- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Hieronymus: Három júniusi képem
Új hozzászólás Aktív témák
-
sasa134
addikt
Megjött a Define Mini, íme az első benyomások:
- csomagolás korrekt, de nem voltam elájjulva (nem egy JBL vagy Apple szint, ha már példát kellene mondanom)
- a ház tömege tekintélyt parancsol, egyől levágós, hogy nem egy igénytelen darab
- ami meglepő (számomra), hogy a ház fejjel lefele van a dobozában, igaz méretes hungarocel darabok tartják két oldalról. A házon kívül egy User Manual található a csomagban, a csavarok, egyéb kellékek egy kis papír dobozban kaptak helyet az egyik 3.5-ös bővítő helyen.
- Előlap: korrekt, szép illesztésű az ajtó, enyhe nyomásra kattanásra nyílik, igényes az összeszerelés! A lap maga nagyon szép, nem bóvli lakkozott cucc, hanem kicsit matt színű, leginkább enyhe fa erezetre (mint a hangfalak) emlékeztető borítással.
- Oldallap nem nyílik, hanem csúszik. A csavarok egységes feketék, szerintem a fehér ventik és a fehér PCI slot takaró lemezekkel jól mutatnak - bár ez ízlés kérdése.
- Első fekete pont: oldallemez ventihelyét takaró szivacs szélei igénytelen módon vannak levágva, egyből látszik, kézzel csinálták, még egy árva vonalzót sem tettek a vágóeszközhöz, hogy a négyzet forma valamennyire sikerüljön...Elég randa...Ennyi pénzért azért ilyenre figyelni kéne. Túlélem, de azért...na...
- A HDD tartó fehér fém sínek az első mozdulatra finom karcot szántottak a feketére fújt lemezbe...Értem, hogy az normál esetben takarva van, de pár kihúzás után biztosan full karc lesz az összes 3.5-ös hely. Bosszantó.
- A ház nagyon masszív, oldallap nélkül sem inog, hajlik, a talpak puhák, stabilan áll, jól van összerakva.
- Mindenhol látszik, hogy a zaj minimalizálása volt a fő szempont (ezért vettem én is), átgondolt szivacsozás, vastag masszív anyagok jellemzik. Alul a szivacs egy műanyag keretben simán kihúzható, majd könnyedén visszatolható tisztítás után.Egyelőre ennyi, délután/este szerelés lesz, majd közlök pár képet a végeredményről.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Gyúrósok ide!
- AliExpress tapasztalatok
- Újabb európai vasúttársaság vált műholdas internetre
- Gitáros topic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Corsair Crystal Series 280X white
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
- BESZÁMÍTÁS! NZXT Kraken Elite 360 RGB vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Eladó! MSI mag 360r-v2 komplett cpu hűtő (Csomagküldés az árban)+vezérlő
- Garanciális be quiet! System Power 10 650W 80 PLUS Bronze
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- MAGYAR Larousse Enciklopédia 1-2-3 egyben 2999 ft
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest