Új hozzászólás Aktív témák

• sasa134

addikt

válasz sasa134 #357 üzenetére

Nos, konfigom (adatlapnál) belakta a Define Minit- megosztom az immár gyakorlati tapasztalataimat:
    - a szerelés tényleg eszközök nélkül kivitelezhető, nem találkoztam böszme módon behajtott csavarokkal, vagy egyéb problémával
    - a Ph-n tesztelt R3 tesztben már leírták: a kistestvérnél is iszonyat idegesítő az alaplapi tálcán levő nyílások fekete gumis betétjének a leválása. Amint átfűzünk rajta valami, egyből kiugrik a helyéről és nem jó játék visszatornászni. Nem tudom, miért nem sikerült beragasztani ezeket..
    - nagyon szépen elrendezhetők a kábelek (én a táp extra hosszú kábelei miatt szívtam, mire mindent elgyömöszöltem, de ez nem a ház hibája, hanem az öregecske tápomé)
    - procihűtő 1550-on, 2 házventi (elvileg) 1293-as fordulaton megy. Procim alapon most 37 fok. Hang alig van, csak a tápot hallom.
    - okos a vinyók rögzítése: alulról kis gumibakokra kell felcsavarozni őket, ezt is a zajcsillapítás érdekében.
    - Sok pakolás, forgatás, döntögetés után sem vészes az ujjlenyomatok jelenléte a házon, ez tetszett.
    - hátul a táp egyik rögzítő csavarját nem tudtam elsőre becsavarni, mert volt egy kis átlapolódás a furat illetve a belül levő hangszigetelő szivacs között. Bosszantó, úgy kellett ollóval belenyesnem.

Összességében: nagyon meg vagyok elégedve, átlagon felüli ház, pár apró (jelentéktelen) hibával. A mATX kategóriában szerintem csak a Lian Li-k versenyezhetnek vele (jó, még ott van 1-2 jobbfajta cube, de álló ház nincs sok). Sok belső hely, halk és jól szellőzik, visszafogott, elegáns, konzervatív stílus, könnyű szerelni és nem utolsó sorban nem tömegcikk. Örülök, hogy ezt vettem.

Új hozzászólás Aktív témák