Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• sasa134

addikt

válasz sasa134 #356 üzenetére

Megjött a Define Mini, íme az első benyomások:

- csomagolás korrekt, de nem voltam elájjulva (nem egy JBL vagy Apple szint, ha már példát kellene mondanom)
    - a ház tömege tekintélyt parancsol, egyől levágós, hogy nem egy igénytelen darab
    - ami meglepő (számomra), hogy a ház fejjel lefele van a dobozában, igaz méretes hungarocel darabok tartják két oldalról. A házon kívül egy User Manual található a csomagban, a csavarok, egyéb kellékek egy kis papír dobozban kaptak helyet az egyik 3.5-ös bővítő helyen.
    - Előlap: korrekt, szép illesztésű az ajtó, enyhe nyomásra kattanásra nyílik, igényes az összeszerelés! A lap maga nagyon szép, nem bóvli lakkozott cucc, hanem kicsit matt színű, leginkább enyhe fa erezetre (mint a hangfalak) emlékeztető borítással.
    - Oldallap nem nyílik, hanem csúszik. A csavarok egységes feketék, szerintem a fehér ventik és a fehér PCI slot takaró lemezekkel jól mutatnak - bár ez ízlés kérdése.
    - Első fekete pont: oldallemez ventihelyét takaró szivacs szélei igénytelen módon vannak levágva, egyből látszik, kézzel csinálták, még egy árva vonalzót sem tettek a vágóeszközhöz, hogy a négyzet forma valamennyire sikerüljön...Elég randa...Ennyi pénzért azért ilyenre figyelni kéne. Túlélem, de azért...na...
    - A HDD tartó fehér fém sínek az első mozdulatra finom karcot szántottak a feketére fújt lemezbe...Értem, hogy az normál esetben takarva van, de pár kihúzás után biztosan full karc lesz az összes 3.5-ös hely. Bosszantó.
    - A ház nagyon masszív, oldallap nélkül sem inog, hajlik, a talpak puhák, stabilan áll, jól van összerakva.
    - Mindenhol látszik, hogy a zaj minimalizálása volt a fő szempont (ezért vettem én is), átgondolt szivacsozás, vastag masszív anyagok jellemzik. Alul a szivacs egy műanyag keretben simán kihúzható, majd könnyedén visszatolható tisztítás után.

Egyelőre ennyi, délután/este szerelés lesz, majd közlök pár képet a végeredményről.

Új hozzászólás Aktív témák