- sziku69: Szólánc.
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: MS Office365 Linuxon
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
sasa134
addikt
Megjött a Define Mini, íme az első benyomások:
- csomagolás korrekt, de nem voltam elájjulva (nem egy JBL vagy Apple szint, ha már példát kellene mondanom)
- a ház tömege tekintélyt parancsol, egyől levágós, hogy nem egy igénytelen darab
- ami meglepő (számomra), hogy a ház fejjel lefele van a dobozában, igaz méretes hungarocel darabok tartják két oldalról. A házon kívül egy User Manual található a csomagban, a csavarok, egyéb kellékek egy kis papír dobozban kaptak helyet az egyik 3.5-ös bővítő helyen.
- Előlap: korrekt, szép illesztésű az ajtó, enyhe nyomásra kattanásra nyílik, igényes az összeszerelés! A lap maga nagyon szép, nem bóvli lakkozott cucc, hanem kicsit matt színű, leginkább enyhe fa erezetre (mint a hangfalak) emlékeztető borítással.
- Oldallap nem nyílik, hanem csúszik. A csavarok egységes feketék, szerintem a fehér ventik és a fehér PCI slot takaró lemezekkel jól mutatnak - bár ez ízlés kérdése.
- Első fekete pont: oldallemez ventihelyét takaró szivacs szélei igénytelen módon vannak levágva, egyből látszik, kézzel csinálták, még egy árva vonalzót sem tettek a vágóeszközhöz, hogy a négyzet forma valamennyire sikerüljön...Elég randa...Ennyi pénzért azért ilyenre figyelni kéne. Túlélem, de azért...na...
- A HDD tartó fehér fém sínek az első mozdulatra finom karcot szántottak a feketére fújt lemezbe...Értem, hogy az normál esetben takarva van, de pár kihúzás után biztosan full karc lesz az összes 3.5-ös hely. Bosszantó.
- A ház nagyon masszív, oldallap nélkül sem inog, hajlik, a talpak puhák, stabilan áll, jól van összerakva.
- Mindenhol látszik, hogy a zaj minimalizálása volt a fő szempont (ezért vettem én is), átgondolt szivacsozás, vastag masszív anyagok jellemzik. Alul a szivacs egy műanyag keretben simán kihúzható, majd könnyedén visszatolható tisztítás után.Egyelőre ennyi, délután/este szerelés lesz, majd közlök pár képet a végeredményről.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Xbox Ultimate előfizetések
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest