- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Solt-
veterán
Amit köszönök is... még akár lehet neked is igazad, csak jelenleg kevés esélyt látok ezen verzióra... de, ha Bull-ra váltok, és az új alaplappal nem lesznek ilyen gondok, ígérem jelezni fogom!
( mellesleg döbbenet számomra, hogy Gigabyte alaplappal ilyen nyűgök lehetnek... még akkor is, ha fapados verzió )
-
-Solt-
veterán
Egy EP45-UD3R lapot azért nem neveznék gagyinak... ráadásul megvan még a DS3-s lapom is, azt is belepróbáltam, azzal is ez volt...
Elég kevés esélyt látok arra, hogy két nem alsó kategóriás lap is pont egyformán legyen "elcseszve" ráadásul pont úgy, hogy egy gagyi házban meg pont jók legyenek...
-
Razermazer
őstag
Noh akkor sorba:
1: Mennyi hely van az alaplapi tálca mögött a kábeleknek?----Kevés el kell rendesen lapítani a 24pines kábelt rendesen, és így is kicsit rá kellett nyomni az oldallapot, hogy a helyére menjen. A többi kábel szépen elfér, nem mondom gondolkodni kell mit hová dugdos az ember, de a végeredmény jó lesz.
2: Mennyire hangosak a gyári ventik?: Szabályzó nélkül nekem nagyon zajosak. Leszabályozva, és a szigetelésnek hála 1100-on nem lehet hallani őket. Sajnos golyós csapágyasak, hosszú élettartamúak de zajosak. Egyenelőre nem cserélem le őket, mivel vízhűtés miatt indokolatlan az erősebb, és csendesebb scythe ventik beszerelése. Ezek is elég huzatot csinálnak.
3: Mennyi levegő jut a házba?: Ugyanazt a hőfokot kaptam mint a kis lian li-be tehát elegendő lemérni nem tudom áramlásmérőm nincsen.
4:Mennyire halk a rendszer?: Csutkára tekert ventikkel tompa szélzaj hallható, de nem zavaró egyáltalán, a hangszigetelés teszi a dolgát.
5: A ventivezérlőt beszereltem e?: Természetesen nem is tudnék ennyi ventit szabályozni.
Ebben a vízhűtés ventijei is benne vannak. Összesen 8-darab. Képen láthatod is hogy beljebb lett tolva ennyi, így az ajtót be lehet csukni.6: Minőségre milyen a ház?: Masszív nekem olyan mint a cooler master 335 megfűszerezeve. Egy szó van rá csinos.
7: Marketingfogás?: nem igazán de ez a ház és a többi is szerintem igazán vízhűtésre lett tervezve. Anélkül igencsak meleg kuckó lesz belőle, bármilyen ventilátort, bármennyi mennyiségűt is raksz bele. Nekem ez volt a cél hogy víz lesz benne arra kiváló.
-
Razermazer
őstag
Hát én egy piszok olcsó áron kínálom a lian lit, alig raktam fel már el is vitték. Jó nem egy A05, de kb ennyit is ér hiszem már van vagy 1-2-éves. Hát igen a tekerő gombok miatt sajna az ajtó nem csukódik be, ezért beljebb kell tolni, de hogy hogy rögzítem az egy érdekes kérdés lesz, mivel a furatok pont takarásban lesznek, de majd meglátom előre nem tudhatom. Kitalálok valamit.
-
Razermazer
őstag
Hát nekem egy Seasonic x660 van annak is elég vastag és hosszú a kábele,(szintén harisnyázott megnéztem kereken 600mm-es a 24-pin és a pci express meg 650mm.) de nem gond én moddingoltam régen így csak megoldom valahogy
. a Lian Li-be sem volt egyszerű, de még is elfértem, igen dolgozni kell vele, de pont ez a lényege
szerintem szépen laposra egyengetve, és odarögzítve az alaplapi tálcához elfér az. Nekem is szintén scythe vezérlőm van ami az ajtó miatt nem fér el, de én beljebb tolom majd aztán ha lesz némi anyagi plusz, akkor veszek egy aerocool fx6t-t. Hát Zodiaktól van és ő mondta hogy előttem 2-en vettek ilyen házat én vagyok a 3-ik
.
-
hoffman_
nagyúr
Hát, ezt már írtam fentebb is Recon-nak. Miszerint egy kis barkáccsal gyönyörűen ki lehet szerintem cserélni a 2.0-ás gyári csatlakozót 3.0-ásra. Van vele egy kis meló, de meg lehet oldani úgy, hogy fel se tűnjön. Már ha a Mini-n nincs 3.0, ezt nem tudom, de a sima R3-on csak 2.0 van.
-
hoffman_
nagyúr
-
hoffman_
nagyúr
Én nem fikáztam az Antecet soha, egyetlen egy kissé ellenezhető postom van róla, amióta világ a világ, az is friss, és a fent említett trollkodás eredményezte. De nekem aztán mindegy, vegyen mindenki Antecet, meg CMet, több FD marad nekem
mod:
A P180-ról nekem nem jutott eszembe az R3 egy percig sem, a 182-ről viszont azért igen. Fura
/De egy Jaguar meg egy Aston is ugyanúgy néz ki hátulról jelenleg, mégsem szarozom le egyiket sem/
-
hoffman_
nagyúr
Most én is elgondolkodtam kicsit. A Define R3, az Arc Midi és az általad említett Lian Li játszik. A Lian Li a fém front miatt üt nagyon, a méret viszont nem pozitívum. Jöhetne már az Arc
A kedvéért procihűtőt is cserélek, és új tápot is veszek majd, illene beköszönnie, hogy végre tudjak dönteni...
-
Recon666
Közösségépítő
Ja, amúgy csak akkor érzed, ha a kezedet végigsimítod rajta, de itt látszik, hogy nagyon fénylik az ajtaja, olyan mint a tükör, a fólia miatt, de amúgy szépen néz ki.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- Hálózati / IP kamera
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Microsoft Excel topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Android szakmai topik
- Béta iOS-t használók topikja
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- További aktív témák...
- Corsair Katar Elite WL egér eladó (csak vezetékesen megy)
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest