Hirdetés
- Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Samsung Deskmaster 386s/20n
- Keychron K1 V6 Bluetooth/USB-C magyar low profile mechanikus gamer billentyűzet
- Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- Amikor a prófécia testet ölt – Finalmouse ULX Prophecy 'Scream' Classic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- koxx: Amikor a prófécia testet ölt – Finalmouse ULX Prophecy 'Scream' Classic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- ricshard444: iPhone 17 Pro Max - Kedves téglám
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sasa134
addikt
Nos, konfigom (adatlapnál) belakta a Define Minit- megosztom az immár gyakorlati tapasztalataimat:
- a szerelés tényleg eszközök nélkül kivitelezhető, nem találkoztam böszme módon behajtott csavarokkal, vagy egyéb problémával
- a Ph-n tesztelt R3 tesztben már leírták: a kistestvérnél is iszonyat idegesítő az alaplapi tálcán levő nyílások fekete gumis betétjének a leválása. Amint átfűzünk rajta valami, egyből kiugrik a helyéről és nem jó játék visszatornászni. Nem tudom, miért nem sikerült beragasztani ezeket..
- nagyon szépen elrendezhetők a kábelek (én a táp extra hosszú kábelei miatt szívtam, mire mindent elgyömöszöltem, de ez nem a ház hibája, hanem az öregecske tápomé)
- procihűtő 1550-on, 2 házventi (elvileg) 1293-as fordulaton megy. Procim alapon most 37 fok. Hang alig van, csak a tápot hallom.
- okos a vinyók rögzítése: alulról kis gumibakokra kell felcsavarozni őket, ezt is a zajcsillapítás érdekében.
- Sok pakolás, forgatás, döntögetés után sem vészes az ujjlenyomatok jelenléte a házon, ez tetszett.
- hátul a táp egyik rögzítő csavarját nem tudtam elsőre becsavarni, mert volt egy kis átlapolódás a furat illetve a belül levő hangszigetelő szivacs között. Bosszantó, úgy kellett ollóval belenyesnem.Összességében: nagyon meg vagyok elégedve, átlagon felüli ház, pár apró (jelentéktelen) hibával. A mATX kategóriában szerintem csak a Lian Li-k versenyezhetnek vele (jó, még ott van 1-2 jobbfajta cube, de álló ház nincs sok). Sok belső hely, halk és jól szellőzik, visszafogott, elegáns, konzervatív stílus, könnyű szerelni és nem utolsó sorban nem tömegcikk. Örülök, hogy ezt vettem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- koxx: Amikor a prófécia testet ölt – Finalmouse ULX Prophecy 'Scream' Classic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Horgász topik
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Apple Macbook Air 13,6 M4 16GB/256GB - 7 Ciklus - 100% Akkumulátor - MAGYAR - Ezüst - 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550 Vision D B550 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3506, 92% Akkumulátor
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest