Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- GoodSpeed: Alza+ Megéri?
Új hozzászólás Aktív témák
-
zodo
nagyúr
válasz
hoffman_
üzenetére
Na eljött a pillanat és megrendelted, Gratula!
Remélem nem fényeztem túl a házat.
Azóta történt:
Jó ideje használom és eddig meg vagyok elégedve vele, minden tekintetben.
Ház alján lévő porszűrő fantasztikus, szépen teszi a dolgát.
Tápegység is pormentes és jól teljesít. Kissé féltem mert még nem volt ilyen alsó táphelyes házam hogy majd nem kap elegendő levegőt a ház alján át de nincs probléma egyik hardverrel sem még több óra játék után sem.
Nálunk igen sok a por, pláne ablak mellett van közvetlenül a gép ill. a macskánk (aki a háznak dőlve szokott aludni az asztalon) szőre is hullik ami nagyon vékony szálú de ezeket is jól összegyűjti.
Előlapról leszereltem a ventiket mert ahogy azt sejtettük a rács minősége és rögzítése kérdéses meddig bírja a füleinek hajtogatását ha ki szeretnénk mosni az alatta lévő szivacsot ami hamar poros lesz és csúnya foltot hagy maga után.
Előlapban lévő ventit feltettem a ház tetejébe, kifelé fújó állapotban.
Vinyók így direkt hűtés nélkül is jól teljesítenek.
Mérő progik szerint 40 fok körüli mind három de szerintem ez nem igaz mikor a 25 fokos szobára 36-ot jeleznek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Autós topik
- Borderlands 4
- Pánik a memóriapiacon
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- OLED TV topic
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- 27% - ASUS TUF Gaming 1000W 80 PLUS Gold ATX3.1 Tápegység!
- D5 top - Heatkiller, EK
- View 71 Tempered Glass Snow Edition + 3 db Corsair LL120 RGB 120mm + vezérlő + hub
- Corsair iCUE LINK TITAN 360 RX LCD Vízhűtő!
- Minőségi tápegységek,650-1400W-ig,számlával,garanciával,EVGA,HP,FSP,Cougar,Cooler Master,stb
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3881, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP ProBook 650 G3 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akksi
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest