Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Razermazer
őstag
Hát nekem egy Seasonic x660 van annak is elég vastag és hosszú a kábele,(szintén harisnyázott megnéztem kereken 600mm-es a 24-pin és a pci express meg 650mm.) de nem gond én moddingoltam régen így csak megoldom valahogy
. a Lian Li-be sem volt egyszerű, de még is elfértem, igen dolgozni kell vele, de pont ez a lényege
szerintem szépen laposra egyengetve, és odarögzítve az alaplapi tálcához elfér az. Nekem is szintén scythe vezérlőm van ami az ajtó miatt nem fér el, de én beljebb tolom majd aztán ha lesz némi anyagi plusz, akkor veszek egy aerocool fx6t-t. Hát Zodiaktól van és ő mondta hogy előttem 2-en vettek ilyen házat én vagyok a 3-ik
.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370P i7 9700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB RAMPAGE Shiva A-data 600W
- Xbox Elite Series 2 Kontroller // Számla + garancia //
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
. a Lian Li-be sem volt egyszerű, de még is elfértem, igen dolgozni kell vele, de pont ez a lényege
szerintem szépen laposra egyengetve, és odarögzítve az alaplapi tálcához elfér az. Nekem is szintén scythe vezérlőm van ami az ajtó miatt nem fér el, de én beljebb tolom majd aztán ha lesz némi anyagi plusz, akkor veszek egy aerocool fx6t-t. Hát Zodiaktól van és ő mondta hogy előttem 2-en vettek ilyen házat én vagyok a 3-ik
.