- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: MS Office365 Linuxon
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Hieronymus: Három júniusi képem
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hoffman_
nagyúr
Sajnos a beköltözés odébb lesz, fogom nézni 1-2 hétig a üresen házikót, több okból is. De ha belaktam, majd mindenképp cikkezek róla. Addig is ott van zodo mester bemutatkozása
-
sasa134
addikt
Nos, konfigom (adatlapnál) belakta a Define Minit- megosztom az immár gyakorlati tapasztalataimat:
- a szerelés tényleg eszközök nélkül kivitelezhető, nem találkoztam böszme módon behajtott csavarokkal, vagy egyéb problémával
- a Ph-n tesztelt R3 tesztben már leírták: a kistestvérnél is iszonyat idegesítő az alaplapi tálcán levő nyílások fekete gumis betétjének a leválása. Amint átfűzünk rajta valami, egyből kiugrik a helyéről és nem jó játék visszatornászni. Nem tudom, miért nem sikerült beragasztani ezeket..
- nagyon szépen elrendezhetők a kábelek (én a táp extra hosszú kábelei miatt szívtam, mire mindent elgyömöszöltem, de ez nem a ház hibája, hanem az öregecske tápomé)
- procihűtő 1550-on, 2 házventi (elvileg) 1293-as fordulaton megy. Procim alapon most 37 fok. Hang alig van, csak a tápot hallom.
- okos a vinyók rögzítése: alulról kis gumibakokra kell felcsavarozni őket, ezt is a zajcsillapítás érdekében.
- Sok pakolás, forgatás, döntögetés után sem vészes az ujjlenyomatok jelenléte a házon, ez tetszett.
- hátul a táp egyik rögzítő csavarját nem tudtam elsőre becsavarni, mert volt egy kis átlapolódás a furat illetve a belül levő hangszigetelő szivacs között. Bosszantó, úgy kellett ollóval belenyesnem.Összességében: nagyon meg vagyok elégedve, átlagon felüli ház, pár apró (jelentéktelen) hibával. A mATX kategóriában szerintem csak a Lian Li-k versenyezhetnek vele (jó, még ott van 1-2 jobbfajta cube, de álló ház nincs sok). Sok belső hely, halk és jól szellőzik, visszafogott, elegáns, konzervatív stílus, könnyű szerelni és nem utolsó sorban nem tömegcikk. Örülök, hogy ezt vettem.
-
sasa134
addikt
Megjött a Define Mini, íme az első benyomások:
- csomagolás korrekt, de nem voltam elájjulva (nem egy JBL vagy Apple szint, ha már példát kellene mondanom)
- a ház tömege tekintélyt parancsol, egyől levágós, hogy nem egy igénytelen darab
- ami meglepő (számomra), hogy a ház fejjel lefele van a dobozában, igaz méretes hungarocel darabok tartják két oldalról. A házon kívül egy User Manual található a csomagban, a csavarok, egyéb kellékek egy kis papír dobozban kaptak helyet az egyik 3.5-ös bővítő helyen.
- Előlap: korrekt, szép illesztésű az ajtó, enyhe nyomásra kattanásra nyílik, igényes az összeszerelés! A lap maga nagyon szép, nem bóvli lakkozott cucc, hanem kicsit matt színű, leginkább enyhe fa erezetre (mint a hangfalak) emlékeztető borítással.
- Oldallap nem nyílik, hanem csúszik. A csavarok egységes feketék, szerintem a fehér ventik és a fehér PCI slot takaró lemezekkel jól mutatnak - bár ez ízlés kérdése.
- Első fekete pont: oldallemez ventihelyét takaró szivacs szélei igénytelen módon vannak levágva, egyből látszik, kézzel csinálták, még egy árva vonalzót sem tettek a vágóeszközhöz, hogy a négyzet forma valamennyire sikerüljön...Elég randa...Ennyi pénzért azért ilyenre figyelni kéne. Túlélem, de azért...na...
- A HDD tartó fehér fém sínek az első mozdulatra finom karcot szántottak a feketére fújt lemezbe...Értem, hogy az normál esetben takarva van, de pár kihúzás után biztosan full karc lesz az összes 3.5-ös hely. Bosszantó.
- A ház nagyon masszív, oldallap nélkül sem inog, hajlik, a talpak puhák, stabilan áll, jól van összerakva.
- Mindenhol látszik, hogy a zaj minimalizálása volt a fő szempont (ezért vettem én is), átgondolt szivacsozás, vastag masszív anyagok jellemzik. Alul a szivacs egy műanyag keretben simán kihúzható, majd könnyedén visszatolható tisztítás után.Egyelőre ennyi, délután/este szerelés lesz, majd közlök pár képet a végeredményről.
-
-
Jim-Y
veterán
Úgy nem fogsz találni, hogy valahol élőben megnézheted/megveheted, csak rendelésre fogod tudni beszerezni, Fractal Design Bazár a HardverAprón.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Xbox Series X|S
- BestBuy topik
- E-roller topik
- Formula-1
- Nintendo Switch 2
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Huawei P30 Liter 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest