- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: MS Office365 Linuxon
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Hieronymus: Három júniusi képem
Új hozzászólás Aktív témák
-
Razermazer
őstag
Noh akkor sorba:
1: Mennyi hely van az alaplapi tálca mögött a kábeleknek?----Kevés el kell rendesen lapítani a 24pines kábelt rendesen, és így is kicsit rá kellett nyomni az oldallapot, hogy a helyére menjen. A többi kábel szépen elfér, nem mondom gondolkodni kell mit hová dugdos az ember, de a végeredmény jó lesz.
2: Mennyire hangosak a gyári ventik?: Szabályzó nélkül nekem nagyon zajosak. Leszabályozva, és a szigetelésnek hála 1100-on nem lehet hallani őket. Sajnos golyós csapágyasak, hosszú élettartamúak de zajosak. Egyenelőre nem cserélem le őket, mivel vízhűtés miatt indokolatlan az erősebb, és csendesebb scythe ventik beszerelése. Ezek is elég huzatot csinálnak.
3: Mennyi levegő jut a házba?: Ugyanazt a hőfokot kaptam mint a kis lian li-be tehát elegendő lemérni nem tudom áramlásmérőm nincsen.
4:Mennyire halk a rendszer?: Csutkára tekert ventikkel tompa szélzaj hallható, de nem zavaró egyáltalán, a hangszigetelés teszi a dolgát.
5: A ventivezérlőt beszereltem e?: Természetesen nem is tudnék ennyi ventit szabályozni.
Ebben a vízhűtés ventijei is benne vannak. Összesen 8-darab. Képen láthatod is hogy beljebb lett tolva ennyi, így az ajtót be lehet csukni.6: Minőségre milyen a ház?: Masszív nekem olyan mint a cooler master 335 megfűszerezeve. Egy szó van rá csinos.
7: Marketingfogás?: nem igazán de ez a ház és a többi is szerintem igazán vízhűtésre lett tervezve. Anélkül igencsak meleg kuckó lesz belőle, bármilyen ventilátort, bármennyi mennyiségűt is raksz bele. Nekem ez volt a cél hogy víz lesz benne arra kiváló.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest