Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: 2025, zárás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Pajac: 27 ezer kilométerrel közelebb, mint átlagosan
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
hoffman_
nagyúr
válasz
Razermazer
üzenetére
10k-ért legalább jól néz ki.
-
sasa134
addikt
válasz
Razermazer
üzenetére
Ez megnyugtató. Ha van valami, ami kiborít, az a zajos számítógép.
-
sasa134
addikt
válasz
Razermazer
üzenetére
Rákérdezek nála.
Látom elég masszív konfigot pakoltál bele, meg vagy elégedve a házzal, (főleg zaj/szellőzés tekintetében)? -
zodo
nagyúr
válasz
Razermazer
üzenetére
és hoffman_ !
Köszi mindkettőtöknek és viszont kívánom!

Ennél csak a tetőrács okozhat csalódást de szerintem simán cserélhető egy vastagabb anyagvastagságúra ami ezáltal merevebb tartást ad.
Végül is nem zavar mert nem zörög ill. csak közelről látni hogy huplis egy kicsit.
Ami inkább aggaszt hogy miként tisztítom majd az alatta lévő szivacsos szűrőt. -
zodo
nagyúr
válasz
Razermazer
üzenetére
"Következő lépés majd a .........."
Lényeg hogy te tudod mi van benne még ha nem is látszik de biztos lesz olyan aki majd bele szeretne kukkantani és majd csodálkozik hogy mi is van a szobadíszed belsejében.

Reméljük a kábelezés menetéről vagy a kész állapotról de kapunk egy pár képet.
Kép függő vagyok
, szeretem nézni mások konfigjáról készült képeket hátha látok valami jó ötletet. -
Jim-Y
veterán
válasz
Razermazer
üzenetére
Szia, szép
Kérdések: mennyi hely van az alaplapi tálca mögött a kábeleknek? Mennyire hangosak a gyári ventik? Elég levegő jut e az ajtó miatt a házba? Mennyire halk a rendszer? A venti vezérlőt beszerelted-e, és ha igen hogy működik? Minőségre kívülről milyennek tűnik a ház? Véleményed szerint van értelme a zajszűrésnek vagy csak marketingfogás? üdv és köszi^^ -
Xmodule
őstag
válasz
Razermazer
üzenetére
Ja az enyém is bitang nehéz. Mondjuk amiota kivettem a tetön lévö 2 hangszigetelöt és betettem két ventit azóta könnyebb egy kicsivel. Nekem sehol nem jött le a festék a csavarok alatt. Amugy a házra én is 10 pontot adnék.
-
Xmodule
őstag
válasz
Razermazer
üzenetére
Szép. Akárcsak az R3
Az oldalába nem tervezel egy 120 as alacsony fordulatú ventit ami fújna be a levegőt? -
Jim-Y
veterán
válasz
Razermazer
üzenetére
Én már rég vettem volna, ha sikerült volna gyorsan eladnom a jelenlegi házam
Így meg duplán érdekelnek a képek, mert én is ilyen Skythe vezérlőt tervezek

-
Jim-Y
veterán
válasz
Razermazer
üzenetére
Én is ilyenre pályázom, nálam is egy lianli-t váltana, majd a beszámolónál kitérnél arra, hogy a kábeleket mennyire lehet elbújtatni az alaplap mögött? ugyanis új tápm van 550mm-es harisnyázott kábelekkel, amik sok helyet foglalnak, így például az egyik oldallapot nem tudom felszerelni a mostani házamban, már nagyon várom a képeket és a beszámolót
üdv mázlista^^ -
Recon666
Közösségépítő
válasz
Razermazer
üzenetére
Kérdezz rá Zodiak-ál is, hogy tudnak -e beszerezni (mobilx).
-
Recon666
Közösségépítő
válasz
Razermazer
üzenetére
Én úgy tudom, hogy csak az R3-at árulják itthon az R3 minit nem, de az r3 27k, akkor a mini biztos olcsóbb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Hobby elektronika
- Elektromos autók - motorok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Óvodások homokozója
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Zalman ZM1200 ARX 80plus Platinum 30 hónap garanciával!!! AkciÓÓ!
- 0 perces COOLER MASTER MASTERBOX MB600L V2 TEMPERED GLASS eladó! SZÁMLA (a Te nevedre)! ÁRON ALUL!!!
- Diszkrét és olcsó kasztni érdekel-e? Ingyen MPL-el? Persze itt egy Kolink Nimbus Midi Házikó
- 27% Számlával! ASUS ROG Loki 1200W 80 PLUS Titanium Tápegység!
- Arctic Liquid Freezer III 360 A-RGB Black/ új, bontatlan/ ingyen foxpost/ 3 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 4GB I 320GB I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 142 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5 i5-12450HX, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

, szeretem nézni mások konfigjáról készült képeket hátha látok valami jó ötletet.
Kérdések: mennyi hely van az alaplapi tálca mögött a kábeleknek? Mennyire hangosak a gyári ventik? Elég levegő jut e az ajtó miatt a házba? Mennyire halk a rendszer? A venti vezérlőt beszerelted-e, és ha igen hogy működik? Minőségre kívülről milyennek tűnik a ház? Véleményed szerint van értelme a zajszűrésnek vagy csak marketingfogás? üdv és köszi^^