Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• sasa134

addikt

válasz sasa134 #357 üzenetére

Nos, konfigom (adatlapnál) belakta a Define Minit- megosztom az immár gyakorlati tapasztalataimat:
    - a szerelés tényleg eszközök nélkül kivitelezhető, nem találkoztam böszme módon behajtott csavarokkal, vagy egyéb problémával
    - a Ph-n tesztelt R3 tesztben már leírták: a kistestvérnél is iszonyat idegesítő az alaplapi tálcán levő nyílások fekete gumis betétjének a leválása. Amint átfűzünk rajta valami, egyből kiugrik a helyéről és nem jó játék visszatornászni. Nem tudom, miért nem sikerült beragasztani ezeket..
    - nagyon szépen elrendezhetők a kábelek (én a táp extra hosszú kábelei miatt szívtam, mire mindent elgyömöszöltem, de ez nem a ház hibája, hanem az öregecske tápomé)
    - procihűtő 1550-on, 2 házventi (elvileg) 1293-as fordulaton megy. Procim alapon most 37 fok. Hang alig van, csak a tápot hallom.
    - okos a vinyók rögzítése: alulról kis gumibakokra kell felcsavarozni őket, ezt is a zajcsillapítás érdekében.
    - Sok pakolás, forgatás, döntögetés után sem vészes az ujjlenyomatok jelenléte a házon, ez tetszett.
    - hátul a táp egyik rögzítő csavarját nem tudtam elsőre becsavarni, mert volt egy kis átlapolódás a furat illetve a belül levő hangszigetelő szivacs között. Bosszantó, úgy kellett ollóval belenyesnem.

Összességében: nagyon meg vagyok elégedve, átlagon felüli ház, pár apró (jelentéktelen) hibával. A mATX kategóriában szerintem csak a Lian Li-k versenyezhetnek vele (jó, még ott van 1-2 jobbfajta cube, de álló ház nincs sok). Sok belső hely, halk és jól szellőzik, visszafogott, elegáns, konzervatív stílus, könnyű szerelni és nem utolsó sorban nem tömegcikk. Örülök, hogy ezt vettem.

• Razermazer

őstag

válasz sasa134 #357 üzenetére

Hát én ezt már leírtam, a szinterezés egy kicsit gyengus lett tény és való, de minden másban nekem nagyon tetszik.

Új hozzászólás Aktív témák