZSV0hCT1pXdEZkdz09&pid=VkZaU1RtVlZNVlZXVkU1UFVrVkZkdz09[/L], de írnak problémákról, számomra módjával érthetően...: [link], [link] -, ami viszont kettesével, de van rajta discharge és refresh funkció, úgyhogy mostanában csak erre használom. (A Voltkrafttal járó Conrad 2150-es és 1800-as akkuk már jobbára használhatatlanok fényképezéshez, pedig gyakorlatilag minden töltés előtt kisütök minden akkut.) Elméletileg mindkettő mikroprocesszoros gyorstöltő, deltaU figyeléssel. Létezik, hogy mégis kinyírom az akkukat lessanként...? Vagy netán a gépben kezd megpusztulni valami?
(Ha már a zoom-motor zajosabb lehet.)
Bocs a terjedelemért!
[Szerkesztve] -
suni100
csendes tag
Szerintem ez nagyon húzósan férhet bele a gariba. Ha edigitalnál vetted a gépet akkor ne is próbálkozz, ott még akkor is akadékoskodnak, ha tényleg baja van a gépnek... A másik meg hogy nem kapkodják el a javítás, nekem azt mondtak amikor bevittem, hogy 3-6 hét, és végül 42 nap múlva kaptam vissza...
Új hozzászólás Aktív témák
- Hálózati / IP kamera
- CES 2026: Kojima segítségével tesz minden korábbi notebookot elavulttá az ASUS
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fotók, videók mobillal
- Futás, futópályák
- Elektromos autók - motorok
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- World of Tanks - MMO
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- BASEUS Compact Quick Charger 2xUSB USB-C PD 3A 30W fekete
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-8500 32GB 1000GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- ASUS VivoBook S16 S3607QA-PL018W
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Először is gratula, vagyis Neked se legyen jobb, mint a férfitársak többségének...! 
(Ha már a zoom-motor zajosabb lehet.)