Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Jhonny06: Új gépsárkány
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 10 – Alapanyagok/készételek többféle felhasználása
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jim-Y
veterán
válasz
hoffman_
üzenetére
Azért ez így nem igaz, tűzre véletlenül se dobnám, mert jó véleménnyel vagyok a házról, nem bántam meg, hogy megvettem, de már annyit nézegettem előtte is a Define Mini-t, hogy most így, hogy végre lehet kapni, csak kipróbálnám, hogy milyen
max csalódás lesz a lianli után, akkor meg majd meglátom, hogy mi legyen, bár erre nem adok sok esélyt, az előlapi usb3 jól jönne, meg a hangszigetelés is (bár nem sokat adok a dolognak, szerintem annyi hangot nem fog fel, hogy megérje, de majd kiderül
).
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- MacBook Pro 16" M1 Max 64GB / 2TB / magyar / 27%-os ÁFÁS
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 16 PHN16 notebook-i9 13900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4209, 94% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
max csalódás lesz a lianli után, akkor meg majd meglátom, hogy mi legyen, bár erre nem adok sok esélyt, az előlapi usb3 jól jönne, meg a hangszigetelés is (bár nem sokat adok a dolognak, szerintem annyi hangot nem fog fel, hogy megérje, de majd kiderül
).